Автор Тема: Драма  (Прочитано 5199 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Драма
« Reply #30 : Травня 14, 2020, 02:23:28 14:23 »
це з вікіпедії про теракт на Олімпіаді в Мюнхені

Ответ Израиля
Основные статьи: Операция «Гнев Божий» и Операция «Весна молодости»
Голда Меир и комитет обороны Израиля отдали секретный приказ «Моссаду» выследить и уничтожить ответственных за убийство атлетов в Мюнхене[19][20] — операцию «Гнев Божий». Цви Замир описал цель миссии как «положить конец терактам, (совершаемым в Европе)». Было принято решение о физическом уничтожении (убийстве) 13 лиц, прямо или косвенно причастных к подготовке и осуществлению захвата заложников[21]. Моссад отправил несколько специальных групп, чтобы те с помощью баз службы в Европе нашли и уничтожили террористов.

Рив ссылается на генерала Аарона Ярива (главного надзирателя за ходом операции согласно Риву) когда заявляет, что после Мюнхена у израильского правительства не было другого выхода кроме как осуществить правосудие[источник не указан 2490 дней]:

У нас не было выбора. Мы должны были их остановить и другого пути не было… мы не очень гордимся этим. Но это был вопрос явной необходимости. Мы вернулись к старому библейскому принципу: око за око… Я подхожу к этим проблемам не с точки зрения морали, но, хоть это и тяжело звучит, с точки зрения стоимости и прибыли. Если я действительно так практичен, как говорю, какая может быть политическая выгода в убийстве человека? Приблизит ли это нас к миру? Приведёт ли это нас к взаимопониманию с палестинцами или нет? Во многих случаях я не думаю, что приведёт. Но в случае с Чёрным Сентябрём у нас не было другого выбора, и это сработало. Приемлемо ли это морально? Можно дискутировать по этому вопросу. Необходимо ли это с точки зрения политики? Да.

Це були "старі, добрі часи". Коли дуже розумого і хитрого нациста, якого було Ізраїлем приговорено до смертної кари...шукали ледь не 50 років по всьому світу. Він змінював зовнішність, паспорти...і т.п. Завалили, пристрелили як собаку, його на "пляжі" десь у віці під 90....в Аргентині...чи де вони там всі ховалися.

Шукали десятки років і вбили.

А Шаліт - 2006 рік. Часи барбешопів, хіпстерів і гомосєків. Інстаграм, соплі і сльози. Ось туди ми всі і котимось.

Offline WestNik

• Ветеран форума
« Reply #31 : Травня 14, 2020, 02:29:53 14:29 »
Це дуже дискусійний текст!

Що отримала, а що згубила держава Ізраїль у результаті цього обміну.... Я був би в числі 24% ізраїльтян. Але я не є ані Шалітом, ані мамою його і папою. Я це теж розумію.

Ще є приклад. Французьське судно і сомалійські пірати.

Французи заплатили викуп сомалійським піратам і пішли на всі їх грошові умови.

Потім...французська спєцура...ЗНАЙШЛА З ЧАСОМ КОЖНОГО ПІРАТА в Сомалі, який був на борту того судна і вбила його. КОЖНОГО. Нікого не пропустила. І вбила.

Є і такий варіант. Але не такий, як з Шалітом.

я також на стороні 25%

але розумію , що Ізраїль в кінцевому результаті не зацікавлений у "абсолютному мирі". А утримувати "бойовий" стан в країні не так просто- і я не буду Вам про це розказувати

і, повторюся, є також і проста бізнес-прагматичність, тут ізраїльтянам конкуренцію важко скласти

щодо французів і "незворотності покарання"- ця, на перший погляд, благородна місія, як на мене, є просто свідченням недолугості і прогнилості правосуддя в цивілізованих країнах

Offline WestNik

• Ветеран форума
« Reply #32 : Травня 14, 2020, 02:40:05 14:40 »
Це були "старі, добрі часи". Коли дуже розумого і хитрого нациста, якого було Ізраїлем приговорено до смертної кари...шукали ледь не 50 років по всьому світу. Він змінював зовнішність, паспорти...і т.п. Завалили, пристрелили як собаку, його на "пляжі" десь у віці під 90....в Аргентині...чи де вони там всі ховалися.

Шукали десятки років і вбили.

А Шаліт - 2006 рік. Часи барбешопів, хіпстерів і гомосєків. Інстаграм, соплі і сльози. Ось туди ми всі і котимось.

я не бачу тут дисонансу

і тоді і зараз- по суті Ізраїль знаходить рішення, які:

- викликають активне суспільне обговорення в контексті зовнішньої загрози

- викликають ненависть до іншої сторони конфлікту

- викликають в суспільстві відчуття "вищості"

- змушують суспільство і спецслужби бути в "бойовому" стані

- іноді мають також економічні підгрунтя (зменшення витрат на утримання тисяч в'язнів)

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #33 : Травня 14, 2020, 03:32:30 15:32 »
Це дуже дискусійний текст!

