Автор Тема: З повагою до "российско говорящих бандеровцев"  (Прочитано 16506 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline outsider

• Ветеран форума
Мене узька в Києві напружує. Узькоязичний патріот України це нонсенс

а ты не напрягайся. Если судить по делам, то было похер на каком языке мы говорили во время всей этой борьбы. И в Киеве меня напрягают только такие как ты, зацикленные на какой то одной вещи или детали. Я привык говорить на языке своего собеседника и легко перехожу на украинский, который знаю хорошо. Но так уж получилось что русским мне пользоваться легче. Скажешь что я не патриот и человек второго сорта?

Мене просто реально напружує узька мова в Україні. Пояснити чому?

З.І. Я на 3/4 кацап з Казамєнного провулку

Offline natusya

• Ветеран форума
Читаю ветку ... и нет слов... ком к горлу подступил

...нам таки скоро всем нужен будет психолог ... что творится с людьми  :smiley15:
ігнор Квант

Offline o.tel.o

• Sr. Member
Та Боже мой, тут таких до черта, в Харькове, Черкассах, Полтаве, Днепре. Никакой загадки нет. У нас просто нет другой страны. Просто все как дверь.
:smiley24:

Offline PamTam

• Ветеран форума
Нет, иногда встречаются. Вот, например, я  :upa

Ти воїн, тобі послаблення, але таки і ти зайобуєш.

Ти Серёгу не трогай,бо ми і сотої части не зробили того,що ВІН !!!

Я реальний рядовий Правого Сектора, погоняло "американець". Саме рядовий. Не сотник і не рвусь в начальство. А Сергія я ще по Металофізиці знаю, як і він мене. Думаю там без образ

Я там знов працюю від сьогодні.   :upa  (між іншим).
[/quote]
welcome home.  :Prapor2:

Offline Sailor

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Dum spiro, spero.
Читаю ветку ... и нет слов... ком к горлу подступил

...нам таки скоро всем нужен будет психолог ... что творится с людьми  :smiley15:

Нет, не психолог. Акушер нужен. :smilie1:

Borys Filatov
Щойно ·
Цена человеческих слов.
Вначале Украину перестало интересовать то, что говорят "братские" СМИ. Какой смысл спорить, если их ложь чудовищна?
Потом Украина перестала спорить со своими "братьями" и даже родственниками, которые уверовали в святость Х@уйла и потеряли любые признаки адекватности.
Сегодня Украина уже не реагирует за страшные заявления плешивого Фюрера, хотя то, что он сегодня нес на весь мир, могло еще вчера повергнуть мой народ в ужас.
Завтра, похоже, мы будем плевать на подлых и трусливых западных дипломатов.
Хватит. Перебоялись.
Новая нация рождается на глазах удивленного мира.

Offline Loge

• Hero Member

Нонсенс - це такий узьколобий тупняк як ти. :Ganba: Я був переважно російськомовним патріотом України ще за радянських часів. Так історично склалося, що я жив в оточенні майже виключно російськомовних і спілкувався з ними російською. Справжній тест на український патріотизм це не стільки стовідсоткова україномовність, скільки ставлення до української мови, культури і держави. У наш час справжній патріот України з відомих історичних причин може погано володіти українською мовою, але він не може ставитись до неї вороже або зневажливо.

Offline Irris

• Ветеран форума

Нонсенс - це такий узьколобий тупняк як ти. :Ganba: Я був переважно російськомовним патріотом України ще за радянських часів. Так історично склалося, що я жив в оточенні майже виключно російськомовних і спілкувався з ними російською. Справжній тест на український патріотизм це не стільки стовідсоткова україномовність, скільки ставлення до української мови, культури і держави. У наш час справжній патріот України з відомих історичних причин може погано володіти українською мовою, але він не може ставитись до неї вороже або зневажливо.

именно так  :smiley24:

Offline Sailor

• Hero Member
  • Dum spiro, spero.

