Автор Тема: Хто з Харкова прокоментує насилля до учасників Євромайдану з боку міліції 22.06?  (Прочитано 4062 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Yoctoman_in_Yottaworld

• Hero Member
  • Forever trusting who we are & nothing else matters
Я участник большинства заварух в Харькове. Утверждаю, что надо быть полностью наивным идиотом, чтоб ожидать от мусаров чего-то хорошего.

ось адекватний коментар

Скажу більше, "надо быть полностью наивным идиотом, чтоб ожидать от мусаров чего-то хорошего" і сприймати усе це, як норму. Справді досить "ожидать от мусаров чего-то хорошего", просто треба вимагати покарання у кожному випадку безпідставного побиття людей!

Offline Sailor

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Dum spiro, spero.
Мусора мали у сраці політичні переконання, патріотичні думки про  Україну .Ці істоти виховуються зовсім для інших функцій.
1/бабло 2/посада3/власна шкура, при наближенні до якої вони захуярять і трирічну дитину.

З цього треба виходити у аналізі їхніх вчинків.

+1000  :smiley24:

Offline finli

• Ветеран форума
Я участник большинства заварух в Харькове. Утверждаю, что надо быть полностью наивным идиотом, чтоб ожидать от мусаров чего-то хорошего.

ось адекватний коментар

Скажу більше, "надо быть полностью наивным идиотом, чтоб ожидать от мусаров чего-то хорошего" і сприймати усе це, як норму. Справді досить "ожидать от мусаров чего-то хорошего", просто треба вимагати покарання у кожному випадку безпідставного побиття людей!

Хера їх візьмеш за яйця. За законом вони чисті.Вони тварі дикі але не ідіоти.

Offline Sailor

• Hero Member
  • Dum spiro, spero.

ось адекватний коментар

Вымагаю, песни пою. Можем в мусарню накатать жалобу на мусаров...

Offline Sailor

• Hero Member
  • Dum spiro, spero.
Вот фото из Донецка. Но мусора везде одинаковые. В Харькове, Киеве, во Львове. Везде мусор это мусор.

Offline Шоцемамо?

• Hero Member
  • отакої...
то валентина того мабуть треба спіймати десь ПОТИХЕНЬКУ і добряче від..дити
бред. И не расскрыто как это оправдывает мусоров

шо БРЄД
таких ПРОВОКАТОРІВ бути НЕ ПОВИННО
какое то хуйло сказало что якобы провокация и вы уже начинаете одобрять избиение еромайдановцев.
з.ы. С такими темпами реально скоро в киеве хуйлопуты все окупируют

1. Да, калорады на площади задрали.
Их, правда, собирается там в будни  уже несколькочеловек.
Вчера днем они собрали пару сотен - много.
Но к моменту, когда евромайдан двинулся их мочить,
осталось пару десятков.

2. Да, менты вели превысили служебные полномочия:
матерились и применяли спецсредства, вместо того,
чтобы выстроить кордон и помешать расправе.
Избили стриммера и разбили его телефон.
Надеюсь, за это они ответят.
Но дело-то, в данном случае, не в ментах...
Дело в том, какие последствия избиение калорадов
повлекли бы в Харькове...

3. О провокаторах сказал на митинге не "хуйло",
а координатор харьковского евромайдана Россоха.
В соседней теме я задал супчегам вопрос о том, что было бы в Харькове,
если бы калорадских старух избили.
Вот ответ, который мне кажется адекватным ситуации:

Чому Россоха вважав спробу дати п.зди калорадам провокацією?

Тому що - ботан . Я поняття немаю хто він такий , але припускаю , що якийсь там  випускник ХІРЕ .

Відповідь невірна.
Россоха - не ботан.
Россоха - історик.
Був координатором Зеленого фронту, який відстоював Харків від кернесової дендрофобії.
Всі місяці Євромайдану організовував його в Харкові.

Може ще є варіанти того, чому Россоха вважав спробу побити калорадів біля Леніна провокацією?

Объяснение простое, если бы не менты на выходе получилось бы то на что рассчитывали рашисты, сначала драка потом несколько убитых в драке в завершение веселая ночь. Харьковчане поверьте уже насмотрелись на то что творится у "кормильцев" и находятся как говорится на взводе. Если бы сегодня колорады кого нибудь убили то сейчас бы их вылавливали где могли
а дальше могло быть все что угодно :bx:.

