Бувалий, ще раз кажу, якщо ти вважаєш, що смартфон — «іграшка» для того, щоб робити дзвінки, якщо ти вважаєш, що заміна батареї смартфона — це звичайна операція, якщо ти вважаєш, що смартфон за 1000 доларів — це погано, бо в Україні медсестра має лише 300, то ти просто нічого не розумієш взагалі про сучасні смартфони.
Ти — експерт із застарілого китайського мотлоху, я про нього з тобою навіть сперечатися не буду, бо в тій царині ти є експертом. А мені це нецікаво, хоча через мої руки пройшли кілька сотень Android-смартфонів, починаючи з Blueboo у 2011 році. Це просто не-ці-ка-во.
Та куди ж ти зі своїми знаннями мотлоха лізеш оцінювати сучасні смартфони?
Годі вже.
Та куди нам до таких, як ти - ми ж люди земнi, це ж ви у нас в елiтах на смарти дивиться, пардон, на один лише - Яблоко.
Так от що я тобi скажу, любитель Яблочних гаджетiв - не роби iз себе прохфесора - не треба.
Яблоко - це ще не вищий пiлотаж, тому що були бiльш цiкавi варiанти, про якi багато хто забув.
Той таки Хайфей чi скромна Linovo, Motorola або вiдроджений бренд Nokii.
Дорiкати тим, що я капаюсь в китайському лайнi теж саме, що дорiкати тобi, коли крiм Яблока ти нi чого не бачiш.
Мало того, навiть слухати не бажаеш.
Так от, Фюмюлюх - знову повторю - Яблоко - з економiчноi точки зору - повне
Його вартiсть - це етапи великого шляху лише однiеi фiрми, яка справдi заробила собi добре iм'я.
Але на Яблоке Свiт не кiнчаеться й вартiсть iх продукту надто висока, аби щороку купляти новий гаджет iз символом вкушеного яблока.
Нам воно не треба, бо головна роль смарта - телефон, анi фотокамера чi накопичувач файлiв.
В дорозi менi це не треба, як i примитивна фотокамера, яка працюе не бiльше 5 Мпкс, хоча заявлено 13 або бiльше.
Можна навести купу прикладiв, де в смарт вгорняють купу зайвого лайна, аби пiдняти вартiсть.
Та це саме лайно жере батарею, яку яблочники впаяли в камеру "назавжди".
Не буду далi наводити мiнуси Яблока - цей гаджет може взяти "Золоту Малiну", як смарт, який... дорожче всiх.
Але висока вартiсть не означае чудову якiсть.
Чi може якiсть Яблока перевищуе корейцiв?...