Автор Тема: Объяснили стопятьсотый раз, почему нельзя вводить военное положение.  (Прочитано 11512 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Так і по МВФ, кредит дають по реальному стану речей, а не по тому, що кажуть говорящі голови по телевізору. І не залежить чи це офіційно називається воєний стан чи це називається "святкування 300 років воз’єднання".
звісно. як я і писав, вони дивляться на сукупність факторів. за умови, що там всі все розуміють, коли це офіційно "антитерористична операція" - це внутрішні проблеми держави. отже і небезпеки немає. а коли це офіційний воєнний стан - то це визнаний зовнішньополітичний збройний конфлікт, і тоді вірогідність припинення існування однієї з держав конфлікту - збільшується в рази. а з нею і ризики неповернення грошей.

Пиздець логіка: міри, напрямлені на зменшення ймовірності припинення існування однієї з держав приводять до збільшення цієї ймовірності?  :smilie7:

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • = Розвідка =
Створить, у той момент, коли йому буде треба. Ніякі наші дії, спрямовані на підсилення оборони

воєнний стан не підсилює оборону держави. воєнний стан лише передбачає надання повноважень, необхідних для відвернення загрози та забезпечення національної безпеки. майже всі ці повноваження органи мають зараз в рамках закону про боротьбу з тероризмом. блокпости, ретельні перевірки, обмеження руху і т.д.
Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер

Offline злата

• Ветеран форума
Я сегодня постила Евгения Кисилева...он сказал, что ситуация между Украиной и Россией, как в американском боевике: два ковбоя стали друг против друга..и внимательно наблюдают, кто дрогнет первым.

Путин ждёт малейшую  зацепку, чтобы начать полномасштабное вторжение...так что ценим перемирие, которое у нас ( не у всех, конечно) есть. Порошенко умница, что оттягивает беду, как может.

Та заїбали вже з цим мислевірусом. Путін не чекає ніяких "зацепок" - якщо вони йому потрібні, він їх створить. Кісільова, блядь, вони послухали. :fp2  А Вєнєдіктов з Ганапольским що з цього приводу рекомендують? 

Єдиний принцип, котрим треба користуватися: "роби, що треба, і хай буде що буде". А свідомо залишатися у слабкій позиції щоб "не дати зацепки" - це хуйня.

Вы в молодости ходили драться один против трёх?  Нет, не ходили...друзей звали. Не говорили ,,роби, що треба і будь, что будет'', так как знали, что будет очень плохо...одному против трёх.

Навскидку, в России 140 млн населения, а у нас 45 млн. На каждого нашего патриота три фашиста....Это навскидку, упрощенно....Вы предлагает ввязываться в открытую с Пуйлом, и ,,будь,что будет''?

В этой ситуации каждый сравнительно мирный день на вес золота, каждый неверный поступок Пуйла играет на нас. Пусть он подставляется...глядишь, и наши друзья подтянутся...чтобы не было драки ,,один против трёх,,.

Поэтому Порошенко молодец и умница, я так думаю.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
Пиздець логіка: міри, напрямлені на зменшення ймовірності припинення існування однієї з держав приводять до збільшення цієї ймовірності?  :smilie7:
боротьба з тероризмом - не несе загрози припинення існування держави. натомість воєнний стан - це офіційне визнання зовнішньої агресії і такої загрози
Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер

Offline Etobicoke Resident

• Hero Member
звісно. як я і писав, вони дивляться на сукупність факторів. за умови, що там всі все розуміють, коли це офіційно "антитерористична операція" - це внутрішні проблеми держави. отже і небезпеки немає. а коли це офіційний воєнний стан - то це визнаний зовнішньополітичний збройний конфлікт, і тоді вірогідність припинення існування однієї з держав конфлікту - збільшується в рази. а з нею і ризики неповернення грошей.
От дивіться пливують 2 лодки в сторону водопаду. На одній усердно гребуть до берега і оголосили рівень тривоги найвищого рівня, а на другій сказали, що ніякої небезпеки немає і можна далі ловити рибу. Кому з них ви даште кредит?