Именно, могло бы быть что угодно.
В момент, когда Порошенко приостановил даже АТО,
в Харькове, критической на сегодня точке, куда проникают сейчас диверсанты
(подтверждений в сети полно), бандеровцы ни за что-ни про что пустили кровь "несчастным русским старикам"...
Какие бы это повлекло последствия для города?

по мне, Кернес, который одновременно висит на нескольких крючках
и который, в значительной степени, все еще контролирует город,
играл бы по ситуации.
Менты в Харькове, в большинстве своем, продажны и трусливы;
контролируются Гепой больше, чем Аваковым.
Подтянутые  :moskali: диверсанты, оплотовцы, коммуноиды и другая шваль получили бы карт-бланш на применение насилия при непротивлении милиции.
- А шо, сказали бы менты: мы были в стороне, когда майдан бил "ленинцев",
теперь тоже в стороне будем...

В результате - эскалация насилия в городе и вопли рашеСМИ: "отомстим за Харьков"...
Информационный повод для той же Европы сказать Порошенко, что он не контролирует ситуацию в Украине даже в части неприменения насилия в заявленный им период приостановки АТО.

Побоялись бы "калорадские старушки" собираться на площади?
Не думаю: даже один калорадский пассионар-пенсионер из сотни харьковчан -
это в полуторамиллионном городе -15 тысяч...
А даже если бы не пришли пенсионеры, их место заняли бы проплаченные
оплотовцы, медведчуки, витренковцы, коммунисты, "беженцы" и "друзья" из-за границы...

В общем, расклады таковы, что эскалация насилия Харькову не нужна сейчас.

Нужна проукраинская милиция, которая будет строго руководствоваться законами.
Нужны украинские суды и прокуратура.
Как не странно, в первую очередь - прокуратура.
Которая, на мой взгляд, самая гнилая часть нашего госаппарата;
даже хуже милиции...
Короче, нужно, чтобы работал украинский закон.
И чтобы крючки Коломойского, всемирного еврейства и еврейских
фининститутов, на которых висит Кернес, были надежнее и острее
крючков восточных "крючковых".
(извиняюсь за сумбур и многословие - нету времени править, но тема
важная, должен был отписаться).  :cp:
« Останнє редагування: Червня 23, 2014, 10:34:25 10:34 від Шоцемамо? »
ну и ладно...

Offline Askold

• Ветеран форума
Їшли з метою дати писти ваті.То треба було і мусорам походу  дати пісти...
Чого тепер ниють що мусора їм наваляли?Вчитись, вчитись, і ще раз вчитись.

Харьківські мени це і є вата, там саме таких і поназбирували.
Так було задумано що би набрати туда ворогів України.
Ну і плюс об'єктивні чинники, через які ментам дуже подобаєься існуюча в нас зараз  система, гарантом збереження якої є Росія.

Offline Askold

• Ветеран форума
А шо тут комментировать?  Шли дать пизды вате. Помешали менты. всех дел.

Було побиття. Не роз'єднуючий кордон, а саме побиття майданівців.

Я скажу так. Это нормально когда метны пиздят народ. От них ни кто другого не ожидает. Для этого менты и существуют, чтоб пиздить граждан. Это иллюзия, что они бывают другие.

Іллюзія це думати що такий стан є нормаою і що цього не можна змінити.

Offline Askold

• Ветеран форума

ось адекватний коментар

Менти лише пару місяців тому вбили сотні, і покалічили тисячі людей в Київі, і ні один з них за це не покараний.
То що дивного що вони продовжують бити та калічити, людей.
Більше того, вони продовжують вбивати, просто про це ніхто не говорить.

Доки менти та інші посадові особи не почнуть нести відповідальності за свої злочінні дії, їх злочини будуть лише збільшуватась та робитись ще більш зухвалими.

Offline Askold

• Ветеран форума

ось адекватний коментар

Хера їх візьмеш за яйця. За законом вони чисті.Вони тварі дикі але не ідіоти.

Абсолютно і однозначно менти тут винні перед законом.
Інша справа що закон в нас трактується завжди так як це вигідно владі.
Нажаль те що відбувається зараз в системі влади свідчить про те що майдан не досяг нічого.
А заначить що буде інший Майдан, який буде змушений знести всіх цих покидьків які по трупам героїв видерлись зараз до влади.

Offline dmitry_ck

• Sr. Member

Если бы у бабушки были яйца, она была бы дедушкой. По факту имеем - избиение мусорами евромайдановцев. Никаких мер досихпор к мусорам нет и не предвидеться. 

