Автор Тема: Green New Deal, штучне м'ясо та інші підступні замисли "зелених" та Б Гейтса....  (Прочитано 9963 раз)

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

Offline likemovie

• Hero Member
Re: Green New Deal на марші!
« Reply #60 : Лютого 17, 2021, 05:09:34 17:09 »
Коли нашим предкам захотілось спуститись з дерев в саванну-тодішні трампуни кричали-не треба нам цього,нам добре і з хвостами.Коли зявились автомобілі-тодішні трампуни верещали-60 км небезпечно для здоровя.Не доходить до тупорилих-сонце і вітер-це неминуче,це лавина.Якийсь костиль тре мати-гідроенергет ику і переробку біовідходів,але це-вже наступило.

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #61 : Лютого 17, 2021, 05:19:56 17:19 »
..... І саме тому шо зелені підараси треба заборонити вітряки з сонячними станціями та більше субсидій давати на фракінг та чисте вугілля  :weep:
нащо щось забороняти... от бля. тесла при трампові розвивалась аж гуділа. вся калі в сонячних панелях, он уже і до флорили добрались. !ТЕХАС! 16 гігават вітряків...

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #62 : Лютого 17, 2021, 05:34:53 17:34 »
Під сотнями тисяч гектарів сонячних батарей жодного життя нема. Його вбили.
 :smilie2:
If you are going through hell, keep going.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #63 : Лютого 17, 2021, 05:36:20 17:36 »

в пустыне? :laugh:

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #64 : Лютого 17, 2021, 05:41:55 17:41 »
площадь крыш в штатах с головой хватит энергобаланс США

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #65 : Лютого 17, 2021, 05:42:26 17:42 »

Це з розряду "вітряки знищують цілі популяції птахів"  :fp2

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #66 : Лютого 17, 2021, 05:55:49 17:55 »
Так. Вітряки знищують багато чого. Я ж ту статтю скинув про те, що ваші вітряки і батареї руйнують навколишнє середовище більше ніж інші.

Китай на сьогодні є головним забруднювачем навколишнього середовища. Протягом останнього десятиліття Китай набудував тисячі вугільних і газових електростанцій ( без очисних систем). Але це чомусь нікого на Заході не іпе. Чи не тому, що Китай продукує 70% усіх вітряків? При цьому Китай використовує свої вугільні електростанції лише на половину потужностей. Але продовжує будувати нові. Чому?

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #67 : Лютого 17, 2021, 06:02:35 18:02 »
Так. Вітряки знищують багато чого. Я ж ту статтю скинув про те, що ваші вітряки і батареї руйнують навколишнє середовище більше ніж інші.

Зате нафтові забруднення допомагають життєдіяльності птахів та іншої живності.......мікропластик  урізноманітнює океанічну флору та фауну.......  Гідроелектростанції сприяють покращенню життєвого середовища річкової фауни........ А забруднене повітря взагалі дало поштовх бурхливому розвитку життя на землі

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #68 : Лютого 17, 2021, 06:03:06 18:03 »
на крышах кладут. я сам думаю поставить. должно сэкономить деньги. единственный воприс это сумма экономии и дырки в новой крыше за которую я в 19 году забашлял 15 косарей...

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #69 : Лютого 17, 2021, 06:06:03 18:06 »
Зате нафтові забруднення допомагають життєдіяльності птахів та іншої живності.......мікропластик  урізноманітнює океанічну флору та фауну.......  Гідроелектростанції сприяють покращенню життєвого середовища річкової фауни........ А забруднене повітря взагалі дало поштовх бурхливому розвитку життя на землі
нафта используется не только для нефти.... пластик вот основной консьюмер. ну и ты в принципе лукавишь.

потому что экологическим раком ставят жителей США. а индонезия как прододжала сбрасывать мусор в реки так и будет продолжать. как и остальной мир. китай пердит желтым на всю планету. кобпльтовые копальни для солнечных батарей  :fp2

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #70 : Лютого 17, 2021, 06:11:03 18:11 »
на крышах кладут. я сам думаю поставить. должно сэкономить деньги. единственный воприс это сумма экономии и дырки в новой крыше за которую я в 19 году забашлял 15 косарей...

