Автор Тема: Сєрьога Вурст  (Прочитано 9338 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline div

• Ветеран форума
Re: Сєрьога Вурст
« Reply #120 : Липня 02, 2018, 01:25:44 13:25 »

Тобто, коли жирне пузо Туя вже реальні буряти і мордва будуть пороти тупим штик-ножом, а лисину зі скальпа буде знімати файна бойова Маша з Уралмаша...то він буде волати: Нє трогайтє мєня! Я - свой! Я вам отдам всє свої 350 фірм по обналічкє! Ай, больно!  Гдє еті каратєлі і убійци - АТОшнікі?? Спасітє, люді добриє! Я же умьон і астраумєн! Я контент гєнєріровал. Мєня всє знают от ЦуГа і до ФУПа! А йому..: малчіі...сука хахляцкая....і давай горляну пилять тупой атвьорткай...

А так воно і буває. Але наші фупівські звірятка цього не розуміють чомусь. Що прийде москаль, побачить берізку і скаже: Родіна! (с)

:az

Offline Шарик72

• Hero Member
« Reply #121 : Липня 02, 2018, 02:00:27 14:00 »
Не заходив туди пару тижднів. Сьогодні глянув -  :fp2
Все йде навіть швидше, ніж думав.
Фінікс кинув відео "Робота нашого снайпера"
Набігла купа кацапні. Погрози "бравым воякам ВСУ".
Повне відчуття хобота чи севаса  :fp

Ага, перечитав тему і що цікаво в ній жодної абізянки - ні ішакова, ні стеола, ні вершини, ні мирослави...
А могли б зайти і перехуярить своїми залізобетонними аргУментами усіх кацапів. Але ж проти голосу своєї крові не попрьош

Offline steol

• Full Member
  • Стать: Чоловіча
« Reply #122 : Липня 02, 2018, 04:47:54 16:47 »
A Steol дійсно не був за Янука. І за Юлю не був. І за Яценюка не був. І за Юща не був. Юща взагалі ненавидів, але то таке. І за Тягнибока не був. Я так і не зрозумів...але, щось таке все одно в бошці відклалося..я ж пам'ятаю....

28 лютого 2009 18:33:00
и по версии сохранившейся власти характеризовалась бы как провокатор...и не только чаянья "свидомых" над майданом витали...опять же 3%...

14 травня 2009 21:32:00
"Буквально за кілька днів цих анекдотів з’явилася неймовірна кількість, причому, що характерно, практично всі вони вдалі. Востаннє такий спалах сміхової народної творчості був, мабуть, за "Помаранчевої революції". 

:lol:  :lol: :lol почти все вами рассказаные анекдоты вдалі..почти половина...а не подскажете в каких местах..точнее в каком секретариате их продуктируют?"ф какое СЕЛО по пестни съездить?"хде пофольклорней?

10 травня 2009 21:57:00
а с чего видно,что лысый ху зна кто целующий мальчика в живот---Путин?ни комплекция ни лысина не похожи...фотожоп..точнее элементарное обсиралово (td)

6 жовтня 2009 22:40:00
опровергни цитату 
  Логичен ли вопрос признания ОУН-УПА воюющей стороной? Были две воюющие стороны во Второй мировой войне: нацистская Германии с ее сателлитами и антигитлеровская коалиция.
В этой ситуации следует определить - на чьей стороне была ОУН и созданная ею УПА? При этом следует обратить внимание на то, что УПА не была добровольческим формированием,
а следовательно, не была повстанческим движением, ее состав пополнялся бандеровцами через террор, на рубеже 1943-1944 годов в составе УПА было не менее 90% втянутых в нее
террором. Этого, весьма важного для определения УПА, момента ни один украинский или польский историк либо политолог не замечает, а это грех против исторической правды.
Так давайте повторим вопрос: с кем выступала ОУН-УПА - на стороне антигитлеровской коалиции или же на стороне фашистской Германии?
Середины в этой войне не было. Можно, следовательно, признать ОУН-УПА воюющей только на стороне фашистской Германии.

