Автор Тема: Українцям треба відновити право купувати вживані авто в Європі  (Прочитано 8672 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Kvant

• Ветеран форума
В темі яскраво проглядаються два світогляди.  :smiley24:

Світогляд одних - споживач повинен сам вирішувати, що йому більше підходить.
Світогляд інших - споживач дурень, держава повинна вказувати йому, що купувати.

Найсмішніше, що коли тема стосується автомобілів то дуже багато розважливих прихильників світогляду "держава повинна обмежувати і вирішувати", а коли трусів з мереживами то тільки лінивий  не висміяв москалів, а підхід то один і той самий.

1. У нас дороги не розраховані на велику кількість авто. І велика кількість авто - це суцільні пробки. В Шанхаї ввели податок на авто, на номери. Більше того, там навіть часто розпис буває: парна цифра в кінці номеру авто - їздиш тільки в такі то дні, непарна - в такі то.
2. В авто звичайно зручніше і тут ніхто не сперечається, але усім одночасно не може бути зручніше. У нас не США, де авто масово ще з 1930-х років і там куча стоянок, дороги по 6 полос і т.д. Тому комусь зручно на авто, а хтось має дихати лишній раз димом, в якому канцерогени (доведено науково). І нас зараз міста дуже загазовані і причина не підприємства, а автомобілі.
3. Машини біля під'їздів, коли не може під'їхати швидка, на тротуарах, на газонах і т.д. Більше того, забирають частину дороги майже всюди. І як це назвати? Чому люди мають відчувати дискомфорт, якщо якийсь "Вася" взяв в кредит Ланос?

Offline pseudomonas

• Full Member
машина - это в первую очередь комфорт передвижения. тем, кто ценит свое душевное равновесие и время машина нужна. и сравнивать передвижение на своем авто с нашим ОТ нельзя. можно сравнить путешествие из одессы в киев на маршруточке без кондея и на авто. заодно скорость передвижения учтем.

Offline div

• Ветеран форума
Добыча нефти переработка ее на химзаводах в полуфабрикаты и последующее формирование деталей из пластика вообще довольно грязная технологи. Я уже про утилизацию этого добра молчу.
И чего это я должен вдыхать и впивать канцерогены со всех этих заводов и свалок ради того что бы какойто Вася купил себе кухонный комбайн.
Непонимаю

Offline Читач

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча

Найсмішніше, що коли тема стосується автомобілів то дуже багато розважливих прихильників світогляду "держава повинна обмежувати і вирішувати", а коли трусів з мереживами то тільки лінивий  не висміяв москалів, а підхід то один і той самий.

1. У нас дороги не розраховані на велику кількість авто. І велика кількість авто - це суцільні пробки. В Шанхаї ввели податок на авто, на номери. Більше того, там навіть часто розпис буває: парна цифра в кінці номеру авто - їздиш тільки в такі то дні, непарна - в такі то.
2. В авто звичайно зручніше і тут ніхто не сперечається, але усім одночасно не може бути зручніше. У нас не США, де авто масово ще з 1930-х років і там куча стоянок, дороги по 6 полос і т.д. Тому комусь зручно на авто, а хтось має дихати лишній раз димом, в якому канцерогени (доведено науково). І нас зараз міста дуже загазовані і причина не підприємства, а автомобілі.
3. Машини біля під'їздів, коли не може під'їхати швидка, на тротуарах, на газонах і т.д. Більше того, забирають частину дороги майже всюди. І як це назвати? Чому люди мають відчувати дискомфорт, якщо якийсь "Вася" взяв в кредит Ланос?