Гуглани киртинки із величезними земельними площами покриттями тим барахлом.
Я ніц не маю проти баталей на даху. Але мільйони гектарів під ними то вже перебір.

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #71 : Лютого 17, 2021, 06:15:27 18:15 »
Гуглани киртинки із величезними земельними площами покриттями тим барахлом.
Я ніц не маю проти баталей на даху. Але мільйони гектарів під ними то вже перебір.
ну если пустыня то как то пох. в флориде нет пустыни - зато дохерища крыш. больших крыш. на которых эти баттари и ставят.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #72 : Лютого 17, 2021, 06:27:48 18:27 »
уки назови мне хоть одну тематику не выгодную хуйлу от трампоботгов? :laugh:

от фальсификации американских выборов и нечестных судов до  критики зеленой энергетики в пользу нефтей и углей :weep:

еще скажи что они не ольгино

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #73 : Лютого 17, 2021, 06:28:04 18:28 »
ну если пустыня то как то пох. в флориде нет пустыни - зато дохерища крыш. больших крыш. на которых эти баттари и ставят.

Я в курсі. Проблема в тому, що зараз на Флоріді хату хєр купиш. Все більш-менш прийнятне по ціні розлітається миттєво. Я здуру протягнув минулого року, а тепер - ніхера нема.

Але відео не про це. :smilie7:

&feature=emb_logo

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #74 : Лютого 17, 2021, 06:31:51 18:31 »
ого как кот отрабатывает :fp2

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #75 : Лютого 17, 2021, 06:37:35 18:37 »
А це - Арканзас. І це ніяка не пустеля.
Це звичайний розпил бабла.

I Тексас  :weep: :weep:

« Останнє редагування: Лютого 17, 2021, 06:44:10 18:44 від Feral Cat »

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #76 : Лютого 17, 2021, 06:51:01 18:51 »
..... І саме тому шо зелені підараси треба заборонити вітряки з сонячними станціями та більше субсидій давати на фракінг та чисте вугілля  :weep:

Звідки такі висновки космічного масштаба і космічної ж тупості?  :fp2 Забороняти все направо і наліво - це лівацька мулечка.  :smilie8: Хочеться вітряків - вітрякуйте, поки в очах не потемніє. Але за свої.

Але чомусь замість "викотимо такі ахуєнні і дешеві електромобілі, що вам того бензинового лайна не захочеться і даром" ми чуємо скрипуче "у 2035 році заборонимо продавате неелектричні автівки".  :smilie8: Або "з 2023 заборонимо проводити газ у новобудови".  :fp2 :fp2

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #77 : Лютого 17, 2021, 06:52:49 18:52 »
Я в курсі. Проблема в тому, що зараз на Флоріді хату хєр купиш. Все більш-менш прийнятне по ціні розлітається миттєво. Я здуру протягнув минулого року, а тепер - ніхера нема.

Але відео не про це. :smilie7:

&feature=emb_logo
не ну то что 100% перевести на экологию это идея дибильная то было понятно сразу. какой то разумный микс и так развивается.

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #78 : Лютого 17, 2021, 06:54:44 18:54 »
кстати очень забавляет гипокриси людей которые себя чтят эдакими центристами и над схваткой а потом поддерживают радикальные идеи ))

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #79 : Лютого 17, 2021, 07:45:05 19:45 »
Не зелена енергетика то абсолютний єбанатизм у наш час. Викопувати з землі якесь гівно, спалювати його, забруднювати атмосферу... а вітер і сонце вони безплатні та вічні. Через певний час нафтова промисловість зникне як така, з нафти будуть робити синтетичне м'ясо, а вся енергетика буде виключно зелена та термоядерна.