14 січня 2014 14:53:00
Сейчас Федрычу докладають, шо скоро майдан мороз розженэ...Весной будут докладать шо скоро порозбигаюца городы садыть, но:   
 если до пасхи не розгонят, то в день Пасхи(20апреля) низзя, а 9-го Мая уже парад на Крещатику нада будеть принимать, йопт..Вот по моим прикидкам,
проводки(27 апреля) и самый такой день для разгона.. B-)

20 січня 2014 17:54:00
Еще и Балашова на пересменку, за сутки деморазизовали бы беркут :D

22 січня 2014 19:40:00
мое имхо, но 90% беркута воюет за свободу..да-да,- за свою свободу. После смены власти они наказание за тортуры над митингующими могут избежать ибо непронумерованы
и обезличены в униформе, но! После смены власти посыпятся заявления на безпредел по месту жительства каждого из маленьких местных вершителей судеб...

24 квітня 2014 22:11:00
Клуб ФУП / Re: Жертвы среди местного населения Донбасса :(
RadioGaGa Написав:
 -------------------------------------------------------
 > hornet Написав:
 > -------------------------------------------------------
 > > соболезновать можно НЕВИННЫМ жертвам
 > > сука, которая с оружием в руках выступила против собственной страны должна
 > гореть
 > > в аду
 > 
 > 
 > мало того, он мог убить тех, кто по долгу службы защищал Родину

Жириновский еще тот поц, но мне запомнилось как он сказал после расстрела Верховного Совета: как бы нибыло, но погибли лучшие люди, с обеих сторон..

:smilie8:

Geo, чесно, не знаю що тут й коментувати. Це треба в кожну гілку заходоти, дивитись..
Лише скажу, що в списку юльків був, а новий вже пора складати  :gigi:

Offline steol

• Full Member
« Reply #123 : Липня 02, 2018, 04:49:09 16:49 »
Не заходив туди пару тижднів. Сьогодні глянув -  :fp2
Все йде навіть швидше, ніж думав.
Фінікс кинув відео "Робота нашого снайпера"
Набігла купа кацапні. Погрози "бравым воякам ВСУ".
Повне відчуття хобота чи севаса  :fp

Ага, перечитав тему і що цікаво в ній жодної абізянки - ні ішакова, ні стеола, ні вершини, ні мирослави...
А могли б зайти і перехуярить своїми залізобетонними аргУментами усіх кацапів. Але ж проти голосу своєї крові не попрьош

так і тебе не було в тій гілці, голос крові, так?  :laugh:
Дописи туя я, наприклад, вже не сприймаю, вони не викликають в мене ніяких емоцій, бо стали однобокі, бліді й нецікаві, то що мені там писати?
Та й відео не довелось бачити.
Щодо інших кацапів, вони мені теж байдужі- не видають якісних вкидів, щоб хотілось відреагувати. Оце би в таких випадках залюбки почитав матюччя порохофілів на адресу кацапа-вульгаріс, так потікали ж  :laugh:

Offline steol

• Full Member
« Reply #124 : Липня 02, 2018, 04:49:38 16:49 »
З ватніками можна аргументовано боротися.
І головний аргумент - граната Ф-1, що покладе ватників в радіусі 200  метрів :lol:

То кидайте гранати у ворожі окопи, а не в свої ж бліндажі.
До цього фуп був домівкою, в якій ви хазяйнували, а коли постала умова, що правила однакові для всіх, то й почалися гранати?
З'явилось якесь дискримінуюче ставлення до порохофілів, яке було в ваші часи до юльків?
Що, якісь бани упереджені почались, чи терміни банів захмарні?

Какие проблемы? В двух словах и четко? Что случилось?

Йульків на фупі кацапи ображають, дідусь не може картинки ліпити. Я так зрозуміла суть скарги.

та й ніяка не скарга це.
Принесли на фуп скрін, то я й зайшов подивитись на повне зібрання нових ліворуких  :gigi:
https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1008928.msg21332393#msg21332393

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #125 : Липня 02, 2018, 05:01:35 17:01 »
гілка в передбаннику, вона коротка, а все дійство отут:
Svitlana Bykova [ Відповісти в приват ] [Ігнорувати]
27 червня 2017 18:48:42
IP/Host: ---.domashka.kiev.ua
steol, 27 червня 2017 18:38:11
Бартка, 27 червня 2017 18:00:49
Уявімо собі, що Гонгадзе
приходить з Того Світу
і заходить в "Українську Правду".
Які у нього будуть враження?
Він не знайде- раніш було написано що він засновник, а зараз нє, не написано..