Є ще третій варіант, нічого не оголошувати, але посилено гребсти в сторону берега. - що швидше за все це відповідає теперішнім діям, що є в принципі нормальним розвитком подій, але казати що кредитний рейтинг від тих оголошень-не оголошень залежить, як на мене чистої води брехня, бо МВФ тоді я би порівняв з людиною яка бачить лодки, куди вони рухаються, що роблять на них люди, водопад, але шум від водопаду перекриває будь-які оголошення різних станів на лодках
« Останнє редагування: Листопада 04, 2014, 08:15:34 20:15 від Etobicoke Resident »

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Створить, у той момент, коли йому буде треба. Ніякі наші дії, спрямовані на підсилення оборони

воєнний стан не підсилює оборону держави. воєнний стан лише передбачає надання повноважень, необхідних для відвернення загрози та забезпечення національної безпеки.

Друге речення протирічить першому. Все, що сприяє відведенню загрози та забезпеченню національної безпеки підсилює оборону. За визначенням.

майже всі ці повноваження органи мають зараз в рамках закону про боротьбу з тероризмом. блокпости, ретельні перевірки, обмеження руху і т.д.

Всі, да не всі. І Маріуполем рулить не комендант, а підхуйловський мер. І коменданської години немає - гуляй, хоч всю ніч. І обмеження переміщення толком немає. І мобільний зв'язок продовжує працювати, що сильно полегшує задачу розвідки і передачі інформації.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
боротьба з тероризмом - не несе загрози припинення існування держави. натомість воєнний стан - це офіційне визнання зовнішньої агресії і такої загрози

Це ви звідки висмоктали? От коли в Сан-Франциско після землетрусу 1906 року вводився воєнний стан - це було визнання загрози припинення існування Сполучених Штатів? :fp Немає ніякого знаку рівності між воєнним станом і визнанням загрози припинення існування держави. Ніде немає (окрім писань підхуйловських розповсюджувачів ментальної зарази). :smilie7:

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
а взагалі мене дуже дивує одна річ. хлопці, невже тут хтось думає, що порох в ций ситуації займається самодіяльністю? і що кожен наш крок не узгоджений з ключовими гравцями? ви серйозно так думаєте? :smilie8:

Offline Sergius

• Ветеран форума
справа в тому що формальне введення будь якого стану абсолютно НІЧОГО не вирішує
а взагалі краще все робити МОВЧКИ - робити і нічого не казати

отож. Без оцих убогих погроз "у нас е для них сюрприз", "вiйна на два мiсяцi", i так далi

маеш в кишенi сюрприз - зроби його справжнiм неприемним сюрпризом для ворога

теж саме щодо виробництва та модернiзацii технiки - навiщо про це кричати?

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
як вже дістали ці ура-патріоти заокеанські... з вимаганнями воєнних станів (не знаючи, що воно таке і для чого), з вимаганнями розірвання стосунків, розстрілу послів, введення економічних блокад, підриву газогонів...

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
а взагалі мене дуже дивує одна річ. хлопці, невже тут хтось думає, що порох в ций ситуації займається самодіяльністю? і що кожен наш крок не узгоджений з ключовими гравцями? ви серйозно так думаєте? :smilie8:

Я не думаю, що хтось з "ключових гравців" займається мікроменеджментом рівня "вводити, чи не вводити комендантську годину у Маріуполі і вимикати чи не вимикати там мобільний зв'язок".

Offline акын

• Ветеран форума
МВФ не планирует сворачивать программу финансовой помощи Украине в случае объявления военного положения.

Об этом в интервью "Европейской правде" рассказал глава представительства МВФ в Украине Жером Ваше.

"Что касается возможного введения военного положения, то у МВФ нет формальных юридических запретов, препятствующих продолжению сотрудничества в таких условиях. Мы уже сотрудничали с рядом стран, на территории которых разворачивались военные конфликты различной активности", - сказал Ваше.

http://www.eurointegration.com.ua/rus/news/2014/10/28/7027253/
оппа... гм.