1.То потрібно будувати дороги, а не впроваджувати космічні ціни на авто.
Ціна на авто не змінюється в залежності від того купую я його в Києві чи в Іванківцях Черкаської області, а завантаження доріг кардинально відрізняється.
2.От і я кажу якщо мені в Іванківцях в авто зручніше то чому я повинен платити стільки скільки Kvant в Києві, якщо я не заважаю його зручностям ніяк? В Іванківцях від грубки бабусі Маланки забруднення більше ніж від мого авто, чому,
я повинен платити за страждання Kvantа від забруднення в Києві а не баба Маланка?
3.Чому, замість того, щоб сприяти побудові інфраструктури для авто в Києві, держава примушує мене переплачувати за автомобіль, навіть якщо мені вистачає тієї інфраструктури в Іванківцях, але заробіток не такий, як в Києві?

І все таки чому обмеження на імпорт трусів з мереживом це смішно, а на імпорт авто це мудро?
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline medved

• Ветеран форума
Я категорично проти. І без того забагато автомобілів на дорозі. А якщо зробити те що написано то збільшиться ще в рази.
І що тоді? Доведеться витрачати величезні кошти на транспортні розвязки і т.д. Це все уже було в Європі і ось тепер вони переходять на велосипеди і громадський транспорт. Може нам не повторювати їх помилок з запізненням у кілька десятків років і враховувати сучасний досвід? 
На моє переконання дорогі автомобілі в наших реаліях це швидше благо.

Толя. Папа, а на том бєpєгу наші? Опанас (зловісно). Там кацапи…

Offline Ігор зі Львова

• Hero Member

Є одна досить значна відмінність між автомобілями та трусами. Купуючи автомобіль Ви, створюючи свій власний комфорт, створюєте значний дискомфорт для інших.  Це і погіршення загальної транспортної ситуації і вплив на екологію і місце яке займається при паркуванні і додатковий шум і небезпека для оточуючих і так далі. З трусами таких проблем не виникає. Тому на мою думку будь-яку купівлю автомобіля слід обкладати значними податками, які при їх правильному використанні будуть фактично компенсацією суспільству за проблеми, які створює автомобіль.
Ну а держава повинна розробляти інфраструктуру, яка б максимально зменшила потребу в автомобілях, як це останнім часом відбувається в Європі.

Offline Kvant

• Ветеран форума
Добыча нефти переработка ее на химзаводах в полуфабрикаты и последующее формирование деталей из пластика вообще довольно грязная технологи. Я уже про утилизацию этого добра молчу.
И чего это я должен вдыхать и впивать канцерогены со всех этих заводов и свалок ради того что бы какойто Вася купил себе кухонный комбайн.
Непонимаю

Та ну? Я можу дати дані Укрстату у 2001 році викиди діоксиду сірки автомобілями були 8,2 тис. тон, а у 2013 році - 31,5 тис. тон. Всього за 12 років концентрація діоксиду сірки та оксиду азоту збільшилася майже у 4 рази. Зараз у кожному обласному центрі (крім міст типу Запоріжжя) - основне джерело забруднення автомобілі.

Offline Kvant

• Ветеран форума
Є одна досить значна відмінність між автомобілями та трусами. Купуючи автомобіль Ви, створюючи свій власний комфорт, створюєте значний дискомфорт для інших.  Це і погіршення загальної транспортної ситуації і вплив на екологію і місце яке займається при паркуванні і додатковий шум і небезпека для оточуючих і так далі. З трусами таких проблем не виникає. Тому на мою думку будь-яку купівлю автомобіля слід обкладати значними податками, які при їх правильному використанні будуть фактично компенсацією суспільству за проблеми, які створює автомобіль.
Ну а держава повинна розробляти інфраструктуру, яка б максимально зменшила потребу в автомобілях, як це останнім часом відбувається в Європі.

Згоден, власники авто мають із свого карману оплачувати знесення та відбудову будинків з метою розширення вулиць, мають обов'язково ставити машини на платні стоянки, а не на газонах, біля під'їздів і на дорогах. Також платити податок на екологію, щоб за ці гроші садили зелені насадження і  т.д.
За все треба платити.

Offline outsider

• Ветеран форума
А може українцям взагалі не працювати а просто купувати все необхідне в Німеччині?