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #80 : Лютого 17, 2021, 07:57:34 19:57 »
Не зелена енергетика то абсолютний єбанатизм у наш час. Викопувати з землі якесь гівно, спалювати його, забруднювати атмосферу... а вітер і сонце вони безплатні та вічні. Через певний час нафтова промисловість зникне як така, з нафти будуть робити синтетичне м'ясо, а вся енергетика буде виключно зелена та термоядерна.
термоядерная  :lol: это ты счас нанесла удар прямо в сердце зеленым из сша. а по чути посмотри плиз ролик выше. "зеленая" энергетика на 100% невозможна - на земле просто нет столько редкоземельных матерьялов. ну и сама добыча как бы тебе помягче это сказать короче не очень экологичная...

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #81 : Лютого 17, 2021, 08:02:17 20:02 »
термоядерная  :lol: это ты счас нанесла удар прямо в сердце зеленым из сша. а по чути посмотри плиз ролик выше. "зеленая" энергетика на 100% невозможна - на земле просто нет столько редкоземельных матерьялов. ну и сама добыча как бы тебе помягче это сказать короче не очень экологичная...

Хай не на сто%, але більшу частину кочегарських технологій вона замінить.
А що стосується термояду, то чистішої технології не існує, зелені будуть пісяти від радощів якщо воно колись станеться.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #82 : Лютого 17, 2021, 08:05:28 20:05 »
термоядерная  :lol: это ты счас нанесла удар прямо в сердце зеленым из сша.

Термоядерна енергетика - це fusion. Погугли та почитай відмінність термоядерної (fusion) від атомної (fission) енергетики

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #83 : Лютого 17, 2021, 08:14:08 20:14 »
Хай не на сто%, але більшу частину кочегарських технологій вона замінить.
А що стосується термояду, то чистішої технології не існує, зелені будуть пісяти від радощів якщо воно колись станеться.
вот именно что когда нибудь как нибудь. идея не в том что например против панелей или ветряков. просто это все должно развиваться естественным процессом в ходе эволюции.
когда будет работающий термояд тога и поговорим. а пока бы обычных пару атомных реактора поставить думаю было бы эффективнее и меньше загрязнений чем  от квадратных километров солнечных панелей.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #84 : Лютого 17, 2021, 08:17:16 20:17 »
а пока бы обычных пару атомных реактора поставить думаю было бы эффективнее и меньше загрязнений чем  от квадратных километров солнечных панелей.

звісно що ефективніше, але Чорнобиль, Фукусіма і все таке, і питання з радіоактивними відходами існує. Тому вітряки і сонце все ж краще.

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #85 : Лютого 17, 2021, 08:23:21 20:23 »
звісно що ефективніше, але Чорнобиль, Фукусіма і все таке, і питання з радіоактивними відходами існує. Тому вітряки і сонце все ж краще.
от ветряков и панелей куча отходов. а батареи это вообще экологическая катострофа. опять же нестабильно. хорошо сидеть в теплой квартире отапливаемой угольком или э/э с АЭС. опять же Техас 16 гигаватт - пошло коту под хвост сразу.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #86 : Лютого 17, 2021, 08:23:33 20:23 »

Скільки вітряків треба натицяти, щоб замінити одну атомну станцію, і куди їх дівати чере двадцять років?

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #87 : Лютого 17, 2021, 08:25:51 20:25 »
Скільки вітряків треба натицяти, щоб замінити одну атомну станцію, і куди їх дівати чере двадцять років?

Наскільки я знаю, в Нідерландах вітрова енергетика складає десь понад 50%, може менше.

Хтось сказав, якись діяч, опалювати нафтою - це те ж саме, що опалювати асигнаціями. А, Менделеев  :shuffle:

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #88 : Лютого 17, 2021, 08:26:06 20:26 »
ага, сколько надо сжечь нефти, переработать той же нефти, сколько надо металла, бетона? а батареи? литий-ион? добыча изготовление. строим хим завод, и сравниваем экологичность хим завода по баиареям и атомной станции...

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #89 : Лютого 17, 2021, 08:29:33 20:29 »
Наскільки я знаю, в Нідерландах вітрова енергетика складає десь понад 50%, може менше.

Хтось сказав, якись діяч, опалювати нафтою - це те ж саме, що опалювати асигнаціями.
в сша нет центрального отопления. в техасе например сжигают газ чтобы произвести э/э. по моему где то читал что нефть в основном идет на пластик... бензин то такое.