тому і чекаємо виборів, тому і даємо владі шанс, тому, поки що, просто в сміттєвий бак і по морді, а не автоматна чега
ми це все розуміємо і дуже обережно підштовхуємо владу до дій, але
7 жовтня позачергове засідання ВР по антикорупційному закону і ще по ряду принципових питань, будемо сподіватись, що приймуть, але під ВР з шинами прийдемо для стимулювання процесу.
а якщо не приймуть? може треба простимулювати ефективніше?
далі вибори, наше завдання не допустити у ВР тих хто голосував за диктаторські закони, пан Аваков і Ярема, зробили все, щоб ці суки мали можливість балотуватись, Ваші пропозиції?
будемо агітувати, переконувати, але у випадку чого будемо стріляти
далі судді і прокурори, де справи проти суддів, що саджали майданівців?
чи ви сподіваєтесь, що ми не маємо списків уродів, ми даємо владі шанс очиститись, але прошу вибачення
заміна 70% чиновників до 2020 це херня, а не план, до 2016 ще куди не йшло
панове, час спливає, по моїм відчуттям, місяця півтора - два, а далі буде біда і нічого з цим не зробиш, тут діють сили на які вже не можливо вплинути заклинаннями і демагогією
я собі не уявляю річницю загибелі Небесної сотні без покараних вбивць, мені совість не дозволить сидіти спокійно, думаю 1-го грудня перша критична дата, а вже 19-го січня на Грушевського може бути знову жарко.
що буде 18-20 лютого, якщо не буде адекватних дій влади, я не уявляю.
я знаю точно, що 18-го лютого буду в Києві, а далі залежить від влади, чи ми пом*янемо героїв з почуттям виконаного обов*язку, чи доведеться знову брати щити та бити, а може і автомати.
вікно можливостей для влади стрімко закривається і п. Авакову треба думати, як зробити так, щоб 21-го лютого не довелось іти по стежині попередника