суки. От реально замахали
прощавайте обидва

так де були захисники імені? Я в тій гілці встиг написати, що в мобільній версії поряд з назвою видання таки нема приписки про заснування Георгієм, але жоден з тутешніх дописувачів не захотів йти на конфлікт.
А зараз, бачте, вже можна пред'яви кидати. То мені більш цікаво не що зараз не так, а цікаво, що тоді було так, що тоді задовольняло, при всіх однакових умовах стосовно Георгія?
Тобі напевно невтямки, але для мене головне Україна, а не кАзльона чи макака. І навіть не Порох чи Гонгадзе.
Чи примазується Притула до спадку Георгія - для мене тоді питання було другорядне, воно й зараз мені не пече. А пече те, що власниця УП зараз проводить відверто антидержавну прокремлівську політику.
І пред'яви їй - це пред'яви ефесбешному агенту. Якого ви, бютораси, чомусь палко полюбили саме тоді, коли цей агент кацапів на ФУП пачками запустив. Очікавано палко полюбили, бо жодна юльківська падла ніколи не сперечалась з люксембурзьким масоном Дмснетом, коли він бажав пошвидше сконати в муках Українській державі.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #126 : Липня 02, 2018, 05:03:45 17:03 »
Steol. УПячки тут не будет. Все будет просто и жестко. Не нервируйте людей, плиз, своими закидонами. На ФУПе Вас с удовольствием выслушают. Ок?

я не несу сюди УП.
Було бажання отримати відповідь, де були занепокоєні використанням ім'я Георгія, коли мене на 2 місяці банили майже за таке ж?
Тоді чомусь від тутешніх дописувачів питань про ім'я не було.
В більшості випадків народу насрать хто там що і коли натворив. Тоді не було чіткого розуміння антиукраїнської позиції ЧАЮ. Тепер трохи більше людей стало досвідченішими та злішими і готові за антиукраїнські провокації рвати пітарасів на шматки усіма доступними засобами  :smilie7:
Під кожним словом підписуюсь.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #127 : Липня 02, 2018, 05:06:20 17:06 »
Steol. УПячки тут не будет. Все будет просто и жестко. Не нервируйте людей, плиз, своими закидонами. На ФУПе Вас с удовольствием выслушают. Ок?

я не несу сюди УП.
Було бажання отримати відповідь, де були занепокоєні використанням ім'я Георгія, коли мене на 2 місяці банили майже за таке ж?

Ви як той справжній йульок- "сусіду принесли гречку, а мені ні". Йдіть боріться і генеруйте, зараз для вас всі двері відкриті.

так і вам же не зачинені, але одне діло юльків чморити під дахом модерації, а друге з підкованими ватниками аргументовано боротись, так?
Ви ж домінували на фупі, то чого не сприйняли юльків союзниками й не повели разом в бій проти кацапів, а потікали?
І ваше бажання"не створювати контент" один в один "не піду на вибори", в результаті чого у виграші залишаються ті, хто більш змухлює. По вашим заявам, на фупі це будуть вата й кацапи, тобто цуг-2.
Ви цього хочете?
А от брехати не треба. Модерацію в основном здійснювали юльчиха Йожа та ефесбешник Дмснет, які аж ніяк не порохоботи.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #128 : Липня 02, 2018, 05:08:30 17:08 »

я не несу сюди УП.

Ви як той справжній йульок- "сусіду принесли гречку, а мені ні". Йдіть боріться і генеруйте, зараз для вас всі двері відкриті.

так і вам же не зачинені, але одне діло юльків чморити під дахом модерації, а друге з підкованими ватниками аргументовано боротись, так?
Ви ж домінували на фупі, то чого не сприйняли юльків союзниками й не повели разом в бій проти кацапів, а потікали?
І ваше бажання"не створювати контент" один в один "не піду на вибори", в результаті чого у виграші залишаються ті, хто більш змухлює. По вашим заявам, на фупі це будуть вата й кацапи, тобто цуг-2.
Ви цього хочете?

З ватниками аргументовано самі боріться. Це по-перше.
По-друге, Тимошенко мені такий самий ворог, як і хуйло. І ті, хто за неї голосують- аналогічно. Тому союзників шукайте собі десь в іншому місці. Серед грицьків можливо знайдете, ті недалеко втекли.
Юльки, московькопатріархатники-Грицьки та кацапи - то ідейні брати. Дружили флотами, зараз дружать хвупом.

Offline ксeня

• Hero Member
« Reply #129 : Липня 02, 2018, 05:22:45 17:22 »

я не несу сюди УП.

