Автор Тема: Проект закону про зброю  (Прочитано 21458 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Blackout

• Sr. Member
  • Стать: Чоловіча
Re: Проект закону про зброю
« Reply #60 : Квітня 11, 2014, 09:41:42 09:41 »
проекти законів дурнуваті...
власники зброї вносятт поправки щодо дерегуляції, зручності придбання та експлуатації, а "розробники" все одно лобіюють дозвільну та магазини, щоб гроші продовжували текти до кормушок...
в нас декілька реальних величезних проблем: самозахист, широке використання зброї для полювання чи тренування та виробництво зброї...і нема жодного проекту, який би сприяв всім цим питанням...
Так  в проекті про виробництво нічого нового, до речі чи приймають в участь в обговоренні виробники ? ну хочаб потенційні?

вони приймають, але їх ніхто не слухає :)
А які пропозиції вони :shuffle: вносять  :smilie5:

Offline entp

• Ветеран форума
  • Роби, що повинен зробити, і нехай буде те, що буде
« Reply #61 : Квітня 11, 2014, 09:44:03 09:44 »
моя пропозиція - відмінити поняття холодної зброї ВЗАГАЛІ.
бо - ідіотизм.

Offline Sailor

• Hero Member
  • Dum spiro, spero.
« Reply #62 : Квітня 11, 2014, 09:52:56 09:52 »
А что с тирами, стендами стрельбищами? Сейчас это практически невозможно ни открыть ни лицензию получить. А это охеренно важно!!!

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #63 : Квітня 11, 2014, 09:55:38 09:55 »
власники зброї вносятт поправки щодо дерегуляції, зручності придбання та експлуатації, а "розробники" все одно лобіюють дозвільну та магазини, щоб гроші продовжували текти до кормушок...
в нас декілька реальних величезних проблем: самозахист, широке використання зброї для полювання чи тренування та виробництво зброї...і нема жодного проекту, який би сприяв всім цим питанням...
Так  в проекті про виробництво нічого нового, до речі чи приймають в участь в обговоренні виробники ? ну хочаб потенційні?

спрощувати всі процедури...
релоадінг це те ж виробництво боєприпасів, просто у відносно маленькій кількості..
саморобна зброя в нас заборонена взагалі... чому? як щось розробляти без власного заводу?
але там править бал лоббі ментів та магазинів...
їх не цікавить ні розвиток, ні перспективи, ні що, де саме вони не наколядують гроші у найближчий час...
зараз дозвіл коштує 450 долл...
дешеві стволи не продаються тому...
народ купує собі цацу і дві пачки набоїв...
ось і "зброя" в руках населення...
як захищатимуть країну?
як відстоюватимуть власні права?
а пофігу...

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #64 : Квітня 11, 2014, 09:57:55 09:57 »
бо - ідіотизм.

та взагалі багато чого треба відмінити...
у штатах можна мати пневматичну зброю будь-якого калібру та енергії, а вбивають з ліцензованої вогнепальної...
класи то взагалі мрак...
22 лр та гладка мають бути поширені якнайширше, бо це "парта"!
а в нас 22лр та 338 це одна група...

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #65 : Квітня 11, 2014, 09:59:50 09:59 »
А что с тирами, стендами стрельбищами? Сейчас это практически невозможно ни открыть ни лицензию получить. А это охеренно важно!!!

всім все пофігу...
навіть зараз, у період загрози з боку сусіда, народ ломанувся у магазини, а про тири не згадує...
я давно вже у шоці від такої тупості...

Offline Sailor

• Hero Member
  • Dum spiro, spero.
« Reply #66 : Квітня 11, 2014, 10:00:24 10:00 »
бо - ідіотизм.

та взагалі багато чого треба відмінити...
у штатах можна мати пневматичну зброю будь-якого калібру та енергії, а вбивають з ліцензованої вогнепальної...
класи то взагалі мрак...
22 лр та гладка мають бути поширені якнайширше, бо це "парта"!
а в нас 22лр та 338 це од...

на група

+1000  :smiley24: :smiley24: :smiley24:

Offline Blackout

• Sr. Member
« Reply #67 : Квітня 11, 2014, 10:02:11 10:02 »
Отож бо і воно . В цьому проекті про це нічого нового а хотілось би пакращення,  Взагалі цей закон мав би прийматися у вигляді  цілої доктрини використання зброї В Україні , туди мали б входити поправки і до інших законів які регламентують правовідносини в цій галузі ,

Offline Sailor

• Hero Member
  • Dum spiro, spero.
« Reply #68 : Квітня 11, 2014, 10:02:18 10:02 »
Юрий, На 400%  процентов согласен с тобой! Не закон, а отписка. Типа мы разрешили короткоствол, это победа!

