Автор Тема: Беню уволили  (Прочитано 21800 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
Re: Беню уволили
« Reply #120 : Березня 25, 2015, 04:58:09 16:58 »
Трохи смішно читати. Вже сам Коломойський спокійно забив на цю фігню і домовився з Петром, а бєнядрочери все продовжують причитати.  :smilie5:

Неплохая версия  :smilie1:

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
« Reply #121 : Березня 25, 2015, 05:01:17 17:01 »
Цитувати
Беня - не герой патриотического эпоса. Он просто союзник, со всеми вытекающими
[/b]
Я вот внимательно читаю все темы и нигде не заметил "героизации" Бени, уже давно все единодушно решили что Беня сукин сын, но наш сукин сын, в отличии от остальных таких же, но не делающих НИЧЕГО для страны или делающие во вред.

да. да. "наш сукин сын" - это, к сожалению, хуйлостан. ну или прошлая "хохляндия" ("гепа хоть лавочки ставил"(с))
То ли это время? - А это совсем другой вопрос. хз.

Offline Старина Z

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #122 : Березня 25, 2015, 05:23:16 17:23 »

Он сделал очень много и если сделал правильно, то оно никуда не делось и будет существовать и без его прямого руководства, которое, кстати говоря, можно осуществлять и не занимая какой-либо пост.
 Рассказы о "массовых убийствах" - это вообще странно, кто мешал их устраивать и до того.

Ну если теперь, после ухода Коломойского, в Днепре начнутся взрывы как в Одессе или Харькове, это будет говорить о качестве работы СБУ и повод задуматься, на своем ли месте Наливайченко.

Категорически поддерживаю и плюсую

Это можно считать взрывом?

На Дніпропетровщині невідомі підірвали залізничну колію на перегоні між станціями «Демуріно» і «Просяна».
Про це повідомляє прес-служба Управління МВС України на Донецькій залізниці.

«До чергової частини лінійного відділу на станції Красноармійськ надійшло повідомлення від працівників залізниці про те, що 25 березня о 12.45 на перегоні станцій «Демуріно-Просяна» (331 км), по непарній колії під вагоном вантажного потягу стався вибух невідомого походження», - зазначили у відомстві.

За попередньою інформацією, в момент вибуху по колії рухався вантажний потяг з вугіллям в напрямку Дніпропетровська.

Під час вибуху пошкоджено залізничну колію. Колісна пара одного в вагонів потяга зійшла з рейок.
В результаті інциденту постраждалих не має. На місці події працює слідчо-оперативна група.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/na_dnipropetrovshchini_pidirvali_zaliznichnu_koliyu_2036354

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #123 : Березня 25, 2015, 05:26:29 17:26 »
Існує три варіанти розвитку подій історії з олігархом Ігорем Коломойським, які, по суті, стануть варіантами розвитку країни.
Про це заявив народний депутат від фракції "Блоку Петра Порошенко" Вадим Денисенко, повідомляє прес-служба БПП.

"Перший – проміжний примирливий варіант, який можна назвати "відкушування по частинах". Тобто, сторони піднявши градус до максимуму, вирішать, що потрібно трохи остудити пил і приймуть рішення про паритетні варіанти – Коломойський виїжджає, але залишає за собою контроль над більшістю своїх активів. Паралельно – це не заважає йому продовжувати судовий позов проти України в міжнародних судах і, що найголовніше – він продовжує контролювати "1+1", який буде вести лояльну політку", – вважає Денисенко.

Другий варіант, на його думку, - Коломойський переїздить за кордон і починає створювати політичний проект в екзилі. "У нього поступово відбирають всю власність, відкривають масу кримінальних справ тощо. Цей варіант давно відпрацьований в РФ і передбачає зміну поведінки всього олігархата, і, що більш важливо – появу нового олігархату з найближчого оточення. Простіше кажучи – це спроба повного оновлення еліт з видозміненими правилами гри", - зазначає прес-служба.

Останній варіант – це ескалація конфлікту, включно із держпереворотами і створенням якихось квазідержав. "Поки що поки цей варіант не є пріоритетним, але відкидати його не можна", – вважає нардеп.

