це гра.
все.
проста віртуальна інтернет гра.
життя інакше.
мене ваш місцевий гуру ЗУПи "дікій сєржант" а тут мєдвєдь на тому форумі ким вже тільки не обзивав безпідставно. обриганим обісцяним внуком енкаведиста камісара і офіцера.....
шо я маю із цим робити так на немодеруємому форумі ?
най собі пише і виставляє мої фотки які зберігає на компі. а 90% фото які ваш медвед має на компі - я стер з фупу. я стер - а воно зберігає...
шо зробити з вашим шизофреніком медведем на фупі ?
нічого бо модерація відсутня.
Ні, ніяка не гра, якщо це переходить у реал і завдає фізичної, психічної та матеріальної шкоди людям і членам їх родин. І деякі особи уже завдали або погрожують завдати цієї шкоди.
По медведці. Це ніякий не дикий (був такий юзер на форумах, але він одружений), а окремий персонаж, що працює комп"ютерщиком в Чехії. Він не має родини (бо сидить по ночах на фупі, а якщо у тебе є дружина чи дитина, це неможливо).
З одного боку, він тебе правильно строїть, бо ти напиваєшся і починаєш у цьому стані немотивовано хамити і писати жахливі речі про дописувачів. Це неприпустимо.
А по-друге, він нерівно дихає до Асті. Це, звичайно, сумно, що на ролі своїх дам серця він вибирає сепаратисток і морально ницих осіб, але любов зла.
Не кажучи вже, що та криса з гідропарку чи як її була досить апетитним пиріжечком в хорошому розумінні - там все було на тверду 9-10ку - і фейс, і ніжки, і попа. До того ж, вона була інтелектуальна. Тоді як Асті
... but I digress.
Тому кожного разу, коли ти хвалиш Асті, це викликає у нього велику лють і він просто тебе реально хейтить, бо вважає, що такий алкан, як ти, не гідний навіть
думати про його об"єкт страсці
Причому у нього на це особливий нюх, бо в недалекому минулому він теж був не меншим алканом, ніж ти зараз. І навіть якщо деякий час не п"є, то синапсиси у мізжечку уже нічим не відновиш
. Рибак рибака відіт іздалєка
У чомусь він імпліцитно намагається застерегти тебе від повторення його сумної долі і рекомендує перестати поклонятися Зеленому Змію!
Так шта ...