Offline Blackout

• Sr. Member

Згоден, власники авто мають із свого карману оплачувати знесення та відбудову будинків з метою розширення вулиць, мають обов'язково ставити машини на платні стоянки, а не на газонах, біля під'їздів і на дорогах. Також платити податок на екологію, щоб за ці гроші садили зелені насадження і  т.д.
За все треба платити.

:fp2 :fp2 :fp2

Offline Kvant

• Ветеран форума
А може українцям взагалі не працювати а просто купувати все необхідне в Німеччині?

От і я про це. У нас десятки тисяч людей працюють в автопромі. Залишим їх без роботи, щоб навезти б/у хламу з Німеччини?

Offline Читач

• Ветеран форума

купуючи квартиру телефон, телевізор, магнітофон, навіть пилосос, холодильник, кондиціонер
ви створюєте таку саму купу проблем для оточення, я так зрозумів нам потрібно, як в СРСР щоб будь яка з цих речей коштувала стільки, щоб вважалася неабиякою ознакою розкошів,
от тоді вони стануть безумовно корисними і потрібними бо розкіш...
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline DFMB

• Ветеран форума
киев лет 5 назад, и сейчас. сейчас пробок практически нет, хотя машин стало болше намного.
Бензин все выровнял. Кому машина не нужна, тот ее никогда не купит.

Знаю більш ніж достатньо винятків. Хоча звичайно питання, що таке "потрібна". Багатьом потрібна виключно для демонстрації статусу, успішності і іншої подібної фігні.

ви випадково не на блошиному ринку речі купляєте ?

На жаль не зрозумів питання і його зв'язку з обговорюваною темою.

я так зрозумів якісний,новий, брендовий одяг - це можна вважати також демонтрацією статусу чи успішності? тому потрібно купляти тіко кітайське, або старе-відновлене ? ось вам такий зв’язок

Offline Blackout

• Sr. Member

От і я про це. У нас десятки тисяч людей працюють в автопромі. Залишим їх без роботи, щоб навезти б/у хламу з Німеччини?

Та ви заманали вже .

Кого залишить без роботи зниження/відміна мит на авто які у нас не виготовляються ? Це цілі класи, в авто галузі .Наприклад дизельні комерційні авто ,
Вже сил нема читати це . Я працював в цій галузі до пакращення , та й навіть тоді я був противником загородж. мита , хоча це би позначилось на моєму добробуті напряму.

Це вже на якусь секту подібне їй Бо. " свідків прихильників пакращення".

Offline Kvant

• Ветеран форума

купуючи квартиру телефон, телевізор, магнітофон, навіть пилосос, холодильник, кондиціонер
ви створюєте таку саму купу проблем для оточення, я так зрозумів нам потрібно, як в СРСР щоб будь яка з цих речей коштувала стільки, щоб вважалася неабиякою ознакою розкошів,

А які проблеми з побутовими відходами? Так їх можна вирішувати. А автомобілі постійно роблять викиди діоксиду сірку та оксиду азоту, а також букет канцерогенів.

Offline outsider

• Ветеран форума

Та ви заманали вже .

Кого залишить без роботи зниження/відміна мит на авто які у нас не виготовляються ? Це цілі класи, в авто галузі .Наприклад дизельні комерційні авто

Я ж і кажу, нащо взагалі працювати коли все необхідне можна купувати у німців.

Offline Ігор зі Львова

• Hero Member

Якось мені важко уявити, які проблеми комусь створить мій телевізор. Принаймні мені жоден телевізор ще жодних незручностей ніколи не створив. А от автомобілі постійно.

Offline Читач

• Ветеран форума

А які проблеми з побутовими відходами? Так їх можна вирішувати. А автомобілі постійно роблять викиди діоксиду сірку та оксиду азоту, а також букет канцерогенів.

Тільки що писав що проблеми автомобільної інфраструктури невирішуванні,
а тут уже з побутовими відходами вирішується...
ви вже якось визначтеся вирішуються проблеми чи не вирішуються?
Що до канцерогенів та ж ситуація чим сучасніший автомобіль тим менші викиди канцерогенів у нього,
і тим більша його ціна в Україні, дивна боротьба з канцерогенами....