Offline Askold

• Ветеран форума

Если бы у бабушки были яйца, она была бы дедушкой. По факту имеем - избиение мусорами евромайдановцев. Никаких мер досихпор к мусорам нет и не предвидеться.

А до тих ментів що вбили сотні людей на майдані хіба хочь якісь міри застосовувались?
До влади прийшли такі самі покидьки як і були.
Дуже точно про них виразився Арестович, назвавши цю юлькошоблу що доврвались до влади, Коллективним Януковичем.

Offline abandon

• Hero Member
Я бачу адабрямси заходилися доводити, що мусора є такою річчю в собі, що існує незалежно від політичного керівництва, яке жодним чином не відповідає за вчинки мусорів.

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
Я бачу адабрямси заходилися доводити, що мусора є такою річчю в собі, що існує незалежно від політичного керівництва, яке жодним чином не відповідає за вчинки мусорів.
мусара - это мусара. биомусор короче.
и комментировать тут нечего. только утилизация и переработка. хотя бы в переносном смысле.

а если конкретно, то их всех нужно увольнять и набирать новых.
и даже не из университетов внутренних дел - там такое же говно, только в стадии личинок.

и не тешьте себя иллюзиями на счет них. мусара одинаковы везде - в Донецке, Харькове, Киеве и Львове.
это система такая - туда попадает самое отборное и самое вонючее дерьмо.
Welcome to the Dark Side of the Force

Offline finli

• Ветеран форума

Абсолютно точно.Вони- собаки на цепу.Смачно жерти,теплу буду, вислужитися до вожака.Все.
Ідеали їм до дупи.

Offline Askold

• Ветеран форума
и комментировать тут нечего. только утилизация и переработка. хотя бы в переносном смысле.

и даже не из университетов внутренних дел - там такое же говно, только в стадии личинок.

и не тешьте себя иллюзиями на счет них. мусара одинаковы везде - в Донецке, Харькове, Киеве и Львове.

І хто  ж в нас з усіх сил намагаєься зберігти і очолити цю потворну систему?
Ну Аваков явно видно, але далеко не все вирішує він, та і хтось же поствив його на цю посаду що би він зберігав існуючу систему.

Offline Askold

• Ветеран форума

Абсолютно точно.Вони- собаки на цепу.Смачно жерти,теплу буду, вислужитися до вожака.Все.
Ідеали їм до дупи.

Ідеали може і до дупи, а от збереження потворної постсовковї системи, це для них питання виживання.
Колоради за зебереження цієї системи, а євромайданівці за її знищення.
Так що ідеали тут ні до чого, лише шкурні інтереси.

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police

Ну Аваков явно видно, але далеко не все вирішує він, та і хтось же поствив його на цю посаду що би він зберігав існуючу систему.
я не знаю, что там на уме у Пороха.

но если после окончания всего этого бурления говн на Бомбассе он не возьмется за радикальное реформирование МВД хотя бы как в Грузии, то его ждет судьба Якуневича
Welcome to the Dark Side of the Force

Offline finli

• Ветеран форума

Зі. основою нових правоохоронних органів мають бути оті самі добровольчі батальйони, нацгвардійці що пройшли АТО.Скоротити чисельність, дати гідні умови.
А пузатих гнилих собак гнати нах.

Offline Askold

• Ветеран форума

я не знаю, что там на уме у Пороха.

но если после окончания всего этого бурления говн на Бомбассе он не возьмется за радикальное реформирование МВД хотя бы как в Грузии, то его ждет судьба Якуневича

От для того і було все це "Бурління Гівен" що би зберігти існуючу систему.
Саме це і основною метою того що відбуваєься.
Це потрібно і Путіну, і ПР яка була при влад,і і БЮТу який зараз при владі.

Offline Askold

• Ветеран форума

Зі. основою нових правоохоронних органів мають бути оті самі добровольчі батальйони, нацгвардійці що пройшли АТО.Скоротити чисельність, дати гідні умови.
А пузатих гнилих собак гнати нах.
Якось так.
Бо там зараз все повністю вражене гниллю.

Offline Куркуль

• Hero Member
Я не понимаю, зачем идти бить ватников под украинскими флагами?
Зачем создавать картинку и шкандаль?
Прийти себе спокойно мелкими группками, вломить, и уж потом засунуть им в зад украинский флаг.

Offline serginio

• Ветеран форума
Я не понимаю, зачем идти бить ватников под украинскими флагами?
Зачем создавать картинку и шкандаль?