Ви цього хочете?

По-друге, Тимошенко мені такий самий ворог, як і хуйло. І ті, хто за неї голосують- аналогічно. Тому союзників шукайте собі десь в іншому місці. Серед грицьків можливо знайдете, ті недалеко втекли.
Юльки, московькопатріархатники-Грицьки та кацапи - то ідейні брати. Дружили флотами, зараз дружать хвупом.

Це ідіоти, біле братство. Табун, сука. І ця отара постійно вибирає майбутнє для моїх дітей. В мене вже закінчується моя нервова система.

Offline steol

• Full Member
« Reply #130 : Липня 02, 2018, 05:32:19 17:32 »
гілка в передбаннику, вона коротка, а все дійство отут:
Svitlana Bykova [ Відповісти в приват ] [Ігнорувати]
27 червня 2017 18:48:42
IP/Host: ---.domashka.kiev.ua
steol, 27 червня 2017 18:38:11
Бартка, 27 червня 2017 18:00:49
Уявімо собі, що Гонгадзе
приходить з Того Світу
і заходить в "Українську Правду".
Які у нього будуть враження?
Він не знайде- раніш було написано що він засновник, а зараз нє, не написано..

суки. От реально замахали
прощавайте обидва

так де були захисники імені? Я в тій гілці встиг написати, що в мобільній версії поряд з назвою видання таки нема приписки про заснування Георгієм, але жоден з тутешніх дописувачів не захотів йти на конфлікт.
А зараз, бачте, вже можна пред'яви кидати. То мені більш цікаво не що зараз не так, а цікаво, що тоді було так, що тоді задовольняло, при всіх однакових умовах стосовно Георгія?
Тобі напевно невтямки, але для мене головне Україна, а не кАзльона чи макака. І навіть не Порох чи Гонгадзе.
Чи примазується Притула до спадку Георгія - для мене тоді питання було другорядне, воно й зараз мені не пече. А пече те, що власниця УП зараз проводить відверто антидержавну прокремлівську політику.
І пред'яви їй - це пред'яви ефесбешному агенту. Якого ви, бютораси, чомусь палко полюбили саме тоді, коли цей агент кацапів на ФУП пачками запустив. Очікавано палко полюбили, бо жодна юльківська падла ніколи не сперечалась з люксембурзьким масоном Дмснетом, коли він бажав пошвидше сконати в муках Українській державі.

Я бажаю нашій державі мільйони років існування і процвітання, але мене дивує, що ти зробив з мене  якогось ворога України на тій підставі, що я не сперечався з "люксембурзьким масоном Дмснетом"  :Sho_za:
І кацапи, які  є, чи з'явились на фупі, не дотягують до рівня агентів. Але якщо,- по-твоєму, вони агенти і їх пачки, то втеча- не найкращий варіант боротьби з ними  :bl
« Останнє редагування: Липня 02, 2018, 05:46:28 17:46 від steol »

Offline steol

• Full Member
« Reply #131 : Липня 02, 2018, 05:44:01 17:44 »

я не несу сюди УП.

Ви цього хочете?
А от брехати не треба. Модерацію в основном здійснювали юльчиха Йожа та ефесбешник Дмснет, які аж ніяк не порохоботи.

:fp2 оце би підтвердив Слав, ще би йому повірив. Останній раз  :gigi:
Якщо звинувачуєш мене в брехні і стверджуєш що модерували двоє, то звідки знаєш,- сам модером був?
А, розгледів,- йож юльчиха  :weep:
Он чого я з десяток гілок в адмінці відкривав на захист дописувачів непорохоботського спрямування..

Offline steol

• Full Member
« Reply #132 : Липня 02, 2018, 05:45:44 17:45 »

я не несу сюди УП.

Ви цього хочете?

Це ідіоти, біле братство. Табун, сука. І ця отара постійно вибирає майбутнє для моїх дітей. В мене вже закінчується моя нервова система.
Бережіть нерви- вони вам ще для онуків знадобляться  :smilie1:

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #133 : Липня 02, 2018, 06:00:08 18:00 »

я не несу сюди УП.

Ви цього хочете?