Offline Sailor

• Hero Member
  • Dum spiro, spero.
« Reply #69 : Квітня 11, 2014, 10:02:45 10:02 »
Отож бо і воно . В цьому проекті про це нічого нового а хотілось би пакращення,  Взагалі цей закон мав би прийматися у вигляді  цілої доктрини використання зброї В Україні , туди мали б входити поправки і до інших законів які регламентують правовідносини в цій галузі ,

+1000 :smiley24:

Offline Sailor

• Hero Member
  • Dum spiro, spero.
« Reply #70 : Квітня 11, 2014, 10:05:46 10:05 »
22ЛР, это мелкашка школьная, для тех, кто не знает. И определить ее в группу нарезного оружия, только потому что там в стволе есть нарезы, надо быть чокнутым. 22лр вообще должен идти отдельной группой с минимальным разрешением или без него вовсе.

Offline Sailor

• Hero Member
  • Dum spiro, spero.
« Reply #71 : Квітня 11, 2014, 10:07:41 10:07 »
Дальше, надо четко прописать, про сменные стволы. Постоянно задрачивет, что для сменного ствола, нужно разрешение, как на ствол..

Offline Sailor

• Hero Member
  • Dum spiro, spero.
« Reply #72 : Квітня 11, 2014, 10:09:37 10:09 »
Для этого надо выделить группу – модульного оружия. Надо выделить термин – сменный, ствол.

Offline Blackout

• Sr. Member
« Reply #73 : Квітня 11, 2014, 10:12:57 10:12 »

релоадінг це те ж виробництво боєприпасів, просто у відносно маленькій кількості..
саморобна зброя в нас заборонена взагалі... чому? як щось розробляти без власного заводу?
їх не цікавить ні розвиток, ні перспективи, ні що, де саме вони не наколядують гроші у найближчий час...
як захищатимуть країну?
а пофігу...
Я очікував що ви зайдете в цю гілку  :smiley24: з"являється хоч якийсь конструктив.
А оце що ви пишете це звичайно дуже насторожує і не подобається, як би це знайти вплив на цей процес зацікавленим людям ( думаю ви розумієте про кого що я) , адже дійсно в нас багато талановитих потенційних виробників зброї . Без них до речі розвитку саме українського сегменту ринку виробників не буде ,цього нажаль не розуміють ці самі магазини ,які потім би цю зброю продавали б в ексклюзивному порядку.
« Останнє редагування: Квітня 11, 2014, 10:16:11 10:16 від Blackout »

Offline Blackout

• Sr. Member
« Reply #74 : Квітня 11, 2014, 10:21:08 10:21 »
22ЛР, это мелкашка школьная, для тех, кто не знает. И определить ее в группу нарезного оружия, только потому что там в стволе есть нарезы, надо быть чокнутым. 22лр вообще должен идти отдельной группой с минимальным разрешением или без него вовсе.

22 LR зброя професіональних кілерів  ruger 22  :smilie5:. А якщо серйозно то ви праві просто мені здається що треба витримати якийсь перехідний період . 

Offline server error

• Hero Member
« Reply #75 : Квітня 11, 2014, 10:32:52 10:32 »
Ну не знаю   чи треба тот закон чи ні...
Розкажу - малий був - в школу ходив  - 5-6 клас
Приїхав  до діда  а там двоє  братів  майже однолітки
Витягує дідо  двохстволку  з шафи  або ворон полякати , або початок полювання ...
Давав  нам постріляти ...
і  в дядька мого також рушниця була і в дідового сусіда ...

село Запруддя  Рокитнянський район Київська область ...

можуть кричати   що - ЦЕ Ж ДВОХСТВОЛКА !!!  ну і що  що дірку меншу робить ???

Весь час повторюю  - Я за створення в Україні армії по типу швейцарської  ітд ітп...

В принципі погоджуюсь  - продаж танків треба  якось регулювати ...

І після цього, що ви тут прочитали, мені забороняють порпатись в носі !?