комплекс гопника

Offline Шоцемамо?

• Hero Member
  • отакої...

Щодо юльків:
Штабні думають і роблять так, як від них вимагає Вона.
Сектанти, яких, слава Богу, поменшало, взагалі не думають.
Думки їм заміняє мантра "юляюля".
Однак є серед них і нормальні,
які з тих чи інших обставин опинилися в БЮТі.
Наприклад, Сєня.
Щодо Авакова - тут все складніше.
Губером він став завдяки Ющенку.
Оскільки той не зміг керувати державою, насамперед тому,
що не вміє гуртувати навкруги себе команду,
в певний момент, коли Аваков зрозумів, що запахло смаленим,
він перебіг під крильце Вони.
На той момент в нього була в місті підтримка така сама, як у Кернеса.
Кернес, завдяки вмінню маніпулювати людьми та працювати системно,
свій електорат (відсотків 30-35) тримає, навіть, зараз,
незважаючи на втрату владної підтримки.
Аваков, внаслідок розкрученого Кернесом компромату на нього,
навряд чи має в Харкові, навіть, 20-процентну підтримку зараз.
Але річ у тому, що в Харкові кернесами безжально викошуються
 будь-які спроби розкрутити альтернативу Кернесу.
Навіть Ярославському, який на певному етапі намагався наростити
собі електоральні м*язи та заручитися підтримкою на верхівці,
це не вдалося - Кернес його вичавив з міста.
(До речі, якби Коломойському вдалося вмовити Ярославського -
Харків би беззаперечно проголосував за нього, але, нажаль,
він, як бізнесмен, розуміє, що Кернес тут поляже, та не допустить його,
незважаючи на результати виборів)...
Хіба що завтра його знов привезе до Харкова Ротшильд і прокоментує
небажані для Гепи розклади в разі його рипання...

...так от, щодо Авакова:
незважаючи на всі його мінуси, вважаю, що не можна Авакова знімати зараз
з посади внутрішнього міністра.
Саме тому, що це хоч якась контргра в Харкові проти Кернеса.
Тому що в Авакова тут зійшлися і бізнесові, і персональні інтереси.
Поставити Авакова губером - не вирішить проблеми: систему заточено
під Кернеса...
Тому вважаю, що треба, по-перше, десь знайти і перевести до Харкова
українських прокурорів (корумповані вони всі в Україні, однак, хоча б
ментальність щоб була хоч трохи українська і не було схильності до калорадів).
Причому висадити їх десантом - п*ятнадцять осіб на обласну прокуратуру (прокурор, перші та інші зами, начальники управлінь, нагляд за розглядом справ в міліції та суді), сім - на міську; по прокурору в кожний з міських і сільських районів... Десь 50-60 прокурорських перевести сюди. Спочатку на три місяці.
Харківських - на відповідні посади на Західну. В порядку ротації.
Прокрадуться там - з речами на вихід...
До речі, це не новина для Харкова - передостанній прокурор в нас був з Донецька.
До речі, той, який є зараз і був тривалий час до передостаннього - народився в Хмельницькому, але весь час пропрацював в Харкові.
Його також треба на історичну Батьківщину, бо він в останній час знайшов спільну
мову з Кернесом. На грубі порушення закону не реагує, причетний до кришування
контрабанди, продажу бензину на дорогах, відкритої роботи гральних салонів та багато чого ще...
Таким же чином треба зробити ротацію ментов та СБУ.
Щодо суддів: якщо вони будуть отримувати по голові від Вищої Ради юстиції та апеляції якщо їх всіх буде (безумовно, в законних межах) контролювати СБУ,
будуть працювати так, як треба.
Десь так...
Коли система буде працювати, коли менти не будуть "дивитися в небо"
під час побиття людей та відкритих закликів до антиконституційних дій,
а будуть пакувати калорадів, а суди не будуть їх відпускати додому -
тоді все запрацює.
І не буде підстав роздмухувати кисєльовщину про "бандеравцев,
коториє бьют русскіх старушек" в Харкові.
Саме на це сподіваюся.
Саме на це сподівався Харків, проголосувавши за Порошенка.

ну и ладно...