:fp2 оце би підтвердив Слав, ще би йому повірив. Останній раз  :gigi:
Якщо звинувачуєш мене в брехні і стверджуєш що модерували двоє, то звідки знаєш,- сам модером був?
А, розгледів,- йож юльчиха  :weep:
Он чого я з десяток гілок в адмінці відкривав на захист дописувачів непорохоботського спрямування..
Йожа таки справді юльчиха зі стажем. Те, що ця любосьостра останні кілька років трохи перевзулася, аж ніяк не відміняє її буйного юльківського минулого.

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
« Reply #134 : Липня 02, 2018, 06:31:14 18:31 »
У мене питання по темі : а чому Чистова після вбивства Гонгадзе не втікла за кордон?
Бєстрашная жєнщіна, нє? :rotate:

Мирослава оно попросила притулку в США, хоч і не мала жодного стосунку(за виключенням заміжжя за небіжчиком) до УП.
От вимальовується потроху картина кацапської атаки на Кучму. І Лєна Чистова зіграла в ній геть не останню роль.
Mocsia delenda est

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #135 : Липня 02, 2018, 07:53:42 19:53 »
О, які люди. Пан Стеол до нас в гості   :love:

Стеол, а чого це бабцелюби так засуєтились ?

У вас є перевірене вашою командиршею рішення - похіхікайте трохи з кацабонами, пообіцяйте дружить флотамі. Вони і розслабляться, скажуть 'ну ладно, нє будєм сільно мєшать. Вам ісчьо для нас Юлью в прези вибірать, так что работайтє, нє атвлєкайтєсь'  :moskali:

Думаю, удмуртка навіть через якийсь час показово навіть трохи прищучить наймахровіших кацапів, щоби організувати вам пАтужну пІрІмогу над кацапами на упячці, перед якою померкнуть всі перемоги армії в АТО за останні роки   :weep:

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #136 : Липня 02, 2018, 08:16:40 20:16 »
О, які люди. Пан Стеол до нас в гості   :love:

Стеол, а чого це бабцелюби так засуєтились ?

У вас є перевірене вашою командиршею рішення - похіхікайте трохи з кацабонами, пообіцяйте дружить флотамі. Вони і розслабляться, скажуть 'ну ладно, нє будєм сільно мєшать. Вам ісчьо для нас Юлью в прези вибірать, так что работайтє, нє атвлєкайтєсь'  :moskali:

Думаю, удмуртка навіть через якийсь час показово навіть трохи прищучить наймахровіших кацапів, щоби організувати вам пАтужну пІрІмогу над кацапами на упячці, перед якою померкнуть всі перемоги армії в АТО за останні роки   :weep:

А де вони засуєтілісь? Щось я таких фактів не спостерігаю. Як дружили флотами, так і дружать. Гонтин корєфан Єльгуйдер в одному строю з Туєм проклинає Ксеню та Гео, а макаконосні курви Мирослава та Елка їм обом підігрують.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #137 : Липня 02, 2018, 08:20:39 20:20 »
Ну Стеола ж делегували сюди, значить щось хочуть  :smilie7:

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #138 : Липня 02, 2018, 08:23:55 20:23 »
Та ясно, що хочуть. Запустити сюди бригаду бюторасів.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #139 : Липня 02, 2018, 08:32:14 20:32 »

Ні, тут не те. Вони хочуть формалізувати пред'яву, що типу порохоботи здали хвуп кацапам, але вони його героїчно відстоюють.

От Стеол і скиглить  :love:

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #140 : Липня 02, 2018, 08:37:16 20:37 »

Ні, тут не те. Вони хочуть формалізувати пред'яву, що типу порохоботи здали хвуп кацапам, але вони його героїчно відстоюють.

Ну так для такої пред'яви потрібно хоча б трішки з кацапами повоювати, а Ельгудери та Миросьо-Елки віддались їм привселюдно та самозабвєнно.

Offline ксeня

• Hero Member
« Reply #141 : Липня 02, 2018, 09:13:57 21:13 »
Нарешті гілку зарубали)

Offline steol

• Full Member
« Reply #142 : Липня 02, 2018, 09:57:23 21:57 »

:gigi:
нє, я не казав, що юльки його героїчно відстоюють. Це ви кажете, що юльки мають це робити.
Але, оскільки порохоботи домінували на фупі(чисельні голосувалки це показували  :weep:), то й мали з відкритим забралом зустріти навалу кацапердів. Замість цього, вони кудись здриснули, здається на суп.
Так що, не я скиглю  :smilie5:

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #143 : Липня 02, 2018, 10:01:42 22:01 »

нє, я не казав, що юльки його героїчно відстоюють.
Юльки злились з кацапами в любовному екстазі.