Offline Blackout

• Sr. Member

Для цього придумали норми викиду , та послідовно іх зменшують (ну дуракі просто , закрили б заводи тай кінці в воду), :eyes:
Так ми до мормонів докотимся.

Offline Читач

• Ветеран форума
Якось мені важко уявити, які проблеми комусь створить мій телевізор. Принаймні мені жоден телевізор ще жодних незручностей ніколи не створив. А от автомобілі постійно.

Та просто ви його включили і вже він заважає мені за стінкою, зайвий шум,
вже на нього витрачається електроенергія, перевантажується мережа,
електростанції палять вугілля, щоб її(електроенергію) виробляти, а то і взагалі
використовують ядерне паливо, і який жах, можуть бабахнути.

Offline Blackout

• Sr. Member

Та ви заманали вже .

Кого залишить без роботи зниження/відміна мит на авто які у нас не виготовляються ? Це цілі класи, в авто галузі .Наприклад дизельні комерційні авто

Я ж і кажу, нащо взагалі працювати коли все необхідне можна купувати у німців.
Ще раз, не тягніть козу за вуха. Ніхто з тутешніх прихильників відміни/зниження мит не проти власного автопрому.
Але так як це роблять (автомобілі . моє) ну його на путіна .

Я перший за відновлення галузі , але з убюлюдками це чомусь затягнулося на десятиліття.

Offline o.tel.o

• Sr. Member
Та не это пздц так рассуждать, если не умеют делать,  пусть лучше не работают, а то получается делают новый хлам еще хуже чем бу хлам  из германии.

Offline outsider

• Ветеран форума

Ще раз, не тягніть козу за вуха. Ніхто з тутешніх прихильників відміни/зниження мит не проти власного автопрому.

Точно? У мене з цього приводу великі сумніви.

Offline Blackout

• Sr. Member

Питання стоїть так. Чи може чурбан Васадзе вболівати за відновлення Української автомоб. будівної галузі як такої?.
Як казав Литвин чи болить у нього серце за це?

Але є ще більш важливе питання . Чи болить серце за це у наших "стратегічних мислителів" при кориті?
Якщо дасьте собі відповіді на ці запитання, то ваш вапріс відпаде сам собою.

Offline medved

• Ветеран форума
Нужно мыслит стратегически.

говорить что давайте не будем покупать автомобили что бы не строить дороги это как то вообще непонятно для меня.

та ето какое-то ватное мудило
Толя. Папа, а на том бєpєгу наші? Опанас (зловісно). Там кацапи…

Offline outsider

• Ветеран форума

Питання стоїть так. Чи може чурбан Васадзе вболівати за відновлення Української автомоб. будівної галузі як такої?.

Тобто простіше убити всю галузь ніж змінити неадеквата Васадзе.

Offline Blackout

• Sr. Member
Мля більше сил не маю .Давайдасвіданья.

Offline Читач

• Ветеран форума
Тобто простіше убити всю галузь ніж змінити неадеквата Васадзе.

тобто Васадзе давно убив галузь, і тільки підтримує легенду про її наявність за для високих прибутків

Offline outsider

• Ветеран форума
І в чергове скажу, так - простіше все потрібне купувати у німців. Вони навіть кредит на це дадуть. А ось домогтися що б була галузь складно. Та і взагалі, куди тупим хохлам до німців з корейцями. Доля хохла - крутити хвости волам і не рипатися.

Offline o.tel.o

• Sr. Member
І в чергове скажу, так - простіше все потрібне купувати у німців. Вони навіть кредит на це дадуть. А ось домогтися що б була галузь складно. Та і взагалі, куди тупим хохлам до німців з корейцями. Доля хохла - крутити хвости волам і не рипатися.
У нас можно делать все что угодно и нормально и любой сложности, никто этого просто не хочет из верхов, проще делать гавно а на экспорт поставить заградительную пошлину.  Нет конкуренции, покупайте что есть только дороже.