Автор Тема: Просто не має слів, це жахливо :(  (Прочитано 14014 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
Re: Просто не має слів, це жахливо :(
« Reply #120 : Серпня 31, 2014, 04:15:16 16:15 »
Що стосується Семенченка то треба розуміти що на даний момент він в першу чергу Політик, який збирається грати у вищий лізі.
голословные бездоказательные домыслы

Ні, абсолютно очевидна річ, для тих хто зняв шори і має тверезий розум.
"абсолютно очевидная вещь" + "это все знают" = веские доказательства :smiley24: :gigi:
Welcome to the Dark Side of the Force

Offline Askold

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #121 : Серпня 31, 2014, 04:16:39 16:16 »
Що стосується Семенченка то треба розуміти що на даний момент він в першу чергу Політик, який збирається грати у вищий лізі.

"абсолютно очевидная вещь" + "это все знают" = веские доказательства :smiley24: :gigi:

Те що вода мокра, теж потребує доказів?
Не доводьте все до маразму.

Offline Зильбершухер

• Hero Member
« Reply #122 : Серпня 31, 2014, 04:17:56 16:17 »

Аскольд, забаньте железнодорожника на подольше, бо реально заугнетал своей кацапической манерой спора. Очевидно, большой любитель золотого дождя.

Offline Зильбершухер

• Hero Member
« Reply #123 : Серпня 31, 2014, 04:20:11 16:20 »

Да, сейчас потребуют определения "мокрости". Потом единмцу измерения, шкалу и погрешность оной. Потом... И далее везде...

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
« Reply #124 : Серпня 31, 2014, 04:20:33 16:20 »
Я имею право, как гражданини Украины, знать, что это за конь в маске, непонятно откуда взявшийся, ломится на пост МО.

Так понятнее?
цитаты "коня в маске", из которых можно сделать выводы, что он ломится на пост МО?  :super:

Толпень его поклонников под АП и МО орала именно это. Только не говорите мне, что это случайные люди. Вы сами - из них.
а) то есть Семенченко нигде не гвоорил о своих намерениях идти в кресло МО или хотя бы кресло депутата, политика.

б) приведите доказательства того, что я лично на этом форуме писал о том, что он достоин кресла МО. скажу более того, в своей теме по анализу с "Донбассом" я на прямой ответ о профессионализме Семенченко прямо ответил, что он не является профессионалом.

то есть снова очередное натягивание совы на глобус :smiley14:

Offline Askold

• Ветеран форума
« Reply #125 : Серпня 31, 2014, 04:21:33 16:21 »

Да, сейчас потребуют определения "мокрости". Потом единмцу измерения, шкалу и погрешность оной. Потом... И далее везде...

Угу, классика робти бригадника :)

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
« Reply #126 : Серпня 31, 2014, 04:23:14 16:23 »

мама дорогая. насколько низкий уровень аргументации  :fp2

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
« Reply #127 : Серпня 31, 2014, 04:25:50 16:25 »

уважаемый, понимаете, если вы в чем-то обвиняете человека, то существует как минимум понятие презумпции невиновности, и потому бремя доказательств в виде "это очевидные вещи" тут никак не катят.

если вы утверждаете, что некий гражданин рвется в политику, то нужно помимо своего внутреннего убеждения о том, что "это мокрая вода", привести более веские доказательства. хотя бы одно  :weep:

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
« Reply #128 : Серпня 31, 2014, 04:28:55 16:28 »
У меня уже давно нет сомнений, что этот господин здесь на работе и на кого он работает.

В мене теж немає. Аскольд напишіть, будь ласка, цей Дарт виходить на форум з України чи застосовує проксі сервер?
дружище, может, ты еще хочешь узнать мой адрес, телефон, ФИО? и даже встретиться?

хочешь? :smiley16:

Offline Ливси

• Hero Member
  • Цинизм - это неприятный способ говорить правду.
« Reply #129 : Серпня 31, 2014, 04:31:17 16:31 »
та паркетним генералам :smilie9:
Рюский журнализд? :smilie8:
sine ira et studio

Offline DFMB

• Ветеран форума
« Reply #130 : Серпня 31, 2014, 04:32:17 16:32 »

я я гуд вальдемар гуд

шо хотів сказати ?

Offline Dust

• Hero Member
« Reply #131 : Серпня 31, 2014, 04:36:01 16:36 »

б) я на прямой ответ о профессионализме Семенченко прямо ответил, что он не является профессионалом.

Нащо ж так категорично? Якраз цілком можливо, що це високопрофесійна людина. Все залежить від професії.

Offline Ливси

• Hero Member
  • Цинизм - это неприятный способ говорить правду.
« Reply #132 : Серпня 31, 2014, 04:44:39 16:44 »

я я гуд вальдемар гуд

шо хотів сказати ?
Да только то, что словосочетание "паркетные генералы" уж очень любят кацапы. Хотя если ты пишешь из окопа, на спине убитого товарища...
sine ira et studio

Offline DFMB

• Ветеран форума
« Reply #133 : Серпня 31, 2014, 04:50:08 16:50 »

я я гуд вальдемар гуд

шо хотів сказати ?
Да только то, что словосочетание "паркетные генералы" уж очень любят кацапы. Хотя если ты пишешь из окопа, на спине убитого товарища...

