Ну, загалом, якщо хто не помітив, то війна у нас уже 7 років. Тому тут питання чи буде чергове загострення, і наскільки сильним воно буде. Я думаю що вірогідність чергового загострення дуже висока. Кращого часу для москалів уже може і не бути. 2 роки зебіли розвалювали і деморалізували армію, переслідували волонтерів і добровольців, практично помножили на нуль всі досягнення ВПК і ракетної програми. По суті зараз можливо ми проходимо пік розвалу. Далі маятник може качнутися в іншу сторону, і знову піде розвиток ВСУ та ВПК і воювати з Україною може стати набагато важче. Це можливо навіть при нинішньому Зебілові, якщо у нього хоч якийсь інстинкт самозбереження присутній.
Ну і якщо загострення почнеться, то почнеться воно мабуть з Донбасу. Спробують прориватись щоб як мінімум вийти на кордони областей, як максимум ще й захопити узбережжя Азовського моря. При цьому будуть використовуватись і сепари і іхтамнети. Але на цьому етапі без авіації та ракет. А орки при цьому нависатимуть зі сторони Мордору, Криму та Білорусі щоб зв'язати наші сили і відтягнути від напрямку ОРДЛО. І уже за наслідками цього етапу можуть бути прийняті рішення про введення цих сил що стоять зараз на кордоні з Україною і переходу до великомасштабної війни з використанням ракетно-авіаційного озброєння.
Хоча це лише один з можливих сценаріїв. У Хуйла я думаю їх багато. На усіляку підлість ця гнидота дуже винахідлива. І тут дуже важлива підтримка наших західних партнерів. У них є всі засоби щоб зупинити Хуйла невійськовим шляхом. Але чи підуть вони на це - невідомо.