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #76 : Квітня 11, 2014, 10:33:48 10:33 »

як захищатимуть країну?
а пофігу...
Я очікував що ви зайдете в цю гілку  :smiley24: з"являється хоч якийсь конструктив.
А оце що ви пишете це звичайно дуже насторожує і не подобається, як би це знайти вплив на цей процес зацікавленим людям ( думаю ви розумієте про кого що я) , адже дійсно в нас багато талановитих потенційних виробників зброї . Без них до речі розвитку саме українського сегменту ринку виробників не буде ,цього нажаль не розуміють ці самі магазини ,які потім би цю зброю продавали б в ексклюзивному порядку.

наші магазини продають лише "бренди"...
більше того, вони вбачають загрозу у розвитку чогось місцевого...
це я з реального досвіду спілкування з нашими "гігантами" так кажу...
вони бачать ситуацію крізь дуже вузьку дірочку...
в нас 1% активних користувачів, як не менше... відповідно, поки здається, що цей ринок дуже вузький.... проте у Штатах активно стріляє близько 20% власників і цей ринок є значно більшим за ринок продажу зброї!

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #77 : Квітня 11, 2014, 10:37:18 10:37 »
Ну не знаю   чи треба тот закон чи ні...
Розкажу - малий був - в школу ходив  - 5-6 клас
Приїхав  до діда  а там двоє  братів  майже однолітки
Витягує дідо  двохстволку  з шафи  або ворон полякати , або початок полювання ...
Давав  нам постріляти ...
і  в дядька мого також рушниця була і в дідового сусіда ...

село Запруддя  Рокитнянський район Київська область ...

можуть кричати   що - ЦЕ Ж ДВОХСТВОЛКА !!!  ну і що  що дірку меншу робить ???

Весь час повторюю  - Я за створення в Україні армії по типу швейцарської  ітд ітп...

В принципі погоджуюсь  - продаж танків треба  якось регулювати ...

в мене діти стріляють скільки хочуть...
і вони зброю як іграшку вже просто не сприймають...
ніяких "піф-паф"... :)

Offline Blackout

• Sr. Member
« Reply #78 : Квітня 11, 2014, 10:41:22 10:41 »

як захищатимуть країну?
а пофігу...

наші магазини продають лише "бренди"...
більше того, вони вбачають загрозу у розвитку чогось місцевого...
це я з реального досвіду спілкування з нашими "гігантами" так кажу...
вони бачать ситуацію крізь дуже вузьку дірочку...
в нас 1% активних користувачів, як не менше... відповідно, поки здається, що цей ринок дуже вузький.... проте у Штатах активно стріляє близько 20% власників і цей ринок є значно більшим за ринок продажу зброї!
В чому загроза по їхньому ? Зброяр же ш продають ? чи дійсно такі тупі ? Хоча останнє питання риторичне, я також з ними спілкувався - в більшості" випадкові люди" щось на подобі мєнтів у відставці.  :smilie2:

Offline Nik02121971

• Hero Member
« Reply #79 : Квітня 11, 2014, 10:42:12 10:42 »
дивлюсь коментять, в основному люди, які закон повністю не прочитали.
закон дуже правильний, дозвільна система так, гільзотека так, і т.д.
По Ровенькам, а нічого б не було, це зараз дві толпи кидаються в бійку, бо прекрасно розуміють, що з того боку максимум травмати. Зустріч двох груп озброєних людей - це дуже вічливе спілкування. Особливо коли стволи легальні і когжного хто вистрілить першим чи нападе першим знайдуть 100%, або по кулі, або по трупу, а той хто буде захищатись навіть не сяде. Дуже сподобались вікові обмеження, хоча 25 може і забагато.

по тирам і стрільбищам, це капіталізм панове, як тільки зявиться попит постріляти у 5000-10000 чоловік на районний центр, там буде і тир і стрільбище і зброя на прокат і патрони. Це прибуток. Це зараз немає, а так. Навіть не маючи дозволу можна приїхати і постріляти, пройти курси і т.д. Це бізнес і бізнес великий.

Треба приймати і терміново.

Offline Nik02121971

• Hero Member
« Reply #80 : Квітня 11, 2014, 10:44:58 10:44 »
по виробникам і власному виробництву, це ринок, створите конкурентноздатний зразок, знайдете інвестиції, будуть і дозволи і все інше.
Нагадаю, що навіть випуск дитячих іграшок потребує сертифікації

Offline server error

• Hero Member
« Reply #81 : Квітня 11, 2014, 10:46:33 10:46 »
По Ровенькам, а нічого б не було, це зараз дві толпи кидаються в бійку, бо прекрасно розуміють, що з того боку максимум травмати. Зустріч двох груп озброєних людей - це дуже вічливе спілкування. Особливо коли стволи легальні і когжного хто вистрілить першим чи нападе першим знайдуть 100%, або по кулі, або по трупу, а той хто буде захищатись навіть не сяде. Дуже сподобались вікові обмеження, хоча 25 може і забагато.