пишу з міста Лева, а ярлики вішати почнеш про кацапізм, коли хоть вивчиш дописувати українською мовою.

Offline Зильбершухер

• Hero Member
« Reply #134 : Серпня 31, 2014, 05:21:59 17:21 »

мама дорогая. насколько низкий уровень аргументации  :fp2

АНУ ВОН ОТСЮДА, бригаденыш! Аскольд, забань по айпи.

Offline Зильбершухер

• Hero Member
« Reply #135 : Серпня 31, 2014, 05:25:55 17:25 »

уважаемый, понимаете, если вы в чем-то обвиняете человека, то существует как минимум понятие презумпции невиновности, и потому бремя доказательств в виде "это очевидные вещи" тут никак не катят.

если вы утверждаете, что некий гражданин рвется в политику, то нужно помимо своего внутреннего убеждения о том, что "это мокрая вода", привести более веские доказательства. хотя бы одно  :weep:

Любезный, здесь не суд и никакой презумпции невиновности не существует. Здесь люди высказывают личное мнение до тех пор, пока оно не противоречит правилам форума и личному вкусу модератора.

Вы свои кацапские завывания о презумпции невиновности помле того, как получили в рыло за насранное людям в души, оставьте себе. Для бана очень сгодится.

Offline Зильбершухер

• Hero Member
« Reply #136 : Серпня 31, 2014, 05:26:32 17:26 »
У меня уже давно нет сомнений, что этот господин здесь на работе и на кого он работает.

В мене теж немає. Аскольд напишіть, будь ласка, цей Дарт виходить на форум з України чи застосовує проксі сервер?
дружище, может, ты еще хочешь узнать мой адрес, телефон, ФИО? и даже встретиться?

хочешь? :smiley16:

Давай.

Offline Agh

• Ветеран форума
« Reply #137 : Серпня 31, 2014, 05:33:17 17:33 »
Цитувати
Просто треба сказати чесно - зрада та здача в полон - це дуже погано і засуджується суспільством. Інакше ми програємо.

Бред. В глаза общества - выбор между пленом и смертью однозначный: плен. Им еще делать и растить детей, работать на страну, а, возможно, еще и воевать. Вы еще сталинский приказ предложите издать: в случае угрозы плена - застрелиться, с прилагающейся к нему инструкцией "как застрелиться трехлинейкой". А потом из плена давайте будет отправлять их в лагерь. Борзые диванные солдаты...

Є ще третій вибір - воювати. Військова людина належить не собі, а армії та народу. Військова частина має виконувати команди та воювати. Навіть коли втратили 20%, то перегрупувалися і знову в бій. А якщо солдати починають думати як втекти від бою та здатися - то що це за вояки? Офіцери 51 бригади підірвали себе і 12 кацапів, а мобілізовані (в тому числі добровільно) хлопці - здалися в полон. Офіцери переступили через себе, через своє життя - зробили все для українського народу. А решта - вибрали "позор".
Квант, вы же военный, почему не следуете своим же советам? Или трындеть - не мешки носить?

Offline Askold

• Ветеран форума
« Reply #138 : Серпня 31, 2014, 06:08:02 18:08 »

По ІР не можу, раптом його ІРішка попадеться якомусь невинному юзеру.
Забанив так :)

Квант підарас, який танцює на могилах загиблих хлопців. Модери їбанулись. Будь-ласка, забаньте мене також к єбеній матері. Дякую.

ОК. Виключно за пороханням трудящих. Ну і за флуд та непристойні образи учасників дискуссії.
Місяць відпочити сподіваюсь вистачить?

Offline zergius

• Full Member
« Reply #139 : Серпня 31, 2014, 06:08:51 18:08 »
Піздець. Пробзділось щось у датському князівстві.
Бань і мене раз тут таке.

Offline Askold

• Ветеран форума
« Reply #140 : Серпня 31, 2014, 06:10:45 18:10 »
Піздець. Пробзділось щось у датському князівстві.
Бань і мене раз тут таке.

А для чого?

