Автор Тема: прочитав в вікі  (Прочитано 13479 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Знак

• Hero Member
Re: прочитав в вікі
« Reply #60 : Травня 21, 2014, 10:47:30 10:47 »
Объясняю, тем кто на бронепоезде.
Вот у нас на раёйоне есть церковь.
И в нее все ходят. Я уверен, 80 % не знают, чьего она патриархата.
Ближайшая церковь, маленькая такая, и если вдруг она УП, и все туда перейдут, она раздуется и лопнет.
И ваще для многих церковь, как и язык. Вот сложилось по жизни так, что я говорю на русском, и перейти на украинский не получается, вокруг 90% русскоязычных.

Через таких як ти ми . ВСЯ КРАЇНА ,  досі в сраці . Вся країна . Через таких як ти сюди поліз Путін. Через таких як ти у нас досі комуняки мають у ВР золоту акцію.  Через таких як ти у нас бандюк став  презом . Може пора задуматись ?

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #61 : Травня 21, 2014, 10:47:42 10:47 »
ходячи в кацаппедріархат визнаєш нікалашку святим і анафему мазепі
нахуя україні такий президент?

Ты таки трохи не в себе.
Это самый малый грех, из сонма его грехов.
А Яценюк безбожник.
А Ярош нищеброд
А Ляшко "разворовывал госимущество"
А Гриценко на Мостовой женился
Вопчем закопать любого можно.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #62 : Травня 21, 2014, 10:49:12 10:49 »
Ближайшая церковь, маленькая такая, и если вдруг она УП, и все туда перейдут, она раздуется и лопнет.
И ваще для многих церковь, как и язык. Вот сложилось по жизни так, что я говорю на русском, и перейти на украинский не получается, вокруг 90% русскоязычных.

Через таких як ти ми . ВСЯ КРАЇНА ,  досі в сраці . Вся країна . Через таких як ти сюди поліз Путін. Через таких як ти у нас досі комуняки мають у ВР золоту акцію.  Через таких як ти у нас бандюк став  презом . Може пора задуматись ?

Я в церковь не хожу.
А ты сходи к зеркалу или сразу в жопу.
Умник. :smiley23:
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Александр

• Full Member
« Reply #63 : Травня 21, 2014, 10:50:50 10:50 »
Подними свой культурный уровень - прочитай кем был Святой князь Владимир, который Русь в Киеве крестил, и в святости которого твои предки не сомневались.
На общественных началах просвещу тебя, тёмного, канонизировали Николая не как Святого, а как Святого мученика, принявшего смерть от большевичков, "которые выплеснули ту ненависть, которую они питают к Церкви и ко Христу. Поэтому для Церкви очевидно, что этот человек- мученик за веру, равно как и его семья." В кавычках - пояснения МП.

Offline DeadHead

• Hero Member
« Reply #64 : Травня 21, 2014, 10:51:37 10:51 »
Дивний цей гонта, всі знають що порох ганчірка і пливе за течією.
А в Вінниці всі дуріють від засилля МП, найстаріша церква належить МП, туди зайдеш - все убоге. Село.

Offline DeadHead

• Hero Member
« Reply #65 : Травня 21, 2014, 10:52:49 10:52 »
Подними свой культурный уровень - прочитай кем был Святой князь Владимир, который Русь в Киеве крестил, и в святости которого твои предки не сомневались.
На общественных началах просвещу тебя, тёмного, канонизировали Николая не как Святого, а как Святого мученика, принявшего смерть от большевичков, "которые выплеснули ту ненависть, которую они питают к Церкви и ко Христу. Поэтому для Церкви очевидно, что этот человек- мученик за веру, равно как и его семья." В кавычках - пояснения МП.
Чувак, ти заїпав зі своїми смердючими царями.

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
« Reply #66 : Травня 21, 2014, 10:58:56 10:58 »
ажидаєм візітав гундяя?

так до костромы гундяю недалеко
можеш радуваццо :moskali:
Mocsia delenda est

Offline Александр

• Full Member
« Reply #67 : Травня 21, 2014, 10:59:16 10:59 »
Царями тебя, дурачок, ебу не я, а история твоей земли. Такие как ты не интересуются её изучением, не стараются понять свои корни, потому что их не имеют и готовы завтра всё переписать на свой лад. Заодно и детей своих оболванить реваншистскими теориями во имя текущей "целесообразности".