Що отримала, а що згубила держава Ізраїль у результаті цього обміну.... Я був би в числі 24% ізраїльтян. Але я не є ані Шалітом, ані мамою його і папою. Я це теж розумію.

Ще є приклад. Французьське судно і сомалійські пірати.

Французи заплатили викуп сомалійським піратам і пішли на всі їх грошові умови.

Потім...французська спєцура...ЗНАЙШЛА З ЧАСОМ КОЖНОГО ПІРАТА в Сомалі, який був на борту того судна і вбила його. КОЖНОГО. Нікого не пропустила. І вбила.

Як на мене, тут більше маніпулятивний ніж дискусійний. У всього є ціна і ціна солдата ніяк не може дорівнювати ціні інтересам держави. До того ж , цей солдат вчинив злочин і якщо вже Ізраїль пішов на поступки у звільненні, то треба було піти і на принцип у покаранні винного.

Offline WestNik

• Ветеран форума
« Reply #34 : Травня 14, 2020, 04:28:25 16:28 »
Як на мене, тут більше маніпулятивний ніж дискусійний. У всього є ціна і ціна солдата ніяк не може дорівнювати ціні інтересам держави. До того ж , цей солдат вчинив злочин і якщо вже Ізраїль пішов на поступки у звільненні, то треба було піти і на принцип у покаранні винного.

а в чому інтереси держави Ізраїль ви вважаєте ?

і як їх за подібних обставин реалізовувати ?

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #35 : Травня 14, 2020, 06:25:01 18:25 »
а в чому інтереси держави Ізраїль ви вважаєте ?

і як їх за подібних обставин реалізовувати ?
Захист себе. Воювати.

Offline WestNik

• Ветеран форума
« Reply #36 : Травня 14, 2020, 08:40:39 20:40 »
Захист себе. Воювати.

от Ізраїль і воює

підтримує постійний градус напруги, не дає розслаблятись сірій масі

захищає любою ціною своїх співгромадян, цим надихаючи їх служити своїй Батьківщині і відчувати свою цінність на фоні 1040 гоїв

надихаючи навіть таких довбо*обів, як Шалід, яких насправді більшість в кожній країні

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #37 : Травня 14, 2020, 09:28:51 21:28 »
Отримати собі канадський IP (американський/чеський/зімбабве етц) - досить легко.

Загугліть "vpn canada" (/usa/czech/zimbabwe etc) і дотримуйтесь інструкцій  :gigi: :hot:

Нащо мені впн? у мене автентичний канадський айпі. Чим і пишаюсь  :lol: :lol: :lol:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #38 : Травня 14, 2020, 09:44:16 21:44 »
Медвєдка  :fp3 Хоча жевриться надія, що він так мене типу тролить :weep:. Слав в кінці-кінців таки визнав, що знав, що я не Тейлор, але продовжував мене так називати із врєдності (просто на більш якісний тролінг був інтелектуально не здатний :smilie9:).

А де це він таке визнав, він же практично ніде не пише (я не про фейсбуки різні) ?

Ми то тебе знаємо, ти Валєнтіна Тєрєшкова  :smilie5:

Пишеш ти ідентичну херню, як і Оля. Навіть про героїчного развєдчіка Флінна вчора побачив - один в один, тільки вона на узком єзикє  :smilie5:

І про ай-пі - вона ж типу теж канадійка, якщо я нічого не плутаю  :smilie11:

Хоча з тим ай-пі то все херня, як тут вже зауважили   :smilie7:

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #39 : Травня 14, 2020, 09:51:18 21:51 »
А де це він таке визнав, він же практично ніде не пише (я не про фейсбуки різні) ?

Ми то тебе знаємо, ти Валєнтіна Тєрєшкова  :smilie5:

Пишеш ти ідентичну херню, як і Оля. Навіть про героїчного развєдчіка Флінна вчора побачив - один в один, тільки вона на узком єзикє  :smilie5:

І про ай-пі - вона ж типу теж канадійка, якщо я нічого не плутаю  :smilie11:

Хоча з тим ай-пі то все херня, як тут вже зауважили   :smilie7:

Він визнав це в одному із своїх відеочатів, коли йому хтось (здається, Сорока) задав це питання.

Чому ідентичну? так, позиції по Трампу у нас подібні, але такі позиції у приблизно всіх республіканців чи консерваторів на земній кулі. По інших позиціях у мене можуть бути з нею схожості чи розбіжності, так само як і з тобою чи іншими дописувачами тут. І це нормально.