Offline Askold

• Ветеран форума
Всі ті ротациї нагадують переливання і доливання брудної води з посудини в посудину.
І якщо в якійсь посуді і була відносно чиста вода, то в результаті і вона буде брудною.
Всі ці ротациї нагадують заміну мила на шило а шила на мило, і результату дають дуже мало.
Скільки *лядей в борделі не замінюй, а швейною фабрикою він не стане.
Бордель чи він єлітний, чи привокзальний, він всеодно бордель.

Offline Шоцемамо?

• Hero Member
  • отакої...
Ви праві щодо того, що всі корумповані.
Але проблема в тому, що інших немає.
А під час, фактично, необ*явленого надзвичайного стану
всіх звільняти неможна.
Тому, для початку, треба сюди призначити людей,
які хоча б, не поділяють колорадські прагнення великої частини місцевихї силовиків.
ІМХО, іншого шгляху немає...
Приклад є у Харкові - коли замість харківського беркуту приїхав до облради полтавський -
всіх калорадів вичистили нараз.
ну и ладно...

Offline gremlin

• Hero Member
Есть такое мнение.
За достоверность написанного не ручаюсь - сам не видел.
Но звучит разумно. Насколько правда - без понятия.

https://www.facebook.com/xyeviikharkov/posts/788286917871419
Цитувати
Александр Макаренко добавил 4 новые фотографии.
9 ч. ·

Стянул с одного паблика.

О сегодняшнем Вече в Харькове как есть.
После того, как сегодняшний "многомилионный марш антифашистов" с треском провалился, решили поехать на вече. В повестке дня отличные темы: люстрация, отставка гепы и т.д. Приехали на площадь конституции. У микрофона были как созидательные активисты, так и неадекваты (ну как обычно). Все было тихо мирно как всегда, обсуждали светлое будущее и т.д.
И ТУТ ВНЕЗАПНО! Выходит некий активист Валентин, организатор Евромайдана и призывает идти "освобождать площадь от сепаратистов". Один идиот ляпнул, 3 сотни сорвалось. Ни цели, ни механизма как всегда озвучено не было. Кого зачищать? 20 совковых маразматичек и 5 лыганов?
В итоге вече разделилось, осталось процентов 15%, горячие ультрас и "патриоты" ринулись по Сумской. Мы пошли исключительно с целью, пронаблюдать эту драматическую ошибку воочию.
На входе к площади колонну встретил спецназ и запаковал особо буйных. Мирные потихоньку просачивались через кусты парка на площадь и образовал небольшую толпу. Подленинцев окружила милиция в несколько кордонов во избежания драк
ЭТО НУЖНО БЫЛО ВИДЕТЬ!
С одной стороны: "Путин хуйло! Предатели! Чемадан-вокзал-Россия!"
С другой стороны: "Бандера хуйло! Фашисты! Бандерлоги"
В общем, ясельная группа детского сада, или например "село на село, стенка на стенку". Цель этого всего?
Что-то там произошло у сепаратистов и милиция их зачистила в автобус и увезла. По слухам в РОВД, но я так не думаю, скорее от греха по-дальше
Евромайдан развернулся и пошел обратно к памятнику Шевченко. Там люди активно радовались, что прогнали "колорадов" и вообще, это они должны собираться на Площади Свободы. Глупости, в общем, всякие.
Теперь итоги:
- Все же видели, что попытка восстания сепаратистов сегодня провалилась сама по себе. Самосдувающееся ежедневно движение сепаратистов нельзя было оставить спокойно погибнуть? Нужно было обязательно зачистить Харьков от 20 ностальгирующих по Сталину городских сумасшедших?
- Чего добились этой вылазкой? Тем, что завтра под Лениным вероятно будут таксисты и гопота уже с дубинами? Уже церемониться никто ни с кем не будет, время иное.
- Оно стоило разбитых грифоном голов евромайдановцев?
Организатору сего действа Валентину необходимо думать головой а не революционным органом прежде, чем устраивать такие провокации. А лучше бы ему оторвать некоторые органы.
В завершение скажу, что вече полностью себя дискредитировало. А ответственность за дальшейшую эскалацию конфликта лежит вовсе не на Гепе, который вернулся, а на вот таких активистах Валентинах.
Зачем Путину что-то делать, если здесь местных дураков полно?

Сейчас активисты стоят под зданием СБУ, и ждут когда у них примут заявление на ментов. Кстати, после избиения один мент подошёл к активистам и начал отвечать на вопросы. Сказал , что у его коллег приказ не допускать провокаций и беспорядков.

