Автор Тема: Пора делать выбор  (Прочитано 16866 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Etobicoke Resident

• Hero Member
Re: Пора делать выбор
« Reply #120 : Квітня 29, 2014, 08:24:44 20:24 »
Цитувати
Князівство, а потім Гетьманство в Україні знищили пращурі нелюда Псарьова.
Князівство, а потім царство в Україні знищив Майдан. В принципі, ще не остаточно. Феодали поки що надіються.

Цитувати
Ну озвучь свою кандидатуру на 1 тур...
http://goo.gl/pbR8Wf - судячи з цього, то поки що Богомолець. Але за 2 тижні до виборів мають оголосити останні опитування, тоді буду точно знати.

Offline Квітка

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
  • Там де зустрічаються два океани
« Reply #121 : Квітня 29, 2014, 08:28:31 20:28 »

Князівство, а потім царство в Україні знищив Майдан.

"Держава стаціонарного бандита"(c) - це було князівство ?

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #122 : Квітня 29, 2014, 08:29:06 20:29 »
А що, уряд України теж ввів якісь санкції?
Тобто треба чим швидше замінии одного пацифіста, на іншого не провокатора? Причому так спішити зробити це на 3 тижні скоріше, що заливати все кругом жовчю?

Я хотів би зваженого обговорення всіх кандидатів. Їх послужний список. Їхнє бачення для країни. А не просто навалу негативних чуток і наклепів.

• Hero Member
« Reply #123 : Квітня 29, 2014, 08:32:23 20:32 »
Якщо говорити про бачення кандидатами країни, то нема про що говорити. Зі всіх тільки Ярош більш менше описав своє бачення, і ще Яценюк, але він не балотується. Так що приходиться обговорювати плітки і минулі дії.

Offline dreamer

• Hero Member
« Reply #124 : Квітня 29, 2014, 08:33:57 20:33 »

Цитувати
Ну озвучь свою кандидатуру на 1 тур...
http://goo.gl/pbR8Wf - судячи з цього, то поки що Богомолець. Але за 2 тижні до виборів мають оголосити останні опитування, тоді буду точно знати.

А чем Богомолец лучше Порошенка? Тем, что лечила Ющенка, и под его патронатом отжимала для своего центра помещения у 17 -й больницы?
« Останнє редагування: Квітня 29, 2014, 08:36:44 20:36 від dreamer »
В здоровом теле - здоровый дух: http://runnersclub.com.ua/

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #125 : Квітня 29, 2014, 08:35:13 20:35 »
А можно спросить у товарищей, которым муляет бизнес Порошенко или сам Порошенко, вы за кого предлагаете голосовать? (Юльку не предлагать, с этим на Дурдом).
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Квітка

• Hero Member
« Reply #126 : Квітня 29, 2014, 08:36:34 20:36 »

А чем Богомолец лучше Порошенка?

Файне запитаннячко  :smiley24:

А ще була інфа, що батьки Богомолець не признавали українську мову.

• Hero Member
« Reply #127 : Квітня 29, 2014, 08:36:48 20:36 »
Цитувати
http://goo.gl/yDowvo
Цитувати
Тих багатих і торговельних людей треба було захистити, треба було оборонити їх од сусідів, ласих на їхні товари та багацтво. Тому то київські люде, особливо значнійші, більші, що прозивалися боярами, здавна позаводили при собі ватаги людей сильних, одважних, військових. Згодом у Київі зібралося чимале військо і воно обороняло місто од сусідів та ходило з купцями, як вони везли свої товари в чужий край. Старший над тим військом був київський князь.
Але вже десь у VIII столітті найпізніш, київські князі перестали бути тільки сторожами київської торговлі; маючи велике військо - дружину, що треба було його чимсь прогодувати, вони почали нападати на сусідні племена та споружати далекі походи.
Ті походи на чужі землі збогачували дружину та князя, бо купці-дружинники навозили звідти чимало товару, невольників і потім те все продавали. Що далі, то все зростала дружина київського князя й охота до походів за данею в підбиті вже землі та до наскоків в далекі чужі краї.
Чим не історія успіху однієї сім’ї?

Offline Kasia

• Full Member
« Reply #128 : Квітня 29, 2014, 08:38:22 20:38 »
Богомолец мелькнула по громТВ - такууууууууую глупость про НАТО выдала.
Вот просто очень НЕУМНО  и всё.
Дословно не ручаюсь. "Я как кандидат не могу иметь своей думки про вступ в НАТО. Это должен решить народ УКраины".
Каждое предложение - популистская глупость.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #129 : Квітня 29, 2014, 08:41:51 20:41 »
Богомолец мелькнула по громТВ - такууууууууую глупость про НАТО выдала.
Вот просто очень НЕУМНО  и всё.
Дословно не ручаюсь. "Я как кандидат не могу иметь своей думки про вступ в НАТО. Это должен решить народ УКраины".
Каждое предложение - популистская глупость.

Дурочка 100%. Во всяком случае в роли кандидата.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

• Hero Member
« Reply #130 : Квітня 29, 2014, 08:43:19 20:43 »
Цитувати
Не була в уряді азірова, і немає видимих шляхів вприву Росії на неї.

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #131 : Квітня 29, 2014, 08:49:10 20:49 »
Якщо говорити про бачення кандидатами країни, то нема про що говорити. Зі всіх тільки Ярош більш менше описав своє бачення, і ще Яценюк, але він не балотується. Так що приходиться обговорювати плітки і минулі дії.

Чому це, Петро Олексійович наприклад озвучив толкові позиції по газу, Криму і НАТО. Принаймі зрозуміло де він знаходиться, хоча я і не з усім згоден.

Offline dreamer

• Hero Member
« Reply #132 : Квітня 29, 2014, 08:49:41 20:49 »
Цитувати

А ты уверен?

У Ольги Богомолец пять земельных участков, два дома, семь квартир, гараж и семь других объектов недвижимости.

Она владеет четырьмя авто - Daewoo Lanos (2004), ВАЗ 21310 (2004), Mitsubishi Outlander (2008), Mercedes Benz ML (2012).

У нее около 280 тыс. грн. на счетах в разных банках, а у ее семьи - около 750 тыс. грн.

Также Богомолец вложила 110 тыс. грн. в статутные фонды в своичастные предприятия.

Об этом говорится в ее декларации о доходах, опубликованной на сайте Центризбиркома.

http://finance.bigmir.net/budget/47738-Ol-ga-Bogomolec-za-god-zarabotala-bolee-treh-millionov-griven

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #133 : Квітня 29, 2014, 08:50:33 20:50 »
Цитувати

Та ти давай вже за косату топи і 'нє наваді тєнь на плєтєнь'.  :gigi:

Offline Kasia

• Full Member
« Reply #134 : Квітня 29, 2014, 08:55:55 20:55 »

Чому це, Петро Олексійович наприклад озвучив толкові позиції по газу, Криму і НАТО. Принаймі зрозуміло де він знаходиться, хоча я і не з усім згоден.

И Гриценко - в отличие от Богомолец - имеет думку и про НАТО, и про всё, что надо.
И сниматься он не будет, мне каж-ся.
И мы будем семьей за него голосовать.

Кстати, про Петю.
Очень плохо выглядел во время визита в ТУрцию, в смысле здоровья, уставший, недосыпающий, или что-то еще.

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #135 : Квітня 29, 2014, 08:59:46 20:59 »

И Гриценко - в отличие от Богомолец - имеет думку и про НАТО, и про всё, что надо.

Кстати, про Петю.
Очень плохо выглядел во время визита в ТУрцию, в смысле здоровья, уставший, недосыпающий, или что-то еще.

У Гриценка є свої мінуси. Перш за все провальна робота на посаді міністра і голови комітета у ВР. Ні одного досягнення він пред`явити не може.

Offline Квітка

• Hero Member
« Reply #136 : Квітня 29, 2014, 09:04:16 21:04 »
Цитувати
http://goo.gl/yDowvo
Цитувати
Тих багатих і торговельних людей треба було захистити, треба було оборонити їх од сусідів, ласих на їхні товари та багацтво. Тому то київські люде, особливо значнійші, більші, що прозивалися боярами, здавна позаводили при собі ватаги людей сильних, одважних, військових. Згодом у Київі зібралося чимале військо і воно обороняло місто од сусідів та ходило з купцями, як вони везли свої товари в чужий край. Старший над тим військом був київський князь.
Але вже десь у VIII столітті найпізніш, київські князі перестали бути тільки сторожами київської торговлі; маючи велике військо - дружину, що треба було його чимсь прогодувати, вони почали нападати на сусідні племена та споружати далекі походи.
Ті походи на чужі землі збогачували дружину та князя, бо купці-дружинники навозили звідти чимало товару, невольників і потім те все продавали. Що далі, то все зростала дружина київського князя й охота до походів за данею в підбиті вже землі та до наскоків в далекі чужі краї.
Чим не історія успіху однієї сім’ї?

Князьки без імен орудували

Наведу в приклад князівство, на роки якого  "випала "тиша велика" в Землі Руській, стали часом найвищого розвитку і найбільшого піднесення Київської Русі. Як свідчать давньоруські автори, князь Ярослав був не стільки князем-дружинником чи князем-завойовником, скільки будівничим Давньоруської держави, просвітителем, палким прихильником ученості та книжної мудрості".

http://pidruchniki.ws/19570411/istoriya/kiyivska_rus_dobu_rozkvitu_knyazhinnya_yaroslava_mudrogo_yaroslavichiv

Offline Kasia

• Full Member
« Reply #137 : Квітня 29, 2014, 09:14:25 21:14 »

Кстати, про Петю.

У Гриценка є свої мінуси. Перш за все провальна робота на посаді міністра і голови комітета у ВР. Ні одного досягнення він пред`явити не може.

Вы можете работать на другую партию.
Или вам не нравится Гриценко лично.
Но написанное вами - ложь.

Offline demos

• Sr. Member
  • Я єсть народ...
« Reply #138 : Квітня 29, 2014, 09:14:38 21:14 »
Цитата: kievlyanin

запрещаете политку делать свою политику? . .интересно ...

безусловно петя думал о своей жопе когда проворачивал сей финт . .но кто может запретить человеку думать о своей жопе? .. о ней все думают ...

к тому же не так уж он и неправ в этом случае.

Претендуючи на високу посаду в суспільстві треба думати ширше.

• Hero Member
« Reply #139 : Квітня 29, 2014, 09:23:23 21:23 »
На рахунок програм, вони появились в Кандидатів буквально в квітні, я не знав. Оце тепер надибав, буду читати. Бо в березні коли появились перші опитування, програм навіть топових кандидатів чи партій які вони представляють в інтернеті не існувало.

На рахунок Гриценка, кажу ж що теж варіант, просто у нього був нижчий рейтинг ніж у Богомолець в останньому опитуванні... за 2 тижні до виборів подивлюсь.

По Ярославу. А ви звідки знаєте, що правнук Віктора Федоровича не був би Князем-Будівничим?

На рахунок майна Богомолець. Людина в свій час працювала в Штатах. 750 тисяч гривень на рахунках сім’ї то взагалі для Штатів навіть не рівень середнього достатку(це якщо не мати моргиджу).

ПС: я її абослютно не захищаю, треба ще покопатись в її шафах, програму почитати. Просто на даний момент ця позиції для мене особисто виглядає привабливіше ніж Порошенко.
« Останнє редагування: Квітня 29, 2014, 09:26:59 21:26 від Etobicoke Resident »

• Hero Member
« Reply #140 : Квітня 29, 2014, 10:06:52 22:06 »
Почитав програми, поки що 4....
Порошенко - Багато фраз, які зараз на слуху. В принципі ніби все правильно, але відчуття якоїсь награності, може це просто моя підозрілість до нього говорить. Що не сподобалось говорить тільки про політичну бородьбу з Росією і  ні слова про НАТО.