Щодо дестабілізації ситуації в Дніпропетровській області, то, за словами Денисенка, "вірогідність поки невисока, адже в Коломойського не так вже й багато сил та існує конфлікт з представниками інших суміжних регіональних еліт".

При цьому, головним фактором недоторканності для Коломойського, на думку парламентаря, є "Приватбанк".

"Підписання "Закону про акціонерні товариства" з великою вірогідністю буде оскаржено в суді. Найближчим часом буде призначено нового голову "Укрнафти". СБУ та інші силові структури почнуть видавати тонни матеріалів про всі структури і оточення Коломойського", - припустив представник БПП.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/u_bpp_rozglyadayut_tri_stsenariii_dlya_kolomoyskogo_2036310

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #124 : Березня 25, 2015, 05:57:50 17:57 »
Рєбята довольни...

:smilie9: :smilie9: :smilie9:

If you are going through hell, keep going.

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #125 : Березня 25, 2015, 06:03:32 18:03 »
Один з ребьят  вірогідно втратить громадянство і паравозом свій український бізнес
другий виплатить 800 млн баксів лише по одному епізоду з Азотом
 а так у них Всьо харашо (с)  :laugh:

Offline термаміл

• Hero Member
« Reply #126 : Березня 25, 2015, 06:04:10 18:04 »
Порошенко розбив моє вразливе жіноче серце, позбавив мене ніжнно-рожевих іллюзій. :bh
Засранєц, рвав його патинки. :gw:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #127 : Березня 25, 2015, 06:09:29 18:09 »
Один з ребьят  вірогідно втратить громадянство і паравозом свій український бізнес
другий виплатить 800 млн баксів лише по одному епізоду з Азотом
 а так у них Всьо харашо (с)  :laugh:

Це поки що сподівання.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #128 : Березня 25, 2015, 06:17:07 18:17 »
Рєбята довольни...

...

Заіпав вже нити тут, йди краще якусь бабу за дупу полапай.  :weep:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #129 : Березня 25, 2015, 06:19:29 18:19 »
Рєбята довольни...

...

Я не нию.
Я сміюся із цих жалюгідних потуг керманичів прикрити свою абсолютну некомпетентність у протистоянні з агресором.  :lol:

Offline noxious

• Hero Member
« Reply #130 : Березня 25, 2015, 06:21:23 18:21 »
Я не нию.
Я сміюся із цих жалюгідних потуг керманичів прикрити свою абсолютну некомпетентність у протистоянні з агресором.  :lol:

Я так понимаю, что нам это пишет как минимум сенатор, который добился многого и доказал свою компетентность...

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #131 : Березня 25, 2015, 06:39:38 18:39 »
Рєбята довольни...

...

Я не нию.

Чоловіче, здається, ти втратив відчуття реальності.  :smilie8:

Offline Cortex

• Hero Member
« Reply #132 : Березня 25, 2015, 06:45:05 18:45 »
Кіт просто бігає з палаючою сракою з теми в тему, бо реальність пішла в розріз з казковим королівством, яке він собі придумав. Це називається фрустрація.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #133 : Березня 25, 2015, 06:46:04 18:46 »
Почуття реальності втратили ті, хто обговорює питання участі чи не участі України в чемпіонаті світу з футболу.

І також ті, хто вважає, що нічого особливого немає в тому, що Україна і далі може торгувати із агресором і одночасно мріяти про повернення втрачених територій.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #134 : Березня 25, 2015, 06:47:43 18:47 »
Кіт просто бігає з палаючою сракою з теми в тему, бо реальність пішла в розріз з казковим королівством, яке він собі придумав. Це називається фрустрація.

Яке нах... казкове королівство?
Втім, воно дійсно казкове, бо монстри і жертви сидять за одним столом...

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #135 : Березня 25, 2015, 06:48:39 18:48 »
Почуття реальності втратили емігранти, які ганебно втікли з країни, але чомусь пнуться повчати і давати дурнуваті поради.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #136 : Березня 25, 2015, 06:52:05 18:52 »
Почуття реальності втратили емігранти, які ганебно втікли з країни, але чомусь пнуться повчати і давати дурнуваті поради.