Offline DeadHead

• Hero Member
« Reply #68 : Травня 21, 2014, 11:00:45 11:00 »
Царями тебя, дурачок, ебу не я, а история твоей земли. Такие как ты не интересуются её изучением, не стараются понять свои корни, потому что их не имеют и готовы завтра всё переписать на свой лад. Заодно и детей своих оболванить реваншистскими теориями во имя текущей "целесообразности".

Моя земля немає ніякого відношення до твого смердючого царя. Йшов би ти нах в рашку і там молився.

Offline Знак

• Hero Member
« Reply #69 : Травня 21, 2014, 11:01:31 11:01 »

Я в церковь не хожу.
А ты сходи к зеркалу или сразу в жопу.
Умник. :smiley23:

Так і я не про церкву . Я про країну . І про причину жопи в країні . А це - цілий комплекс . І церква РПЦ МП , і російська мова ,  і памятники Лєніну , і непризнання Бандери і поклоніння Путіну  - це все ПРИЧИНИ ЖОПИ.  а жопа в економіці- це лише наслідок жопи в політиці .

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #70 : Травня 21, 2014, 11:04:46 11:04 »
Все фигня. У нас в городе ВСЕ церкви сейчас собираются и проводят совместные собрания, где молятся за Украину и конкретно за наш город. И все протестанские пастора, и священники — католики, грекокатолики и православные. Угадайте, кто отказался присутствовать на совместных собраниях? Только представители православной церкви московского патриархата. Что весьма симптоматично.

От і в нас така ж ситуація.
Крім того, під час подій Майдану люди просили попа МП приєднатися до поминальної молитви за загиблих Героїв. На що отримали відповідь, що ніколи він не помолиться за їх душі, тому що вони отримали те, що заслужили.
Взагалі, вважаю, що МП - церква окупаната в Україні.  Поки вона буде в нашій державі, спокою від "старшого брата" нам не буде.

Offline gonta

• Sr. Member
« Reply #71 : Травня 21, 2014, 11:06:41 11:06 »
шо то за припіздок кацапський тут вєщяєть?
чюпа прибий сю лапотну хуєту,не може з українцями при столі  сидіти вата :weep: :upa

Offline Александр

• Full Member
« Reply #72 : Травня 21, 2014, 11:07:42 11:07 »
Опять поставил телегу впереди лошади. Базис - экономика, политика - надстройка. Короче, двоечники-реваншисты. Вам всё равно - вор или порядочный, главное шоб у вышиванци, краще чорно-червоний. Пусть ворует и ебёт нас. Но по телеку шоб казав як москалив нэнавыдыть.

Offline gonta

• Sr. Member
« Reply #73 : Травня 21, 2014, 11:09:04 11:09 »
Все фигня. У нас в городе ВСЕ церкви сейчас собираются и проводят совместные собрания, где молятся за Украину и конкретно за наш город. И все протестанские пастора, и священники — католики, грекокатолики и православные. Угадайте, кто отказался присутствовать на совместных собраниях? Только представители православной церкви московского патриархата. Что весьма симптоматично.

От і в нас така ж ситуація.
Крім того, під час подій Майдану люди просили попа МП приєднатися до поминальної молитви за загиблих Героїв. На що отримали відповідь, що ніколи він не помолиться за їх душі, тому що вони отримали те, що заслужили.
Взагалі, вважаю, що МП - церква окупаната в Україні.  Поки вона буде в нашій державі, спокою від "старшого брата" нам не буде.
та забороняти то таке
але голосувати за підораса який добровільно ходить в сєй ватногундяєвський балаган то не признак психічного здоровя

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #74 : Травня 21, 2014, 11:11:23 11:11 »
Опять поставил телегу впереди лошади. Базис - экономика, политика - надстройка. Короче, двоечники-реваншисты. Вам всё равно - вор или порядочный, главное шоб у вышиванци, краще чорно-червоний. Пусть ворует и ебёт нас. Но по телеку шоб казав як москалив нэнавыдыть.

Що ж так неканонічно висловлюєтесь? А таким святенником тут прикидались... :smilie1:
Всі 23 роки нас грабують і т.д. істинні прихожани МП. Особливо останній дууже ревний віруючий МП.
Ну і наступний буде такий же, на жаль....