Ольга приїхала із своєю родиною в Канаду дитиною і потім переїхала в США. Я ж у Канаду приїхала одна, і продовжую тут жити.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #40 : Травня 14, 2020, 10:18:45 22:18 »
Він визнав це в одному із своїх відеочатів, коли йому хтось (здається, Сорока) задав це питання.

Чому ідентичну? так, позиції по Трампу у нас подібні, але такі позиції у приблизно всіх республіканців чи консерваторів на земній кулі. По інших позиціях у мене можуть бути з нею схожості чи розбіжності, так само як і з тобою чи іншими дописувачами тут. І це нормально.

Ольга приїхала із своєю родиною в Канаду дитиною і потім переїхала в США. Я ж у Канаду приїхала одна, і продовжую тут жити.

По Славу - абсолютно непереконливо. Зрештою, він сюди часом заглядає, напиши йому , нехай підтвердить.

Тейлор - ольгінка на 200%, там навіть немає про що балакати. 

Offline medved

• Ветеран форума
« Reply #41 : Травня 14, 2020, 10:48:30 22:48 »
якщо хто не в курсі, ольгіно має в своєму розпорядженні пул канадських айпішників
Толя. Папа, а на том бєpєгу наші? Опанас (зловісно). Там кацапи…

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #42 : Травня 14, 2020, 10:51:57 22:51 »
якщо хто не в курсі, ольгіно має в своєму розпорядженні пул канадських айпішників

Думаю, не тільки канадських  :smilie7:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #43 : Травня 14, 2020, 11:03:53 23:03 »
Я так розумію, що Ольгіно править світом... :lol:
If you are going through hell, keep going.

Offline Надин

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
« Reply #44 : Травня 14, 2020, 11:04:00 23:04 »
извините что не по теме - форумчане еще и видеочатятся??? Серьезно??? Ахренеть. Вот у людей в реальной жизни времени навалом и жажда как-то шота из себя изобразить, чем в реальной жизни смочь быть и продолжать быть. Аренеть три раза.. не, ну ладно под кофе пролистнуть новости, выхватить годное для пообсуждать, закинуть, почитать пару реплик, ну это так, нырнуть в онлайн из офлайна как изменение картинки в фильмоскопе - промотал пленку и опять в жизнь. Но еще и видеочЯтики??!! Ахренеть пять раз.... и я так понимаю у чЯтиков еще и зрители есть, которые все конГспеГтируют и потом предъявляют??!! Цуко, как скучно я живу  :weep:

Зы. Извините что не по теме. Вроде давно на форумах, но смотрю что "ширится растет заболевание" и еще есть чем удивлять

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #45 : Травня 14, 2020, 11:45:29 23:45 »
извините что не по теме - форумчане еще и видеочатятся??? Серьезно??? Ахренеть. Вот у людей в реальной жизни времени навалом и жажда как-то шота из себя изобразить, чем в реальной жизни смочь быть и продолжать быть. Аренеть три раза.. не, ну ладно под кофе пролистнуть новости, выхватить годное для пообсуждать, закинуть, почитать пару реплик, ну это так, нырнуть в онлайн из офлайна как изменение картинки в фильмоскопе - промотал пленку и опять в жизнь. Но еще и видеочЯтики??!! Ахренеть пять раз.... и я так понимаю у чЯтиков еще и зрители есть, которые все конГспеГтируют и потом предъявляют??!! Цуко, как скучно я живу  :weep:

Зы. Извините что не по теме. Вроде давно на форумах, но смотрю что "ширится растет заболевание" и еще есть чем удивлять

:lol:  :smiley24:

Offline medved

• Ветеран форума
« Reply #46 : Травня 14, 2020, 11:52:34 23:52 »

:smilie7:
Толя. Папа, а на том бєpєгу наші? Опанас (зловісно). Там кацапи…

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #47 : Травня 15, 2020, 02:56:35 02:56 »

Ну там особливий випадок був з тими чатами. Можна сказати, камінг-аут упячки фіксували, її відкриту підарастичність   :smilie5: 

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #48 : Травня 15, 2020, 03:02:04 03:02 »

:smilie7:

Да уж, там такого наворочено з тою тейлор, що індійський фільм у порівнянні виглядає нудним бухгалтерським звітом   :lol:

Пригадую ще момент, коли вона ще за католичку ревну і 'справжню' (тобто римо-) себе пробувала видати, при цьому не знаючи навіть, що таке символ віри   :weep:

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #49 : Травня 15, 2020, 03:19:15 03:19 »
Черговий зашквар від мєдвєдкі   :fp

Знайшов такого ж "ескперта" по ольгам тейлор та кацапським тролям, як і сам  :laugh::

« Останнє редагування: Травня 15, 2020, 03:24:35 03:24 від Ad Astra »

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #50 : Травня 15, 2020, 03:27:42 03:27 »

Пам"ятаєте, коли на фупі страсті почалися і Слав почав робити на ютубі відеосесії, щоб донести свою версію "правди" у розборках із Світланою? не знаю, чи в нього залишилися деякі відео там, але ще тоді він дещо повидаляв.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #51 : Травня 15, 2020, 03:28:23 03:28 »
Тєрєшкова, то це все-таки ти бухгалтер з Кайманових островів  :laugh:

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #52 : Травня 15, 2020, 03:30:13 03:30 »
По Славу - абсолютно непереконливо. Зрештою, він сюди часом заглядає, напиши йому , нехай підтвердить.