Тут же реакція певної публіки - ти што, падонаг, тут крапаєш на нашому українському хворумі, продажна сволоч, як ти можеш прєдатєль, родіну крітіковать, хто тєбє колбасніку дав право, а що думає губернатор Іллінойсу з цього приводу, блять ти знов англійською мовою - шо умний дуже сцуко, пачєму тут савєти адессітам раздайош і срьош, срьош, срьош, забаньтє їво нах... етава падонка емігрантскава, не має права тут писати той хто батьківщину зрадив.....  :lol: :lol: :lol:

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #137 : Березня 25, 2015, 07:03:09 19:03 »
 :smiley24:

Кошак, ти суть ухопив. :smiley14:

Offline термаміл

• Hero Member
« Reply #138 : Березня 25, 2015, 07:07:13 19:07 »
:smiley24:

Кошак, ти суть ухопив. :smiley14:
Хі-хі
Кіця кіці - хвіст не відірве  ;)

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #139 : Березня 25, 2015, 07:18:15 19:18 »
Sergey Vysotsky
8 hrs ·

Коломойский в который раз доказал, что он - масштабный игрок и прекрасный стратег. Почувствовав, что общественное мнение склоняется не в его сторону и что конфликт может перейти в фазу критической эскалации он подал в отставку. Не стал обрушивать "Приватбанк", не стал разыгрывать сценарий дестабилизации региона, как того многие боялись, а отступил. Причем заказав себе напоследок триумф - празднование в Днепропетровске.
Добровольная отставка снимает персональный конфликт между ним и президентом, при этом критически не уменьшая влияния самого ИВК. С зданием областной государственной администрации или без Коломойский остается Коломойским. То-есть, человеком которого не смог раздавить даже семейный бульдозер Януковича.
Далее. Сняв с повестки дня вопрос своей должности Коломойский ставит президенту, его вертикали и обществу ряд других вопросов. И боюсь, что на многие из них Порошенко и команда Порошенко не даст внятных ответов. Первый же вопрос будет касаться нового губернатора Резниченко - друга главы АП Бориса Ложкина и самого Порошенко. Не хочу конечно ванговать, но мне кажется, что традиция посадки трех друзей, только на должность, а не в тюрьму, и в этот раз сыграет с президентом злую шутку. И если вместо того чтобы в мыле рыть траншеи новый губернатор начнет свою работу с инвентаризации "тем" и административно-кулуарных войнушек - это критически скажется на авторитете президента. Далее, критически на авторитете президента скажется ситуация, при которой схемы в "УкрТрансНефти" останутся даже после ухода из предприятия менеджмента Коломойского, критически на имидже президента скажется невнимание Банковой к игрищам других олигархов. И так далее и так далее.
Этот же перечень вопросов в итоге будет задан и самым ярым сторонникам отставки ИВК. Когда на одной из программ Сергій Лещенко рассказывали о том, как Коломойский выкачивает технологическую нефть из трубы, я захотел проинформировать его о том, что так же поступает например Еремеев - причем нефть воруется из трубопровода, который гонит продукт через Украину транзитом. Теперь я ожидаю, что БПП и ярые и принципиальные критики Коломойского помогут нам в нашей борьбе со схемами Ставицкого-Курченко-Бойко в нефтегазовой сфере. А если помогать не захотят, то я точно вам об этом сообщу. Ведь закон у нас один для всех, кажется?
А Коломойский? Он как Карлсон - улетел, но еще обязательно вернется.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #140 : Березня 25, 2015, 07:19:18 19:19 »
Дмитро Корчинський
1 hr · Edited ·

Дивовижне місто Дніпрпетровськ. Він продукує яскравих олігархів та начальників, які повстають, або провокують повстання.

Павло Лазаренко - перший в нашій новітній історії олігарх-опозиціонер, Юля - олігарх революціонер, Кучма - причина першого майдану, Коломойський - співавтор другого й носій небезпеки третього.

Порошенко чудово уживався й уживається з донецькими й не встані примиритися з дніпропетровськими. Певне, шкодує, що москалі загарбали Донецьк, а не Дніпропетровськ.

Держава, якщо хоче відбутися обов'язково має придушити таких, як Коломойський. Небезпека в тому, що Коломойським все і обмежиться, що не розкуркулять Ахметова, Фірташа, Пінчука, Мартиненка й Порошенка.

