0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
Ти не якість аргументів оцінюєш а ставиш під питання чи можна співрозмовнику довіряти. Я ж теж можу заявити що ти тупо брешеш про вступ в РУХ.
І ще раз скажу, патріот який принципово користується російською - нонсенс.
Цитата: outsider від Липня 02, 2014, 11:31:52 11:31Та нічого, за 23 роки можна б було стати і білінгвомЯ за 23 года стал м/с в двух видах спорта. 2 раза чемпионом Украины. Хрен сколько раз поднимал Украинский флаг на больших и малых соревнованиях. Наш флаг, а я скажу Мой Флаг, видели в середине Атлантики, и Индийского океана. Причем видели далеко впереди...
Та нічого, за 23 роки можна б було стати і білінгвом
Той що не принципово не буде наполягати на тому що він російськомовний патріот.
Цитата: outsider від Липня 02, 2014, 11:22:11 11:22Ти не якість аргументів оцінюєш а ставиш під питання чи можна співрозмовнику довіряти. Я ж теж можу заявити що ти тупо брешеш про вступ в РУХ.У меня и фоточки есть! А доверять? Я не о доверии. Я об умении работать с информацией.
Ти знову атакуєш опонента. Не цікаво.
Да нет никакого языкового барьера. Есть легкость общения, и удобство.
Цитата: outsider від Липня 02, 2014, 11:42:33 11:42Ти знову атакуєш опонента. Не цікаво.Оппонет начал.
Quo usque tandem abutere, Catalina, patientia nostra?
Я тебе взагалі не чіпав.
Але коли деякі ура-патріоти починають оцінювати мій патріотизм по моїй мові, мене це дратує. А особливо це стосується патрітов з діаспори.
- Якщо людина каже, що вона неспроможна вивчити українську, володіючи російскою...Про яку вищу освіту взагалі може бути мова Така заява - є констатація неспроможності до елементарного нвічання
Каким то Ющенко и глечиками повеяло от этого всего. Тот тоже патриот неипический был. Все по украински говорил и любил маленького украинца, только народ как всегда не очень ему попался.
Цитата: Shannou від Липня 02, 2014, 11:46:43 11:46Каким то Ющенко и глечиками повеяло от этого всего. Тот тоже патриот неипический был. Все по украински говорил и любил маленького украинца, только народ как всегда не очень ему попался. Угу, бджоли, глечики, свистульки - надзвичайно смішно. Да.
Цитата: outsider від Липня 02, 2014, 11:45:39 11:45Я тебе взагалі не чіпав.Цитата: Piton від Липня 02, 2014, 11:44:20 11:44Але коли деякі ура-патріоти починають оцінювати мій патріотизм по моїй мові, мене це дратує. А особливо це стосується патрітов з діаспори.
Цитата: Maverick від Липня 02, 2014, 11:33:30 11:33Quo usque tandem abutere, Catalina, patientia nostra?Та ладно, до Луция ему далеко
Цитата: outsider від Липня 02, 2014, 11:48:18 11:48Цитата: Shannou від Липня 02, 2014, 11:46:43 11:46Каким то Ющенко и глечиками повеяло от этого всего. Тот тоже патриот неипический был. Все по украински говорил и любил маленького украинца, только народ как всегда не очень ему попался. Угу, бджоли, глечики, свистульки - надзвичайно смішно. Да.Было бы смешно, если бы не привело к овощу на троне и всем дальнейшим последствиям.
Цитата: Shannou від Липня 02, 2014, 11:49:38 11:49Цитата: outsider від Липня 02, 2014, 11:48:18 11:48Цитата: Shannou від Липня 02, 2014, 11:46:43 11:46Каким то Ющенко и глечиками повеяло от этого всего. Тот тоже патриот неипический был. Все по украински говорил и любил маленького украинца, только народ как всегда не очень ему попался. Угу, бджоли, глечики, свистульки - надзвичайно смішно. Да.Было бы смешно, если бы не привело к овощу на троне и всем дальнейшим последствиям.Смішні ви з вашою тупою мамкою. Злити овочу могла тільки вона
Цитата: Piton від Липня 02, 2014, 11:46:23 11:46Цитата: Maverick від Липня 02, 2014, 11:33:30 11:33Quo usque tandem abutere, Catalina, patientia nostra?Та ладно, до Луция ему далеко Да надоел уже как Катилина Цицерону.
Це твоя атака на мене. Очевидно за браком інших аргументів
Тааак. Птичку мою, прошу не обижать (с).К овощу на троне привело голосвание, не? А не то, что ющенко был патриот.
А не то, что ющенко был патриот.
Цитата: outsider від Липня 02, 2014, 11:50:41 11:50Це твоя атака на мене. Очевидно за браком інших аргументівЯ привел аргументы и попросил привести твои. Ты привел аргументы уровня ватников. Я их справедливо оценил. Аргументы. Учись вести спор не переходя на личности.
А вибач хамло, можеш піти з гілки.
Цитата: ВУКЕР від Липня 02, 2014, 11:52:30 11:52Тааак. Птичку мою, прошу не обижать (с).К овощу на троне привело голосвание, не? А не то, что ющенко был патриот.И Ющенко ни разу не выступал по ящику, что они одинаковые? И меморандумы не заключал, и овоща премьером не делал? Не, ну тогда жена цезаря, конечно, вне подозрений.