по тирам і стрільбищам, це капіталізм панове, як тільки зявиться попит постріляти у 5000-10000 чоловік на районний центр, там буде і тир і стрільбище і зброя на прокат і патрони. Це прибуток. Це зараз немає, а так. Навіть не маючи дозволу можна приїхати і постріляти, пройти курси і т.д. Це бізнес і бізнес великий.

Ну добре я з тобою погоджуюсь - голосую ЗА !!!
А за щвейцарську армію ???
дуже хочу міномет купити ...
:)
І після цього, що ви тут прочитали, мені забороняють порпатись в носі !?

Offline Sailor

• Hero Member
  • Dum spiro, spero.
« Reply #82 : Квітня 11, 2014, 10:49:31 10:49 »
Закон должен способствовать доступности. Если карабин стоит 100 тысяч долларов, то даже если  возможность правовая его никто не купит.

Offline Blackout

• Sr. Member
« Reply #83 : Квітня 11, 2014, 10:50:55 10:50 »
По Ровенькам, а нічого б не було, це зараз дві толпи кидаються в бійку, бо прекрасно розуміють, що з того боку максимум травмати. Зустріч двох груп озброєних людей - це дуже вічливе спілкування.
Особливо коли стволи легальні і когжного хто вистрілить першим чи нападе першим знайдуть 100%, або по кулі, або по трупу, а той хто буде захищатись навіть не сяде. Дуже сподобались вікові обмеження, хоча 25 може і забагато.

:smiley24:

Offline Sailor

• Hero Member
  • Dum spiro, spero.
« Reply #84 : Квітня 11, 2014, 10:52:53 10:52 »
У ментов категорически надо забрать функцию РАЗРЕШЕНИЯ. И оставить функцию контроля и регистрации. Ответственность за разрешение должен нести МАГАЗИН! Они должны бежать в дурдом и собирать справки о судимости и вменяемости. Все. при наличии этих справок менты обязаны зарегистрировать. Иначе это кормушка для ментов.

Offline Blackout

• Sr. Member
« Reply #85 : Квітня 11, 2014, 10:53:22 10:53 »
Закон должен способствовать доступности. Если карабин стоит 100 тысяч долларов, то даже если  возможность правовая его никто не купит.
Тут і потрібні національні виробники , але як бачимо,пишуть знаючі люди , не все так просто.

Offline Sailor

• Hero Member
  • Dum spiro, spero.
« Reply #86 : Квітня 11, 2014, 10:54:49 10:54 »
Стрельбище и тир, это не капитализм. Это коррупция. Ничего больше. Невозможно войти в этот рынок без огромных связей и откатов. Это ведет к монополии и к дикой цене аренды.

Offline Sailor

• Hero Member
  • Dum spiro, spero.
« Reply #87 : Квітня 11, 2014, 10:55:57 10:55 »
Тут і потрібні національні виробники , але як бачимо,пишуть знаючі люди , не все так просто.

Тут не просто, тут невозможно. Не будет никаких нац. производителей, если сохранится такая система контроля и лицензирования.

Offline Sailor

• Hero Member
  • Dum spiro, spero.
« Reply #88 : Квітня 11, 2014, 10:58:01 10:58 »
К примеру. У меня есть разрешение на приобретение. Наши барыги крутят цену от реальной западной в трое! 300%!
Чтоб самому приобрести оружие зарубежом, мне надо брать разрешение... в МИДе! Вы представляете сумму этих взяток и гемороя?????

Offline Blackout

• Sr. Member
« Reply #89 : Квітня 11, 2014, 10:59:16 10:59 »
У ментов категорически надо забрать функцию РАЗРЕШЕНИЯ. И оставить функцию контроля и регистрации. Ответственность за разрешение должен нести МАГАЗИН! Они должны бежать в дурдом и собирать справки о судимости и вменяемости. Все. при наличии этих справок менты обязаны зарегистрировать. Иначе это кормушка для ментов.
Погоджуюсь , але це напевно буде не скоро нажаль.
Але так чи інакше приймати потрібно негайно ,після чого назад дороги не буде , удосконалення по ходу . Тим більше я читав на ФУПі в аналогічній темі що пропозиції по релоду врахують.