закладаємося, що вибори виграє чергова "ЗаЄдУ!" з пристосуванців, а закон про імпічмент так і не приймуть чомусь?
звичайно - а ви думаєте, що народ України переродився в один момент?
просте усвідомлення хвороби само по собі не виліковує
а на даному етапі відбулося саме усвідомлення хвороби
і відбулося воно молоддю а не старими пердунами котрі продавали і будуть продавати майбутнє України за гречку та згущонку
тепер питання часу - Україні потрібні ще 10 років більш-менш спокійного життя щоб відбулася повна зміна поколінь
звичайно заборона Ком партії допомогла б цьому процесу
а в Раду пройдуть ті кого люди виберуть - і якщо люди виберуть ЗаЄду ну то така доля України
а теперішній склад Ради вас влаштовує?
почну з кінця - не влаштовує...
щодо змін, то як раз і демонструєте своїм вибором небажання щось змінювати у системі...
[/quote]
я не вважаю ці вибори президента зміною системиа також на бачу НІКОГО зі списку кандидатів хто б міг систему міняти
мій ідеальний кандидат був би хтось хто пройшов би важливі пости в країні будучи в складі однієї партії демократичного гатунку
кандидат котрий пройшов би відбір всередині партії шляхом дебатів та голосування всерединні партії
а потім - дебати між основними кандидатами з партій
самовисуванці мене не цікавлятьпо одній причинні що жоден з них не вміє керувати
а в нас є два приклади - Кучма - не патріот але керівник та Ющенко - патріот але нікудишній керівник
з не-патріотом але керівником Кучмою Україна просунулася набагато далі ніж з патріотом Ющенком
якби не Гонгадзе-гейт та Кольчуги то мали б ми і НАТО і безвізовий режим з Європою і асоціацію ... я до сих пір думаю що то все результат роботи рос спецслужб та Мудачука
а тепер скажіть ваше бачення як треба робити? чи за кого голосувати[/quote]
1. Як мінімум - дивно. А нащо тоді взагалі вибори проводити? Для легімітизації існуючого бардаку?
2. петя - самовисуванець... розрив шаблону...
3. Я вважаю, що систему необхідно ламати. Звісно, вона сама розвалиться колись, але спочатку вона поглине все, що зможе. І ситуація буде значно гіршою. Тому, мій вибір на сьогодні - "перший непрохідний", хоча я би йшов шляхом партійного будівництва з усіма описаними Вами процедурами. Нажаль, нема ні однодумців, ні електоральної підтримки такого шляху. Бо "всі однакові", "нічого не зміниться"," потрібен час" і т.і...
[/quote]
Порох не самовисуванець
формально так але по сутті за ним стоять потужні структури
далі - як вже сказав Порох не був би моїм вибором якби були кращі кандидати, а їх нема
і не кращі в сенсі - хороші люди, а кращі в сенсі ефективні керівники
і ще одне
капітали Пороха робляться на доданій вартості в кінці виробничого циклу та реалізації кінцевому споживачу - це те де робиться найбільший прибуток в %
а не тупе виплавлення чушок та копання вугілля де доля доданої вартості прямує до нуля а в нашому випадку взагалі є негативною
так от, для Пороха є важливим ростити бізнес де додана вартість створюється на кінцевих етапах - а це самий вигідний шлях для економіки і це так як функціонує Зах світ та Японія і куди хоче перейти Китай
тут мої інтереси збігаються з його інтересами