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #141 : Серпня 31, 2014, 06:14:14 18:14 »
Хлопці, ви ще не зрозуміли?
Ну НЕ МОЖУТЬ тут забанити Кванта, не можуть.
Думаєте, модери настільки наївні...
Не реагуйте на нього, його дописи сіють ворожнечу. Просто оминайте, на СУПі є інші цікаві люди, з ними і спілкуйтесь.
П.С. Модери, а ви не думаєте, що так на СУПі залишаться лише Квант, його 5-6 адептів і ви?.. :shuffle:

Offline Askold

• Ветеран форума
« Reply #142 : Серпня 31, 2014, 06:22:58 18:22 »
Не реагуйте на нього, його дописи сіють ворожнечу. Просто оминайте, на СУПі є інші цікаві люди, з ними і спілкуйтесь.
П.С. Модери, а ви не думаєте, що так на СУПі залишаться лише Квант, його 5-6 адептів і ви?.. :shuffle:

Та хіба в Кванті справа?
Якщо не буде його, ця дружна гопкомпанія візметься за іншого.
Більше вам скажу, якби не дружня робота цієї жменьки юзерів, ніхто особо би Каванта і не помічав.
Був би звичайний собі рядовий юзер, як багато інших.
Але зусиллями цих провокаторів, його особа була деморізована.
Не боїтесь що якщо піти на поводу в цих людей і віддати їм Кванта, слідуючою на черзі в списку тої зграї будете Ви?

Offline DFMB

• Ветеран форума
« Reply #143 : Серпня 31, 2014, 06:30:51 18:30 »

Та хіба в Кванті справа?
Більше вам скажу, якби не дружня робота цієї жменьки юзерів, ніхто особо би Каванта і не помічав.
Не боїтесь що якщо піти на поводу в цих людей і віддати їм Кванта, слідуючою на черзі в списку тої зграї будете Ви?

не помітити "військового" який після своїх постів просить поставити йому плюсики? це ЄДИНИЙ дописувач на форумі,який СИСТЕМАТИЧНО просив йому плюсувати   - як його не помітити ? а потім почав срати на добровольців, таки так - його зробили героєм як раз Дружня Компашка :weep:

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #144 : Серпня 31, 2014, 06:32:46 18:32 »

Та хіба в Кванті справа?
Розумієте, я люблю спілкуватись з різними людьми, чути різну думку. Звісно, якщо вона не є антиукраїнською.
В останні дні банять людей, які є патріотами. Але не можуть терпіти розмов Кванта, які ведуть до розколу українців.
Про Кванта Вам не пишу, я розумію, в чому тут справа...
П.С. Карму можете мені змінювати, мене це вже не хвилює... :smilie1:

Offline Зильбершухер

• Hero Member
« Reply #145 : Серпня 31, 2014, 06:40:06 18:40 »

Те Вы предлагаете гуртувацця с политическими авантюристами и предателями, вместо законно избранного Президента?

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #146 : Серпня 31, 2014, 06:41:33 18:41 »

Те Вы предлагаете гуртувацця с политическими авантюристами и предателями, вместо законно избранного Президента?
Вибачте, з Вами мені спілкуватись так само нецікаво, як і з Квантом. Методички у вас однакові... :smilie1:

Offline Зильбершухер

• Hero Member
« Reply #147 : Серпня 31, 2014, 06:47:07 18:47 »

Вибачте, з Вами мені спілкуватись так само нецікаво, як і з Квантом. Методички у вас однакові... :smilie1:

Да понятно. Секта ВОНЫ других мнений, кроме собственного, ультрапаириотичного, не приемлет.

Хі-хі.(с)

Offline Askold

• Ветеран форума
« Reply #148 : Серпня 31, 2014, 06:48:00 18:48 »

не помітити "військового" який після своїх постів просить поставити йому плюсики? це ЄДИНИЙ дописувач на форумі,який СИСТЕМАТИЧНО просив йому плюсувати   - як його не помітити

Та да, Квант хоче плюсиків, Ющенко взагалі "Пасічник", в Кріля фамілія смішна, Гриценко винен в тому що він "Муж Мостовой", Блога взагалі страшний злочинець бо він "Балоган" і придумав страшний і жахливий ЕЦ, Порошенко і зовсім "Школадний Заяць". В кожного є якась страшна провина перед БЮТ, за що їх завжди нещадно клемили штабні юльки.

Offline EZelenyk

• Hero Member
  • Львiв'янин з USA
    • AZAM
« Reply #149 : Серпня 31, 2014, 06:49:49 18:49 »
Не даже зрозуміло, як саме ви збираєтесь"віддати Кванта" (або не збираєтесь) .  І що такого страшного може "зграя" з ним зробити, чого б іще не зробила.
Щодо "непомітності"  - останній час воно сере де тільки може з інтенсивністю більше 20 постів в день. Він помітний аж до того рівню, що хочеться стати непомітним самому, щоб біля тоі купи лайна не знаходитись.

Мені здається, що не я один так відчуваю. Зріст активності Кванта і кількох раніше непомітних персон з його оточеняя (іх легко відрізняти по паролю "плюсанув у карму") супроводжується зменшенням постів з іншими точками зору. Тим більше коли вони автоматом потрапляють в якусь нову категорію, " зграю". Я, певне, також в ній, ну то таке.
Я писав колись, що всі форумні правила не можуть ані зробити форум місцем спілкування достойних цікавих людей, ані завадити  власникам зробити з нього купу гівна. Я так думаю, що десь за тиждень побачимо, з чим лишилися...

Sapere aude