+1000 :smiley24:

Offline Ocean

• Hero Member
Я би так , щодо російськомовних патріотів, не засмучувавася- різні життєві ситуації бувають! Ось я, наприклад, народився в Казахстані, українську вивчив , коли мені було майже 7 років. Зараз, в основному, розмовляю російською,- все залежить від кола спілкування. В той же час, не люблю, коли "принципово" навязують українську, бо вважаю, що сила мови не в її обовязковості, а в природньому бажанні на ній розмовляти... Ми повинні сприймати позитивно ту частину російськомовних патріотів, які по справжньому люблять Україну. Прикладів достатьно... і, деколи, вони не на користь україномовних.
До речі, а україномовний зрадник- це як, по Вашому? Нонсенс. чи ні....? :smilie7:

Offline outsider

• Ветеран форума

Ти сказав теж саме що і я

Offline optimist

• Ветеран форума

Низько схиляю перед ними голову,бо Україна буде існувати тільки завдяки їм - "российско говорящим бандеровцам" !!!

Слава Україні !!!

Не згоден
Без україномовних бандерівців з заходу майдан би не переміг і російськомовні далі точили б ляси на кухні.
Нізкий уклін западенцям. :upa

Offline PamTam

• Ветеран форума

абсолютно підтримую. Ідеальний критерій для поділу свій-чужий.

Offline outsider

• Ветеран форума

Низько схиляю перед ними голову,бо Україна буде існувати тільки завдяки їм - "российско говорящим бандеровцам" !!!

Слава Україні !!!

Не згоден
Без україномовних бандерівців з заходу майдан би не переміг і російськомовні далі точили б ляси на кухні.

Угу. Ми готувалися помирати, до підходу зaпаденців.

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours

Слава Україні !!!

Не згоден

Давайте не начинать делить, кто без кого не победил бы. Во-первых, мы еще не победили главного врага, во-вторых, в эту лютую зиму победили люди, которые любят Украину вне зависимости от языка общения.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Сергiй SV

• Ветеран форума
Тільки пропоную не втягуватись в обговорення хто би не прийшов і що б без того "не сталося б"...

Кожна людина і кожний внесок важливий, і тоді і зараз...

Не треба бути схожим на Путіна з його "Росія би виграла другу світову без України"... Не треба...

Навіть люди, що прийшли один два рази на півгодини і просто створювали натовп - саме тим і допомогли, що створювали натовп...

Contra Spem Spero

Offline Kren

• Hero Member
Я би так , щодо російськомовних патріотів, не засмучувавася- різні життєві ситуації бувають! Ось я, наприклад, народився в Казахстані, українську вивчив , коли мені було майже 7 років. Зараз, в основному, розмовляю російською,- все залежить від кола спілкування. В той же час, не люблю, коли "принципово" навязують українську, бо вважаю, що сила мови не в її обовязковості, а в природньому бажанні на ній розмовляти... Ми повинні сприймати позитивно ту частину російськомовних патріотів, які по справжньому люблять Україну. Прикладів достатьно... і, деколи, вони не на користь україномовних.
До речі, а україномовний зрадник- це як, по Вашому? Нонсенс. чи ні....? :smilie7:

тиждень тому повернувся з села на Полтавщині, куди відвіз дружину з донькою. Майже весь час спілкуванні було з усіма оточуючими на українскій або суржику (сумно але то факт. навіть на Миргородщині люди вживають багато русизмів ). Але родина в переважності вживає російську. Я поважаю батьків і не буду нав`язувати якою мовою їм розмовляти. До речі...мати пише дитячі казки і видає їх ...якою б ви мовою думали? вірно - українською, але в побуті їй, як і мені, легше користуватись російскою. Моя дитина змалку таким чином вчить обидві мови. Не бачу ніякої проблеми.
Щоб лани широкополі, і Дніпро, і кручі стали вам поперек горла, москалі їбучі

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Ми зможемо домовитися після війни між собою. Головне, щоб до нас не лізли дорадники в цьому питання ані з Москви, ані з Брюселю.