Offline Шарик72

• Hero Member
« Reply #144 : Липня 02, 2018, 10:04:23 22:04 »
Дописи туя я, наприклад, вже не сприймаю, вони не викликають в мене ніяких емоцій, бо стали однобокі, бліді й нецікаві, то що мені там писати?
Щодо інших кацапів, вони мені теж байдужі- не видають якісних вкидів, щоб хотілось відреагувати. Оце би в таких випадках залюбки почитав матюччя порохофілів на адресу кацапа-вульгаріс, так потікали ж  :laugh:

Абізянко, ти так ніхуя і не поняв. ФУП - ваш! Мені особисто похуй, що там генерять кацапи і аптники, рахом із вами заодно. Я там більше не пишу вже місяць і не збираюсь поновлювати свою там присутність допоки ресурсом володіє ватніца-сєпаратістка і тим більше допомогати там вам, абізянам. Прийде час і ви будете знищені там разом із вашими однояйцевими близнюками - кацапами та ватніками. Вже за цей час ви прекрасно показали, хто є ху.
За цей час я почав поважати деяких зрадойобів і зненавидів деякі ніки, які до цього позиціонували себе цілком нейтральна, а тут скинули маски. До вас, абізян, ставлення не змінилось, як і до кацапів та ватніків.

Offline steol

• Full Member
« Reply #145 : Липня 02, 2018, 10:12:29 22:12 »

Абізянко, ти так ніхуя і не поняв. ФУП - ваш! Мені особисто похуй, що там генерять кацапи і аптники, рахом із вами заодно. Я там більше не пишу вже місяць і не збираюсь поновлювати свою там присутність допоки ресурсом володіє ватніца-сєпаратістка і тим більше допомогати там вам, абізянам. Прийде час і ви будете знищені там разом із вашими однояйцевими близнюками - кацапами та ватніками. Вже за цей час ви прекрасно показали, хто є ху.
За цей час я почав поважати деяких зрадойобів і зненавидів деякі ніки, які до цього позиціонували себе цілком нейтральна, а тут скинули маски. До вас, абізян, ставлення не змінилось, як і до кацапів та ватніків.

ну то знищ себе, спали себе ненавистю й до мене  :weep:
писи я за пів дня тут жодного разу не матюкнувся, й нікого не обізвав. Беріть з мене приклад  :bch:

Offline Шарик72

• Hero Member
« Reply #146 : Липня 02, 2018, 10:15:52 22:15 »
Даремно ти стеол приповз на СУП.
Всадніки Рошена не здвинуться з місця і не прийдуть вам, гондурасцям на поміч. На згарищі ФУПу ми потім самі знищемо мордорських орків, затоптавши по ходу копитами своїх коней турівських абізянок. Ви самі спалили всі мости і знищили союзи, ще 13 років тому.
Так що можеш сходити в підземелля Дурдомії, попросити допомоги у тамтешніх гомів.  :gigi:
« Останнє редагування: Липня 02, 2018, 10:23:42 22:23 від Шарик72 »

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #147 : Липня 02, 2018, 10:17:31 22:17 »
Даремно ти стеол приповз на СУП.
Всадніки Рошена не здвинуться з місця і не прийдуть вам, гондурасцям на поміч. На згарищі ФУПу ми потім самі знищемо мордорських орків, затоптавши по ходу копитами своїх коней турівських абізянок. Ви самі спалили всі мости і знищили союзи, ще 13 років тому.
Так що можеш сходити на дурдом, попросити допомоги у тамтешніх гомів.  :gigi:

:lol:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #148 : Липня 02, 2018, 10:32:40 22:32 »

:gigi:
нє, я не казав, що юльки його героїчно відстоюють. Це ви кажете, що юльки мають це робити.
Але, оскільки порохоботи домінували на фупі(чисельні голосувалки це показували  :weep:), то й мали з відкритим забралом зустріти навалу кацапердів. Замість цього, вони кудись здриснули, здається на суп.
Так що, не я скиглю  :smilie5:

:fp2

Розкажи, що ще мали робити 'порохоботи'  :smilie7:

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #149 : Липня 02, 2018, 10:37:19 22:37 »

:fp2

Розкажи, що ще мали робити 'порохоботи'  :smilie7:

Та что же что и раньше. Покаяться и проголосовать за Макаку  :laugh: