Спробуйте поміркувати від зворотнього: Росія планує захоплення України. Кого варто боятися? - Бандерівців, очевидно, бо є поганий (для росіян) досвід. Отже, потенційних бандерівців треба по-перше, ідентифікувати, по-друге - нейтралізувати принаймні до введення окупаційної армії. А далі по спискам - до Сибіру. Назвіть мені, б.л., іншу партію, що відповідала б такій спецоперації. Колись це була УНА-УНСО - але її вже всі розшифрували.
Не знаю, чи відомо вам, що таке розсійська (чит. совєцька) влада, а, головне, її встановлення. Щось мені підказує, що відомо. Але я приблизно окреслю для тих, хто не в курсі.
Якщо у вашу місцевість втрапить на постій, наприклад, якийсь "Восток". А у вас в цій місцевості шикарні будинок, автомобіль, рахунок в банку. То з імовірністю 50% через день (далі ймовірність підвищується) ви дізнаєтесь, що голки під нігтями чи пальці в причинених дверях - це дуже неприємна річ. І після нетривалої "розмови" з востоківцями ви власноруч вцілілими пальцями напишете на одному аркуші, що ви свободівець та бандерівець з дитинства і готувались захопити ясла з рускоязичними младєнцами, але доблєсний капітан (або інше звання) Востоку зупинив вас в останній момент, а на другому аркуші ви напишете дарчу доблесному капітану на все ваше майно. І, якщо після цього ви доберетесь до Сибіру, вважайте, вам повезло.
У мене немає певності, що від цього сценарію вас врятує навіть квиток члена КПУ. Тільки посвідчення ФСБ.
А після "розшифрування" УНА-УНСО її члени уже можуть почуватись безпечно? А такі глибоко зашифровані бандерівці, як члени ПР? (бо ж україномовний = бандерівець) А бандерівці, що не вступили в жодну партію, вони - в безпеці? Тобто, за вашою логікою, найбезпечніше в "Свободі", бо вона - проект ФСБ.
Нагадайте, коли ласка, скільки років цій зашмарованій "списочній" тезі? Вже, мабуть, на пенсії ті, що її придумали, вицвіли букви в методичці, а ви все ще її тиражуєте
чому вони взяли найненависніший для них термін - "свобода"
Висловлю своє припущення: вони не читали вашу методичку і тому не знали про свою ненависть до свободи