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #75 : Травня 21, 2014, 11:14:31 11:14 »
МП церква, яка себе дійсно дискредитувала,  щось Пороху треба з цим робити . Але там у них скажена фігня починається при переході в іншу конфесію. Сам маю такий приклад в родині. Двоюродний брат греко-католик, його жінка православна МП. Вінчався він в церкві МП, але дітей захотів хрестити в греко-католицькій. Що тут піднялося. Не буде "благодаті" і тд і тп. На всі ці закиди брат сказав, що йому похуй всі ці благодаті  і хрестив таки в греко-католицькій. Так що все від людини залежить.

Offline Александр

• Full Member
« Reply #76 : Травня 21, 2014, 11:15:04 11:15 »
Я вовсе не безгрешен. Обычный человек. Но правда для меня важнее "текущей целесообразности". Я хуйло называю хуйлом, но и свидомитов - свидомитами. А гонта, судя по последнему посту ещё не на 100% потерян для общества.

Offline Go to Ass

• Hero Member
  • -
« Reply #77 : Травня 21, 2014, 11:16:03 11:16 »

А сам он крестился в Херсонесе (Севастополе), поэтому Крым прийдется вернуть Руси-Украине. Вместе с кубанской частью Тмутараканского княжества

И с компенсацией морального и материального ущерба.

Offline Знак

• Hero Member
« Reply #78 : Травня 21, 2014, 11:16:53 11:16 »

От брехло. Вибрали  презом  двічі судимого лише тому , що пообіцяв російську другою державною зробити а зараз за вишиванки тут істерики розводить . Вже забув , як ВАШ янек все під себе гріб ? Скільки накрав ? Яке Межгіря відгрохав?  Хєрова у тебе память.

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #79 : Травня 21, 2014, 11:18:22 11:18 »
МП церква, яка себе дійсно дискредитувала,  щось Пороху треба з цим робити . Але там у них скажена фігня починається при переході в іншу конфесію. Сам маю такий приклад в родині. Двоюродний брат греко-католик, його жінка православна МП. Вінчався він в церкві МП, але дітей захотів хрестити в греко-католицькій. Що тут піднялося. Не буде "благодаті" і тд і тп. На всі ці закиди брат сказав, що йому похуй всі ці благодаті  і хрестив таки в греко-католицькій. Так що все від людини залежить.

От точно можу говорити, що Порох буде підтримувати виключно МП.
Наші люди звертались до нього по допомогу відродити монастир, який відбудовував КП. То він відповів, що не визнає КП, лише МП.
Правда, відбудували і без нього, на пожертви благодійників. :smilie1:

Offline Rost_I

• Hero Member
« Reply #80 : Травня 21, 2014, 11:21:52 11:21 »
ходячи в кацаппедріархат визнаєш нікалашку святим і анафему мазепі
нахуя україні такий президент?

підтримуючи тези про Миколу2 та Мазепу, я б все одно не був би такимкатегоричним. І ось чому.

Це нам здається, що тільки церковники мають вплив на розум людей. Насправді й люди мають такий вплив на церковників. Подивіться на те як багато церков УПЦ МП у центрі України (рідше на сході, але завжди на Заході) мають підкреслено україномовне спілкування з прихожанами.  Хоча трапляється й багато русофілів (в Одеському регіоні, Донбасі та Криму).
І це лише ілюстрація до того факту, що в УПЦ МП давно тліє внутрішній конфлікт. Конфлікт самосприйняття між, умовно кажучи, РПЦшниками та автокефалістами. Досі переважали автокефалістські настрої завдяки Володимиру (Сабодану). Як зараз все повернеться, ще невідомо.
Але зверніть увагу, якщо раніше (після помаранчевої революції) всякі Агафангели одеські та інші відверто висловлювали свою антиукраїнськість, то зараз (після цієї зими) таких відвертих випадів не особливо й чутно. Навпаки, є поодинокі заяви підтримки українців у своїх самостійних прагненнях.
Крім того, Крим для УПЦ МП став певним історичним рубіконом. Скажіть собі, Ви багато чуєте заяв церковників про подальшу долю кримських церков. А заяв (церковників УПЦ МП) підтримки Путіна? Так, Кримські церкви певно почнуть переводити зі статусу УПЦ МП в просто РПЦ. І як це не дивно, це лише посилить автокефалістські настрої в УПЦ МП.

До чого це я? До того, що спілкування прихожан та церковників іде в обидва боки. І, якщо Ющенко був прихожанином УПЦ КП, то він не мав можливості впливати на церковників через звичайне "прихожанське" спілкування з церковниками - все обмежувалось офіційними заходами. А ось регіонали мали. І не секрет, що внутрішні заколоти проти автокефалістів в УПЦ МП  багато в чому інспірували донецькі ділки.

