Факт голодування в армії Японії дійсно був, але через обставини, а не через крадіжки.
А те що самураї краще харчувалися, ніж селяни, так то споконвіч було.
Німецькі солдати теж голодували інколи. Через обставини.
Ну прикол з Японією в тому, що солдати голодували та мерзли бо їхні харчі та паливо запросто могли бути не закладені до бюджету частини. Наказ стояти є - стійте, офіцерам їжу враховано й доставлено, а ви як хочете - й так споконвік було (тм). Тому в Японії після другої світової піднялася купа питань до старого стилю життя, й до держави, в котрій чомусь настільки дешево коштувало життя громадянина. Ну знов-таки, кому я про це розповідаю?
Наш "корупційов" - це комбінація з трьох різних речей.
Перша - це те, що "споконвіч було", в кожної нації є такі приколи. Це не проблема, це норма кожного людського суспільства.
Друга - це пропаганда, що використовується здебільшого русньой, але взагалі-то зручна будь-якому ворогу України, або просто цинічним чєловєчкам. Достатньо сказати "та я б не робив того лайна що зараз роблю, але знаєте... там корупційов ото... йой...", й кайфувати.
Третя - це те, про що або не дуже говорять, або принаймі мені читати не доводилося, але воно очевидне. Це - руснява агєнтурка, й це саме те, що викликає найбільші... м'яко кажучи, занепокоєння в патріотичної частини населення. Янукович - ніхріна не корупціонер, "генерали", котрі йому допомагали роздовбувати армію - теж. Мертверчук теж не корупціонер. Це йобана кацапська ФСБшна мережа, котра просто мімікрує під "корупційов", а насправді є частиною війни кацапстану проти України. Й не тільки, але проти України це все використовується в квадраті, кубі й так далі.
Ніхто. Жодна. Країна. На планеті. Не зазнавала такої концентрованої атаки на цьому фронті.
Оскільки ви ніби серйозно зараз розмовляли, я так сподіваюся ви не будете робити вигляд, ніби не поділяєте цей погляд на питання?