А як домовитися - це справа наша внутрішня. Єдине, щоб комуністи і ригіанали відійшли в небуття, і правосалавні московські попи не висовували свої масні пики далі церков.
If you are going through hell, keep going.

Offline Ocean

• Hero Member

Слава Україні !!!

Не згоден
Якась маячня в цій темі. Ось ти, optimist був на Майдані? Я був, і 18 го числа, так само. 19-20 вже не зміг... І розмовляв  з друзями на російській, а, коли мені телефонувала дружина, теж - на російській. Хоча стояв з Степаном з Яворова, і впевнений в нього думки навіть не зявилось "Чи довірити цьому російськомовному "тримати" вихід з метро? "Довірив- і тримав! А ти зараз не правий!
« Останнє редагування: Липня 01, 2014, 08:34:13 20:34 від Ocean »

Offline LVV

• Hero Member
Що тут за особистий срач розвели?

Російсько говорящие справжні українці потрібні і КРАПКА. А хто як особисто це переварює - це до діла не відноситься !!!

Offline Sailor

• Hero Member
  • Dum spiro, spero.
Ми зможемо домовитися після війни між собою. Головне, щоб до нас не лізли дорадники в цьому питання ані з Москви, ані з Брюселю.

А як домовитися - це справа наша внутрішня. Єдине, щоб комуністи і ригіанали відійшли в небуття, і правосалавні московські попи не висовували свої масні пики далі церков.

+1000 :smiley24:

Offline Ocean

• Hero Member
Що тут за особистий срач розвели?

Російсько говорящие справжні українці потрібні і КРАПКА. А хто як особисто це переварює - це до діла не відноситься !!!
Не до тебе! Вибач, до оптиміста я писав :shuffle: Вже виправив.
« Останнє редагування: Липня 01, 2014, 08:20:15 20:20 від Ocean »

Offline Roman_V_M

• Hero Member
  • THERE IS NO JUSTICE. THERE IS JUST ME.
Еймон ДеВалера та Майкл Коллінз, що керували боротьбою ірландців проти англійської окупації, були анломовними. Тому особисто для мене патріотизм не визначається мовою.

У наш час справжній патріот України з відомих історичних причин може погано володіти українською мовою, але він не може ставитись до неї вороже або зневажливо.

Саме так. :smiley24:

Offline Сергiй SV

• Ветеран форума
Давайте еще подеремся, горячие эстонские парни, да?

Вот нафиг оно надо - вон на Садовой подрались сегодня - и кому это на пользу????
Contra Spem Spero

Offline LVV

• Hero Member
Якась маячня в цій темі. Ось ти, LVV був на Майдані? Я був, і 18 го числа, так само. 19-20 вже не зміг... І розмовляв  з друзями на російській, а, коли мені телефонувала дружина, теж - на російській. Хоча стояв з Степаном з Яворова, і впевнений в нього думки навіть не зявилось "Чи довірити цьому російськомовному "тримати" вихід з метро? "Довірив- і тримав! А ти, вибач,зараз не правий!

Не був ,бо не живу в Україні,але я пишу про те що і ти.
« Останнє редагування: Липня 01, 2014, 08:23:16 20:23 від LVV »

Offline Ocean

• Hero Member
Якась маячня в цій темі. Ось ти, LVV був на Майдані? Я був, і 18 го числа, так само. 19-20 вже не зміг... І розмовляв  з друзями на російській, а, коли мені телефонувала дружина, теж - на російській. Хоча стояв з Степаном з Яворова, і впевнений в нього думки навіть не зявилось "Чи довірити цьому російськомовному "тримати" вихід з метро? "Довірив- і тримав! А ти, вибач,зараз не правий!