Щодо Порошенка, то я впевнений, що його зв'язки з УПЦ МП матимуть позитивний вплив на позицію керівництва цієї організації (я навмисно беру термін "організації") в плані підтримки курсу автокефалії та початку церковного спілкування з УПЦ КП. А як далі карта ляже, побачимо.

До речі, якщо Ви особисто поспілкуєтесь зі священиками в Іоновському монастирі, ви зрозумієте, що серед них є люди, які люблять Україну та мають навіть патріотичні погляди (якщо так можна казати про церковників взагалі). Але це так, просто ілюстрація щодо Порошенка.

Отже. Я б дуже хотів, щоб Україна мала єдину помісну церкву. І дуже сподіваюсь, що "президент Порошенко" буде ще одним чинником наближення цієї події. 
... і хай Росія згине як держава

Offline Александр

• Full Member
« Reply #81 : Травня 21, 2014, 11:26:02 11:26 »
Знак - я за Януковича не голосовал. Очень поддерживал Майдан, пока он не изжил себя, ничего так и не изменив, к сожалению. Не вижу ни одного истинного народного лидера, за которого хотел бы проголосовать на этих выборах. Но причем тут вера? Если бы Пастор был порядочным, я бы хоть за него проголосовал. Или за буддиста или неверующего. Мне это всё равно. Главное, чтобы государство поднял. Внёс хорошие демократические законы, дал свободу экономике, боролся за подлинную независимость. А вот гонте не всё равно, как и многим другим.

Offline mahnovets

• Ветеран форума
« Reply #82 : Травня 21, 2014, 11:26:27 11:26 »
Ветка мракобесия. Еще 2 страницы и будет - "евреи нашего бога убили". Бля...ть, притом что в ветке -я не покупаю кацапские товары те же персонажи сдержано и толерантно просто отказались от московских товаров и при этом никто не предлагал сжечь универсам где их продают. Неужели верующим (хоть немного) нужно объяснять что Бог и Церковь это не поп и домик с крестом на крыше. С каких пор вера асоциируется с попами, приходами, патриархатами и прочей лабудой, которую же сами попы и придумали. Вы же , я надеюсь, идете к Богу а не к попам, о чем вы спорите? Притом чем больше эту тему развиваете тем больше становитесь похожи на кацапов.
Батя, мы стараемся ...

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #83 : Травня 21, 2014, 11:27:17 11:27 »

От точно можу говорити, що Порох буде підтримувати виключно МП.
Наші люди звертались до нього по допомогу відродити монастир, який відбудовував КП. То він відповів, що не визнає КП, лише МП.
Правда, відбудували і без нього, на пожертви благодійників. :smilie1:

Це погано. Якось треба до нього донести, що Президент Украєни не може відстоювати тільки одну конфесію. В яку церкву він ходить, це була раніше його справа, але сьогодні реальність саме така, що московський патріархат
повністю дискредитований. Питання в разі обрання його президентом постане дуже гостро.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #84 : Травня 21, 2014, 11:30:16 11:30 »
Ветка мракобесия. Еще 2 страницы и будет - "евреи нашего бога убили". Бля...ть, притом что в ветке -я не покупаю кацапские товары те же персонажи сдержано и толерантно просто отказались от московских товаров и при этом никто не предлагал сжечь универсам где их продают. Неужели верующим (хоть немного) нужно объяснять что Бог и Церковь это не поп и домик с крестом на крыше. С каких пор вера асоциируется с попами, приходами, патриархатами и прочей лабудой, которую же сами попы и придумали. Вы же , я надеюсь, идете к Богу а не к попам, о чем вы спорите? Притом чем больше эту тему развиваете тем больше становитесь похожи на кацапов.

Ты даже не представляешь насколько это нужно объяснять. Вера уже давно  выродилась больше в обычай
и набор неких символов. Вот именно поэтому, вопрос стоит так остро. И сейчас МП ассоциируется с теми кто 
забрал Крым и убивал людей на Майдане. Так что не все так просто для очень многих в Украине.

« Останнє редагування: Травня 21, 2014, 11:35:29 11:35 від OlegSky »

Offline Rost_I

• Hero Member
« Reply #85 : Травня 21, 2014, 11:37:15 11:37 »

Ты даже не представляешь насколько это нужно объяснять. Вера уже давно  выродилась больше в обычай
и набор неких символов. Вот именно поэтому, вопрос стоит так остро.