Богомолець - програма взагалі ні про що, єдине що несе якесь смислове навантаження: я була на Майдані.

Гриценко - теж в принципі багато гасел, але є конкретні цілі, за невиконня яких потім можна брати одне місце. Від мене плюс по місцевому врядуванні, по податках і зовнішній політиці, мінус по президенській формі правління і казочкам по гуманітарному блоку(хоча у всіх інших такі ж казочки, просто на рівні решти програми ця частина виглядає недуже).

Ярош - Все структуровано - тут просто молодець, По всіх пунктах "+", крім 2-х взаємо виключних, про відновлення ядерного статусу і одночасне США і Великобританія як гаранти цілісності. Вони при таких розкладах будуть проти. А в цілому найкраща програма з 4-х.

Кого ще почитати? Всякий лівий сектор типу Тимошенко чи Симоненко не пропонувати.

Offline Квітка

• Hero Member
« Reply #141 : Квітня 29, 2014, 10:11:05 22:11 »

Кого ще почитати? Всякий лівий сектор типу Тимошенко чи Симоненко не пропонувати.

Рабиновича, будь - ласка !

Offline dreamer

• Hero Member
« Reply #142 : Квітня 29, 2014, 10:15:00 22:15 »

На рахунок майна Богомолець. Людина в свій час працювала в Штатах.

:lol: Так может она тайный АгЕнт ЦРУ?

ПС: я її абослютно не захищаю, треба ще покопатись в її шафах, програму почитати. Просто на даний момент ця позиції для мене особисто виглядає привабливіше ніж Порошенко.

Позиция без позиции? Где ее позиция?  "я закрывала глаза погибшим на Майдане" - это позиция, или поза?

• Hero Member
« Reply #143 : Квітня 29, 2014, 10:21:10 22:21 »
Читав Ляшка, вроді вигдяє нормально, але по деяких питаннях хочеться спитати що він курить. Деякі розраховані на людей які вірять страшилкам по телевізору. Розробка корисних копалин в Антрактиді це щось... А потім пішла планова економіка і я забив... Це для мене непереборний мінус... Зараз берусь за Рабіновича. Його останнє відео було нічого)

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #144 : Квітня 29, 2014, 10:35:32 22:35 »

Вы можете работать на другую партию.
Или вам не нравится Гриценко лично.
Но написанное вами - ложь.

Це легко спростувати навівши якийсь резонансний успіх на роботі міністром чи якийсь резонансний закон ухвалений ВР за поданням Анатолія Степановича.

• Hero Member
« Reply #145 : Квітня 29, 2014, 10:37:07 22:37 »
Програма Рабіновича супер. Справжній Єврей. Був би у нього рейтинг хоч би чуть чуть.

Offline Людас

• Hero Member
« Reply #146 : Квітня 29, 2014, 10:37:52 22:37 »
+1

• Hero Member
« Reply #147 : Квітня 29, 2014, 10:40:12 22:40 »
Цитувати
Так может она тайный АгЕнт ЦРУ?
Ну це б добавило їй плюс в моїх очах.

Цитувати
Позиция без позиции? Где ее позиция?  "я закрывала глаза погибшим на Майдане" - это позиция, или поза?
Поки це для мене звучить краще ніж "там одні провокатори".

Offline Квітка

• Hero Member
« Reply #148 : Квітня 29, 2014, 11:34:56 23:34 »
Програма Рабіновича супер. Справжній Єврей. Був би у нього рейтинг хоч би чуть чуть.

Дякую за відповідь !  :Prapor2:

• Hero Member
« Reply #149 : Квітня 30, 2014, 12:21:11 00:21 »
і де поділись ті, що хотіли програми обговорювати?