Підтримую цю думку.
На мітингах у Харкові була з грудня, всю зиму та весну.
Цього Валентина серед активістів якось не запам'ятала. Його вчинок вважаю провокаційним.
На мітингу вчора не була, продивилася відео.
Хтось (кореспондент або мент) запитує дівчину: "А навіщо ви туди (до Леніна) біжите? Відповідь: "Патамушта!"
А потім вигуки "Українських активістів б'ють!"
Хар. менти не подарунок. Але, по-перше, невідомо хто зараз в цих рядах був. Можливо є вже і патріоти. Однак після того, що відбулося, кожний з них буде вважати учасників євромайдану неорганізованою дикою юрбою, яка мало відрізняється від колорадів. А в когось може взагалі виникнуть негативні асоціації з зимового протистояння, і тепер вже українці-патріоти в них почнуть асоціюватися з ворогом.
Підтримую те, що каже Варченко. Підтимую позицію Россохи у цьому.
Пам'ятаю весною, коли було побиття на площі Свободи. Мітинг. О 19.00 Россоха говорить: "Закінчуємо. Міліція попереджує, що далі не зможе гарантувати нашої безпеки. Росходимося" Хто не дослухався і не пішов, попав під жорстку роздачу колорадів, кількість яких була такою, що їх би менти не втримали.

Хтось став провокатором. Не можу сказати, свідомо чи ні.
Натовп піддався, люди проявили безвідповідальність. Страшних колорадів не було, можна було без важких наслідків зайняти територію супротивника. От "сміливці" і побігли. Журналісти тут як тут. И ЛайфНьюз напевне був?
Виплеснулися емоції. У Харків у госпиталь постійно везуть поранених та загиблих. Вся країна воює з окупантом. А у Харкові з приїздом Гепи встановлюють намети "Юго-восток". Мітинг сепаратистам заборонений, але для них перекривають Сумську та не перешкоджають їхній ході.

На мій поглад, треба зробити наступні висновки:
- Міліція повинна працювати  кваліфікованіше, без насильства. Сподіваюся, з досвідом це прийде.
- Треба розуміти, що зараз з міліцією треба навчитися СПІВПРАЦЮВАТИ, а не протистояти та налаштовувати проти себе. Треба допомогти їй змінитися. І влада і люди і сама міліція цього хоче.
- Влада нарешті зрозуміє, що треба жорсткіше присікати проросійські прояви у Харкові. Люди зараз через війну, всілякі ХНР, загибель наших військовиків дуже вороже налаштовані проти всілякого прояву сепаратизму або безкарності посібників окупантів. Може дійти і до самосуду.

У Харкові другий місяць спокійно, встановилася якась рівновага. Треба її берегти. Зміни йдуть поступово.
Навіщо ставити на вуха Авакова, щоби він їхав розбиратися у Харків?
Хай працює на АТО. Наш фронт зараз там, а не у Харкові. У Харкові зараз тил і ми ПОВИННІ самі  зробити тил надійним.

Вибачайте, якщо сумбурно.

Offline Шоцемамо?

• Hero Member
  • отакої...
gremlin, повністю приєднуюсь.
Хіба що, щодо співпраці з міліцією:
для цього вона повинна теж мати таке бажання.
І це бажання хтось повинен їй прищепити.
ну и ладно...

Offline gremlin

• Hero Member
gremlin, повністю приєднуюсь.
Хіба що, щодо співпраці з міліцією:
для цього вона повинна теж мати таке бажання.
І це бажання хтось повинен їй прищепити.

Вже призначено нове керівництво. Вже прийшли до лав і патріоти.
Звернула увагу, що офіцер спілкувався з людьми, роз'яснював завдання підроздлу, намагався встановити контакт.
Інший командир, коли його бійці у шерензі обмінувалися взаємними обвинуваченнями з юрбою, прикрикнув на підрозділ :"Заткнітесь!"
Завдання міліції - виконувати завдання, без проявів насильства та особистої участі у сварках.
Я побачила, що офіцери намагаються це робити. Рядових ментів ще треба вчити, не все получається одразу, але їх змусять вчитися на власних помилках.
Наше завдання - всіляко цьому сприяти. Щоби мати поруч не ворогів, а захисників. 

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
Палиця не губер - він кримінальний смотрящий по західній україні крім того лизав дупу Овочу і голосував за закони від 16 січня
Бугага, сергіньо, аматорка, фінлі, реєма, світ, Бувалий- ольгінські тролі- які спалились на дрібниці. читаючи цих дятлів, цитуючи них ви цілуєте дупу путіна