ага. главная отмазка перестала существовать.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
Це ви звідки висмоктали? От коли в Сан-Франциско після землетрусу 1906 року вводився воєнний стан - це було визнання загрози припинення існування Сполучених Штатів? :fp Немає ніякого знаку рівності між воєнним станом і визнанням загрози припинення існування держави.
не вам, шановний, розповідати мені, що означає ваше "військовий стан". ви не розумієтеся на цьому зовсім. ще раз повторюю, в останнє: воєнний стан вводиться у разі збройної агресії чи загрози  нападу, небезпеки державній незалежності України, її територіальній цілісності. так говорить ЗАКОН УКРАЇНИ. а що думають заокеанці, мешканці інших держав - мені байдуже. бо державу ризикую втратити саме я, а вони залишаться при своїй.

Offline medved

• Ветеран форума
Ні ,  я розумію  що не можна вводити  , але зброю роздати можна ???
На складах валяється купа всякої  зброївки - ну  троьохлінійки-короче  чому  би не створити  партизанські загони  по всій території України ???

Якщо ви просрете склади  зі зброєю народ вам не простить ...
і це буде коштувати  в 2 рази більше життів ...

Я розумію що страшно, але треба Петя  , треба ...
мені багато не треба  трохлініючку і сотню патронів , під розписку - поки не вмру
і офіцера майор-полковник    ну я ж лейтинант ... старшой. от такий загін
таки хотілося поїхати пороху понюхати ,  з трохлінійочками ....
мені вже за 50  а хотілося би допомогти  ,  підтянутися як молоді я не зможу , але  я працюю з молодими  і знаю що я можу і що вони ...

так що  Петя рішай  а  то просреш все ...   порядку 5 мілліонів війська  Україна спокійно збере ...

хто ж тобі дохтур?  мені 45, підтягнувся сьогодні 28 раз при вєсі 90, но це ни придєл, просто болів і був перерив.
якшо скину кілограм 10, підтягуванням не бу де предєла
Толя. Папа, а на том бєpєгу наші? Опанас (зловісно). Там кацапи…

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
Я не думаю, що хтось з "ключових гравців" займається мікроменеджментом рівня "вводити, чи не вводити комендантську годину у Маріуполі і вимикати чи не вимикати там мобільний зв'язок".
за комендантську годину, здавалося, я вам пояснив? щодо мобільного зв'язку, то реальні диверсійні групи ним не користуються. вони користуються радіозв'язком в кодованому форматі :fp

Offline medved

• Ветеран форума
не прийняття до НАТО держав з окупованими територіями - то дійсно хотєлкі чи ні?
Хотелкі. Як ви написали, це автоматичне оголошеня війни агресору. Відповідно не прийняття - це не хотелка воювати, що є зрозумілою позицією. Тут питання в ішому, якщо завтра Україна прийме закон, що в нас немає окупованих територій і ми все контролюємо, після цього нас в НАТО всерівно не приймуть, бо це не є реальним станом справ.

Так і по МВФ, кредит дають по реальному стану речей, а не по тому, що кажуть говорящі голови по телевізору. І не залежить чи це офіційно називається воєний стан чи це називається "святкування 300 років воз’єднання".

маячня.  країна, яка вступа в НАТО може мати окуповані ворогом території, но сама не може, в свою чергу, бути окупантом

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
як вже дістали ці ура-патріоти заокеанські... з вимаганнями воєнних станів (не знаючи, що воно таке і для чого),

Від заокеанських патріотів шкоди немає, на відміну від розповсюджувачів хуйловської мислезарази. І вам написали вже, "що воно таке і для чого".

PS. Оця дівчина, по-вашому, теж "ура-патріотка заокеанська":

"... Тут піднімаються хвилювання, проросійськи налаштовані громадяни вже зараз почали збір підписів про вивід українських військ. В Сартані та Талаківці були мітинги проти українських військ, розташування там блокпостів і т.д. Ми закликаємо ввести військовий стан. Іншого виходу з цієї ситуації ми не бачимо.
...
– Як відомо, пенсіонери, які живуть на територіях, захоплених сепаратистами, ніяких пенсій не отримують, а приїжджають за українськими пенсіями, зокрема, в Маріуполь. Чи зустрічали Ви учасників таких пенсійних турів?