Тейлор - ольгінка на 200%, там навіть немає про що балакати. 

Чіво? що я маю підтверджувати - свою невинність? то це ви повинні надати докази, що я ольгінка.

Ніяка Ольга не ольгінка. Просто республіканка. У порівнянні із всякими дімцями, мишиганами та  дончанами вона просто щира українка і до речі, виступала проти зе.

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #53 : Травня 15, 2020, 03:30:45 03:30 »
Тєрєшкова, то це все-таки ти бухгалтер з Кайманових островів  :laugh:

А ти - просто ідіот з Чернігова (потрібне підставити)  :laugh:

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #54 : Травня 15, 2020, 04:32:46 04:32 »
Думаю, не тільки канадських  :smilie7:

Це точно  :smiley24: :smiley24: :smiley24::

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D1%83%D1%81%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B5_%D0%B2_%D0%A7%D0%B5%D1%85%D0%B8%D0%B8

Русские в Чехии — по данным Чешского Статистического Центра (ČSÚ), четвёртое по численности национальное меньшинство, около 33 тысяч человек на конец 2013 года[1][2].

https://www.bbc.com/russian/features-38840106

Якуб Янда об интернет-троллях знает не понаслышке. Он является заместителем директора находящегося в Праге исследовательского института "Европейские ценности" и говорит, что по соображениям безопасности его офис недавно вынужден был переехать в подвал особняка, расположенного неподалеку от Пражского замка.

По его словам, около 40 интернет-ресурсов на чешском языке разносят фальшивые или раздутые новостные истории, большая часть из которых приходит из России.

https://vz.ru/world/2020/4/24/1035911.html

Пражские чиновники, ответственные за снос памятника Ивану Коневу, боятся стать жертвами российских спецслужб и взяты под охрану.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #55 : Травня 15, 2020, 02:06:02 14:06 »

Ніяка Ольга не ольгінка. Просто республіканка. У порівнянні із всякими дімцями, мишиганами та  дончанами вона просто щира українка і до речі, виступала проти зе.

Ти з нею знайома ? 

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
« Reply #56 : Травня 15, 2020, 03:45:06 15:45 »

я как то читал про то что случилось позже - израиль при обмене оставил право мстить .. т.е. он отпускал но не прощал террористов .. и значительная часть из них погибла при атаках израиля и от действий его спецслужб, часть вернулась в тюрьмы израиля хотя видимо это не была единая целенаправленная операция, а как-то так сложилось.. или нет и была)) .. непонятно.
це шо за блядство??  (с) Ляшко

Кроме того, я думаю, что Карфагенцапстан должен быть разрушен.

Offline WestNik

• Ветеран форума
« Reply #57 : Травня 15, 2020, 04:38:35 16:38 »
я как то читал про то что случилось позже - израиль при обмене оставил право мстить .. т.е. он отпускал но не прощал террористов .. и значительная часть из них погибла при атаках израиля и от действий его спецслужб, часть вернулась в тюрьмы израиля хотя видимо это не была единая целенаправленная операция, а как-то так сложилось.. или нет и была)) .. непонятно.

проти Ізраїлю задіяний практично безмежний людський ресурс , араби можуть "засипати" Ізраїль в'язнями- від цього нічого особливо для них не зміниться

як на мене, Ізраїлю, в загальному випадку, не трагічно швидко відпустити в'язнів- вони вже не будуть все одно мати довіри в свому середовищі, їх вже не важко буде фільтрувати, і серед них будуть завербовані, які будуть вести агентурну роботу

а полювати будуть, очевидно, за кількома віпами, яких вони вб'ють, замість годувати десятки років

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #58 : Травня 15, 2020, 09:12:12 21:12 »
Ти з нею знайома ?

Віртуально, так само, як і ти та інші. А що?

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #59 : Травня 15, 2020, 10:55:38 22:55 »
Віртуально, так само, як і ти та інші. А що?

Смішно, що ти тут надриваєшся, що вона не є ольгінкою.

Особливо враховуючи ту примітивну брехню, яку вона ліпила   :smilie7: