путинська пропаганда
Україна має проблеми із суверенітетом над Кримом та Донбасом через вторгнення Росії та мляву реакцію Заходу
В таких умовах будь-хто втратив би території.
Однонаціональна держава в Україні не будувалась, це брехня. Хіба що однонаціональна кацапська держава під крики про засилля "бендер". Кажу це як нейтрал- я народився в Росії, в України переїхав в 12 років, потім ще навчався в Росії. В порівнянні з Росією Україна- верх відсутності націоналізму, хіба що реактивного, з позиції реакції на кацапський націоналізм
Сам ты путинская пропаганда
Распространенное заблуждение, когда под украинской нацией понимается только нация этнических украинцев.
Это абсурд и дикость даже с точки зрения Конституции, которая четко и однозначно определяет, что украинский народ - это граждане Украины всех национальностей. То есть украинская нация - это нация политическая, в состав которой могут входить различные этнические нации - украинская, русская, грузинская, армянская и т.д., и т,п.
Все граждане Украины - это единая политическая украинская нация.
Та немає такої "розповсюдженої омани", вірний путинцю
Якби вона такою була, хіба б ти тоді посилався на українську конституцію для підтвердження своєї маячні?
Це , я дивлюсь, взагалі в дусі вже забутого Корнілова- ледь що, посилатись на Конституцію, і при цьому нести відверту антиукраїнську херню
Немає в Конституції України такої маячні: " украинская нация - это нация политическая, в состав которой могут входить различные этнические нации - украинская, русская, грузинская, армянская и т.д., и т,п."
Це твої недобросовісні трактування. Безумовно, кожний може трактувати Конституцію, але ж не тавтологічно. Якщо ти визначаєш українську націю як політичну ( тут я погоджуюсь, з духу - не літери- КУ можна зробити таке припущення ) то якого хера в тому ж реченні ти використовуєш слово "нація" та словосполучення "українська нація" в іншому, етнічному сенсі? Що це- відсутність необхідного словникового запасу чи навмисне спотворення сенсу слів?