Offline massii

• Hero Member
« Reply #141 : Березня 25, 2015, 08:27:42 20:27 »
Игорь Коломойский (?)
https://www.facebook.com/Kolomoisky
3 год ·

Связи с появлением свободного времени, решил присоединится к вам. Будем вместе строить патриотическое гражданское общество
Буду писать редко, но буду стараться, чтобы было метко
Лайкате страницу и приглашайте друзей
« Останнє редагування: Березня 25, 2015, 08:30:20 20:30 від massii »

Offline PamTam

• Ветеран форума
« Reply #142 : Березня 25, 2015, 08:33:27 20:33 »
Игорь Коломойский (?)
3 год ·

Связи с появлением свободного времени, решил присоединится к вам. Будем вместе строить патриотическое гражданское общество
пусть филатов сначала подтвердит шо это не фейк.

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #143 : Березня 25, 2015, 08:39:40 20:39 »
Игорь Коломойский (?)
3 год ·

Может на СУП его пригласить - сейчас у Коломойского свободного времени побольше станет, можно и на форумах немного пообщаться  :smilie5:

Offline PamTam

• Ветеран форума
« Reply #144 : Березня 25, 2015, 08:41:19 20:41 »
Игорь Коломойский (?)
3 год ·

Может на СУП его пригласить - сейчас у Коломойского свободного времени побольше станет, можно и на форумах немного пообщаться  :smilie5:
тут его за матюки забанят  :weep: :weep:

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #145 : Березня 25, 2015, 08:43:20 20:43 »
Игорь Коломойский (?)
3 год ·

тут его за матюки забанят  :weep: :weep:

Ну, во-первых, пока у модераторов дойдут руки, он успеет рассказать много интересного  :shuffle:
А во-вторых, у нас же не любой мат запрещен, а только "неталановитий", вон Адам Жоржович вплетает крепкие слова талантливо, в бан попадает крайне редко.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #146 : Березня 25, 2015, 09:20:01 21:20 »
Олександр Попов
10 hrs · Kyiv, Ukraine ·

У зв'язку з "Бєня всьо!" з'явилося декілька запитань: 1) ну, з'їли ІВК, а на чому ж тепер зароблятимуть найкращі полудепутати. Тобто вчинили вони недалекоглядно. 2) Один з любителів заходити вночі у державні установи (замість попити кави з ІВК) свого часу обіцяв непримиренну боротьбу проти Лесика Довгого - не душно з Лесиком в одній залі пленарних засідань сидіти? 3) На скільки відставка ІВК знизить його % акцій УкрНафти? 4) Чи покращила заміна ІВК на менеджера з УМХ обороноздатність та керованість Дніпропетровщини? А і ще:тільки розповідати мені про небезпеку парамілітарних формувань не має потреби - я про це казав ще рік тому (навіть відео є) і наводив приклад грузинського формування "Мхедріоні", яке свого часу уявило себе політичною силою і почало їздити по столиці на БМД.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #147 : Березня 25, 2015, 09:31:26 21:31 »
Sergii Ivanov
9 hrs · Edited ·

"Не испытываю никакого ликования от увольнения Игоря Коломойского", - пишет Mustafa Nayyem. И это правильно.

Его испытывают Бойко, Лёвочкин, Фирташ, Ахметов, Пинчук, Григоришин, Янукович, Курченко, Медведчук и Путин. Сергей Кужугетович Шойгу - тот вообще в неистовом восторге. Равно как и Александр Васильевич Бортников, глава ФСБ РФ.

Они радуются, потому что пидарасы. А Мустафа - нет. Потому и не радуется.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #148 : Березня 25, 2015, 09:43:02 21:43 »
Borys Filatov
9 hrs ·

·

Я обожаю такие жизненные ситуации.

Именно в этот момент ты понимаешь, кто настоящий друг, а кто просто падаль.

Когда одни уходят со связи и перестают брать трубки, а другие волнуются даже в три ночи.

Еще полгода назад я бы никогда не поверил в такие мессиджи в 02:52. От ближайших соратников Олег Ляшко

Offline Irris

• Ветеран форума
« Reply #149 : Березня 25, 2015, 09:52:56 21:52 »