Шановні, це політичний форум. Це не теологічний форум. Тут переважно обговорюються політичні події, розклади, прогнози тощо. Я думаю, всі погодяться, що церква - є організацією. Церкви УПЦ МП, УПЦ КП, УГКЦ - не просто організації, а дуже впливові організації, в політичному сенсі зокрема. Тому, я пропоную, обговорювати церкву саме в ключі "впливу як організації" без обговорення якихось релігійних догматів тощо. Це стосується впливів по лінії президент-церква, церква-суспільство, церква-політика тощо
... і хай Росія згине як держава

Offline demos

• Sr. Member
  • Я єсть народ...
« Reply #86 : Травня 21, 2014, 11:39:29 11:39 »

Олександре, твоя правда, що твоє середовище формує твій світогляд і це стосується теж віри та місця де ця віра утилізується. Догматизм взагалі хуйова погана штука і часами варто спробувати вийти поза його рамки як би мозок не протестував. Важливо розуміти, що це твоє середовище приготувало тобі твою «правду» ще задовго до того як ти з'явився на світ. Ніколи не думав, що буде потрібно запостити цей лінк тут, але може це якось вплине на поширення світогляду тих, хто дочитає до кінця http://ingvar-13.livejournal.com/.

Offline Александр

• Full Member
« Reply #87 : Травня 21, 2014, 11:51:56 11:51 »
Уважаемый demos,
изучив разнообразные исторические научные труды, а не просто коротенькие статейки, могу сказать, что ничуть не возражаю против, что история всегда и всеми переписывалась в угоду "текущей целесообразности". Действия московских царей и Ющенко одинаково для меня понятны. Но не значит приемлемы. Знаю, что славянской крови у россиян очень мало. Но и украинцы не наследники Киевской Руси. Ни генетически (что вполне понятно), ни культурно (к сожалению, но тоже понятно).

Offline mahnovets

• Ветеран форума
« Reply #88 : Травня 21, 2014, 11:52:46 11:52 »
Лінію президент -церква и політика -церква треба перерубати. Відділили церкву від держави, дотримуйтесь.  А оскільки церква впливова організація і це знаєте не тільки ви а і ГРУ генштабу РФССР то і підходити до цього питання треба з розумом. А я вже бачу професійних патріотів на низькому старті і з комуністичною ідеологією "запретіть і не пущать".  Тільки стихло мовне питання тут уже комусь зачухалось конфесійне. Вперед саме на часі, ще одних рускоговорящих не заспокоїли за допомогою артилерії, треба роздмухати ще православіе істінноє.  Я не пам"ятаю чи були громадянські війни мовні а от релігійні точно були і подекуди і досі жевріють.
 Є підорзра що попи ведуть підривну діяльність - чморіть попів, нема підстав за Законом, шукайте позапарламентьськи методи, але локально і без піару.
Релігійна тема точно розколить Україну, не лізьте туди з простими рішеннями  дуже складного питання. Але коли професійні патріоти кого слухали, їм же за неньку болить, підпалим хату щоб у дворі видніше було.
Батя, мы стараемся ...

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #89 : Травня 21, 2014, 11:58:07 11:58 »
Лінію президент -церква и політика -церква треба перерубати. Відділили церкву від держави, дотримуйтесь.  А оскільки церква впливова організація і це знаєте не тільки ви а і ГРУ генштабу РФССР то і підходити до цього питання треба з розумом. А я вже бачу професійних патріотів на низькому старті і з комуністичною ідеологією "запретіть і не пущать".  Тільки стихло мовне питання тут уже комусь зачухалось конфесійне. Вперед саме на часі, ще одних рускоговорящих не заспокоїли за допомогою артилерії, треба роздмухати ще православіе істінноє.  Я не пам"ятаю чи були громадянські війни мовні а от релігійні точно були і подекуди і досі жевріють.
 Є підорзра що попи ведуть підривну діяльність - чморіть попів, нема підстав за Законом, шукайте позапарламентьськи методи, але локально і без піару.
Релігійна тема точно розколить Україну, не лізьте туди з простими рішеннями  дуже складного питання. Але коли професійні патріоти кого слухали, їм же за неньку болить, підпалим хату щоб у дворі видніше було.

З оцим згоден. Тому і написав, що показова підтримка однієї з конфесій є неприпустимою для Президента.