– Так, приїжджають і не тільки для отримання пенсій. Серед таких пенсійних турів дуже багато диверсантів, розвідників і навіть навідники зустрічаються. У Маріуполі був один теракт – запобігли. Над Маріуполем кожного дня літають російські безпілотники. Тут відбувається активна розвідка і збір даних.
....

– І Ви сподіваєтеся тільки на воєнний стан?

– Так. По-перше, влада належатиме військовим. По-друге, потрапляють під контроль ЗМІ, де ведеться проросійська пропаганда. Я думаю, що потрібні і комендантська година, і перевірка документів, бо тут є диверсійні групи. Ми боїмося, що будуть теракти. За всіма критеріями військовий стан – це єдиний вихід, який може зараз принести стабільність цьому району.
"

http://www.radiosvoboda.org/content/article/26672232.html
« Останнє редагування: Листопада 04, 2014, 08:32:56 20:32 від Адам Жоржович »

Offline serginio

• Ветеран форума
маячня.  країна, яка вступа в НАТО може мати окуповані ворогом території, но сама не може, в свою чергу, бути окупантом

наприклад?

Offline medved

• Ветеран форума
я вимагаю повернути Дрейк

Offline serginio

• Ветеран форума
а ось всі воєнний стан воєнний стан
а може просто НАДЗВИЧАЙНИЙ стан ввести?

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
Я думаю, що потрібні і комендантська година, і перевірка документів, бо тут є диверсійні групи. Ми боїмося, що будуть теракти. За всіма критеріями військовий стан – це єдиний вихід, який може зараз принести стабільність цьому району.[/i]"

http://www.radiosvoboda.org/content/article/26672232.html

і що ви притягли? думки якоїсь чергової ТП, яка талдонить щось про незрозумілий "військовий стан"? :fp2 а що таке той "військовий стан"?

пи.си. крім комендантської години, яка ні на що не вплине зараз - все інше робиться. документи перевіряються, увага максимальна, рух обмежено, обшуки ведуться, диверсантів хапають або знищують скрізь по країні

Offline cheshuntt

• Ветеран форума
  • Рептилоїд

військового не може бути, тому що він не передбачений законом. воєнний - може бути. але НАВІЩО?

То хай народні обранці перпедбачать .ці ватні пенсійні тури реально підзаїбали
Карма безжалісна до довбойобів ( с) alejandro ФУП

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
не вам, шановний, розповідати мені, що означає ваше "військовий стан". ви не розумієтеся на цьому зовсім.

Поки що видно, що саме ви безнадійно "плаваєте" у цьому питанні.

ще раз повторюю, в останнє: воєнний стан вводиться у разі збройної агресії чи загрози  нападу, небезпеки державній незалежності України, її територіальній цілісності. так говорить ЗАКОН УКРАЇНИ.

Всі вказані умови мають місце. Якого хуя вам ще не вистачає? Листа  "іду на ви" від Путіна на пергаменті і з "мокрою печаткою"?

а що думають заокеанці, мешканці інших держав - мені байдуже. бо державу ризикую втратити саме я, а вони залишаться при своїй.

Та припиніть свою ура-патріотичну істерику, вона нікого в оману не вводить.  :smilie8: Спалилися при розкиданні підхуйловських листівок - майте мужність стати до стіни, як полагається при військовому стані.  :vinsent:

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
не вам, шановний, розповідати мені, що означає ваше "військовий стан". ви не розумієтеся на цьому зовсім.

Поки що видно, що саме ви безнадійно "плаваєте" у цьому питанні.

угу, "сам дурак" :weep:

ще раз повторюю, в останнє: воєнний стан вводиться у разі збройної агресії чи загрози  нападу, небезпеки державній незалежності України, її територіальній цілісності. так говорить ЗАКОН УКРАЇНИ.

Всі вказані умови мають місце. Якого хуя вам ще не вистачає? Листа  "іду на ви" від Путіна на пергаменті і з "мокрою печаткою"?

ВС вводиться за ініціативою РНБО. де сидять не ура-поцрєоти з-за океану, а люди з розумінням ВСІЄЇ ситуації, допусками до таємниць, освітою і досвідом тощо. отже, їм видніше, ніж анонімним заокеанцям.

