ну я гілці 45+ часто писав шо Хорвата і Сергія не розумію за що тролять...
що це змінило ?
тролінг припинився ?
ні.
когось забанили ?
ні.
на фупі немодеруєма клоака вже давно.
не можна фуп віддати штабним. Боротьба триває (с)
п.с. багатьох із вас Укі Юар і ще дехто мені там не вистарчає. ви класні.
усіх благ. миру добра і любові усім (с)
я на передову. до штабних виродків і юлькашні розумововідсталої фупа . усіх благ вам друзі.
Фуп заливають лайном зараз якраз не штабні, а оці Турчі та Мирослави, які в приватах координують нападки на юзерів і організовують булінг із своїми посіпаками.
Мало "не розуміти", за що булять. Тим більше реально нема за що. Турч вибрав Хорвата та Сергія, тому що вони прості звичайні юзери, а він вважає себе кращим, багатшим і достойнішим за них. Буллі завжди знайдуть вигадану відмазку - "виховувати", "бидло", "холопи" і так далі, а їх підкаблучники - свої - "ліз у родину", "страшний". "пропихає відео" і т.д.
Причому завжди подвійні стандарти - Турчу можна завалювати фуп своїми відео, а Сергію та Хорвату ні, бо Турч "видатний форумчанин", для нього правила неписані, як заявив один із його ницої зграї.
У Фоми це "ламає пальці", хоча він сам ламає пальці по відношенню до Хорвата, коли каже, що той мало заробляє, що у нього один туалет на на будинок і т.п.
Твоя мерзотна Асті "дозволяє собі все", обливаючи брехнею і лайном інших людей. Обізвала товстою абсолютно красивішу за неї жінку Хорвата, облила болотом зовнішність красуні-Кадри, лізла у чужі родини, огидно фантазуючи, нібито чужі чоловіки мастурбують та по іншому "надихаються" на її фотки, обвинувачуючи Хорвата у тому, що він неправильно виховує свого пасинка
А ти називаєш її "сонечком".
Запам"ятай - люди, що роблять такі речі, не можуть бути сонечком за умовчанням. Перестань покривати їх і робити вигляд, що це їм можна!
У ситуації булінгу кожна нормальна людина повинна перестати підтримувати буллі і почати підтримувати об"єкт булінгу.
Тому що якщо ти покриваєш і виправдовуєш цих ницих істот, то більшість форумчан все одно все бачать і розуміють, і страждає у першу чергу твоя репутація.