Небув ,бо неживу в Україні,але я пишу про те що і ти.
Дивись пост вище. Я не до тебе звертався! :shuffle:

Offline div

• Ветеран форума
Всього пару років тому я і уявити не уявляв,щоб в Одессі,Миколаєві чи Харкові лунали вигуки:"Слава Україні!" Воно і на заході лунали але не на повні груди,але щоб в цих містах лунали так щиро,зовсім не реально було.

Але Україна переможе,а так воно і буде,тільки завдяки "российско говорящим бандеровцам". Як добре,що вони появилися!!!

Завжди вважав і вважаю,що Україна закінчується там де починається росмова,але,думаю,що час міняти свій погляд.

Слава Україні !!!

Как 100% русский и русскоговорящий из Харькова, хочу сказать спасибо Львову и западной  Украине! Ребята, Вы спасали Украину в самые трудные и мрачные моменты существования нашей страны. Даже в те черные минуты, когда казалось все пропало, Вы боролись до конца. И во многом служите примером нам.
ГЕРОЯМ СЛАВА!

Я б не перебільшував роль саме Львова.

А от ви для мене справді загадка.
Ви руский і російськомовний. Для вас логічно близький рускій мір. Гроші вам теж не платять за патріотизм український
Тому загадка
Може ви просто порядна людина не залежно від мови і походження

якщо народився і виріс в Україні то немає ніякої загадки,
 бо з дитинства йому тут не насаджували вірус імперськості, в мене чоловік такий.
 тут його батьківщина і він її любить не менше ніж українці.

Хе-хе. И тут пролет

Я родился в Свердловске.
Потом лет пять в Херсоне жили
Потом десяток в Туркмении
Потом 16 лет в Саратове
С 89 в Крыму.
Мама с Крыма, тут родилась, украинского вообще не знала. Я украинский учил два года в школе в Херсоне когда времено у бабушки жил при переезде.
А свободно понимаю и читаю, могу говорить. С писанием проблемы :), но тут и с русским проблемы  :gigi:

Всей семьей всегда были за Украину, причом это даже никогда не обсуждалось. За и всё

Не ищите лишних сущностей.
Просто за Украину те кто всегда был против СССР, против того затхлого духа который сейчас в полный рост стоит в новой/старой России

И тут не играет роли, кто на каком языке говорит, в какую церковь ходит и какому народу принадлежит.
Украинское государство за 23 года показало что не делает менжду нами разницы и даже не собирается делать.
И с этом и есть сила Украины

:Prapor2:

Offline LVV

• Hero Member

Невстиг  :smiley15:

Offline ксeня

• Hero Member

Слава Україні !!!

Не згоден

Ми є, галичани. Ми в авангарді завжди. І кияни несли в палатки домашнє печиво і торти. І говорили, що  без нас не було б Майдану. Так мій чоловік розповідав, який був в одній з тих палаток. Але галичани не вижили ю
б на Майдані без киян. І не було б Украіни без Харкова з Дніпром, з іхнім всесвітньо відомим хітом. І Украіна без запоріжців, які зробили з сепараторів чебуреки, була би вже не тою Украіною. Ми всі- одна нація, бо у нас одна мати. Ми брати. Різні, але брати.  Бо в нас одна батьківщина , яку ми любимо понад усе.

Offline Ocean

• Hero Member

Невстиг  :smiley15:
:smiley15:

Offline Ocean

• Hero Member

Слава Україні !!!

Не згоден

Ми є, галичани. Ми в авангарді завжди. І кияни несли в палатки домашнє печиво і торти. І говорили, що  без нас не було б Майдану. Так мій чоловік розповідав, який був в одній з тих палаток. Але галичани не вижили ю
б на Майдані без киян. І не було б Украіни без Харкова з Дніпром, з іхнім всесвітньо відомим хітом. І Украіна без запоріжців, які зробили з сепараторів чебуреки, була би вже не тою Украіною. Ми всі- одна нація, бо у нас одна мати. Ми брати. Різні, але брати.  Бо в нас одна батьківщина , яку ми любимо понад усе.
:ax