а що думають заокеанці, мешканці інших держав - мені байдуже. бо державу ризикую втратити саме я, а вони залишаться при своїй.

Та припиніть свою ура-патріотичну істерику, вона нікого в оману не вводить.  :smilie8: Спалилися при розкиданні підхуйловських листівок - майте мужність стати до стіни, як полагається при військовому стані.  :vinsent:

типова гебнява технологія. "сам дурак", "работаєш на феесбе", "дєржитє вора" :laugh:

військовий стан :weep: :lol: :weep:

Offline злата

• Ветеран форума
Воєнний стан.
,,запроваджувати нормоване забезпечення населення основними продовольчими і непродовольчими товарами, ліками;
 Это карточки на лекарства и продукты питания, между прочим.

,,- запроваджувати комендантську годину (заборону перебування у певний період доби на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень);

- встановлювати особливий режим в'їзду і виїзду, обмежувати свободу пересування громадян, іноземців та осіб без громадянства, а також рух транспортних засобів''

Это после 5 или 7 вечера на улице никого не должно быть.

,,- примусово відчужувати або вилучати майно у юридичних і фізичних осіб для потреб оборони.''
Это ,,прощай автомобиль''.

На что Пороха толкают? На клоунаду, с этим военным положением?

Ещё успеем натерпеться от военного положения, если Обамыч с Меркель не очнутся. Пуйло безбашенный, так что навоюемся ещё...

Сама ви клоунада. Вищеозначені міри у прифронтовій смузі - не просто потрібні, а конче необхідні. А ви агітуєте за "прохідний двір" у тилу наших військ? З якою метою він вам потрібний? Куратор наказав просувати?  :smilie7:

Кому оружие раздавать? Посмотрите, Адам Жоржович какой подозрительный! Ему везде ,,кураторы'' мерещатся, выйдет на улицу и стрелять начнёт, куда ни попадя....нет, населению нельзя раздавать оружие, только военным людям.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
...
...
ВС вводиться за ініціативою РНБО. де сидять не ура-поцрєоти з-за океану, а люди з розумінням ВСІЄЇ ситуації, допусками до таємниць, освітою і досвідом тощо. отже, їм видніше, ніж анонімним заокеанцям.
...

Тобто аргументи нашого знавця військових станів і політики МВФ (в міру Єгорій) звелися до "я умнєє", "начальству віднєє" і "ваша дружина - американка"?  :Dopovid:  Ай малацца! Це ж практично еквівалент листа "Я злився нахуй. Цілую, Ваш Єгорій.". На пергаменті. З мокрою печаткою.   :smiley24:

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
аргументи звелися до того, що ти - ніхто і звати тебе - Ніяк. ти - анонімний дописувач з іншої держави, без освіти, без жодних спецдопусків до інформації, мухльожник з невідомою, але зрозумілою кінцевою метою. і ти вимагаєш "військовий" стан, видаючи комендантську годину за панацею від усього. отже компетентні люди, обрані народом, правильно роблять, що не ведуться на цю вашу маячню. зрозуміло пояснив позицію?

Offline злата

• Ветеран форума
аргументи звелися до того, що ти - ніхто і звати тебе - Ніяк. ти - анонімний дописувач з іншої держави, без освіти, без жодних спецдопусків до інформації, мухльожник з невідомою, але зрозумілою кінцевою метою. і ти вимагаєш "військовий" стан, видаючи комендантську годину за панацею від усього. отже компетентні люди, обрані народом, правильно роблять, що не ведуться на цю вашу маячню. зрозуміло пояснив позицію?
:smiley24: :smiley24: :smiley24:

Offline medved

• Ветеран форума
:smiley24: :smiley24: :smiley24:

модератори, і всьо-такі, "убєрітє євонахуй(с)"

Offline medved

• Ветеран форума

наприклад?

який тобі БЛЯДЬ  приклад нада? НАТО не може прийняти  до свого складу країну-окупанта. Крапка. Про  прийом окупованих країн в статуті НАТО не згадується.