Зупинка військової допомоги Україні
Білі 18%, Чорні 8%
Збільшення допомоги
Білі 34%, Чорні 39%
Підтримка дій Бидлана по Україні
Білі 39%, Чорні 9%
По більшості питаннь, зокрема про ту ж торгівлю, в категорії чорних просто великий % тих, хто не визначився. Це, до речі, теж певний показник здорового глузду 
Мені здається, що більшим показником здорового глузду є поміркованість у відповідях, а не нерішучість, необізнанність, відсутність власної думки. Тому й пропонував об'єднувати два верхніх рядки "за" ( 'дуже за' і 'не дуже, але таки ''за'' ') і потім аналогічні два 'контра'.
Щодо схвалення дій Трампа сам дивуюся. Хоча по тому, що відбувається в Україні, де Зе схвалюють ті ж самі старі ( щоправда, переважно старі феміни), яких він невтомно масакрить ( щоправда, переважно старих чоловіків),- дивуватися немає особливої причини. У нас абсолютно такі ж ідіоти, які хочуть вірити в барана, який знає, куди він всіх веде. А чорні просто мали іншого барана ( чи то "вівцю"), в якості лідера. Але робити з цього висновки, що вони мають більше здорового глузду через це,- я б не став
П.С. Массакра- це масове вбивство. Оскільки в Україні масово гинуть не всі, а лише старі чоловіки ( середній вік уже 57 років), то це не можна називати ґеноцидом ( бо за ґеноциду вбиваються всі, включно з молодими, щоб не було шансів на подальше розмноження). Тобто це більш загальний термін, ніж ґеноцид, який є частковим випадком масакри. Особливість масакри в Україні, що в ній приймають участь не лише ворожа держава, але й власна бюрократія, жінки, що голосували за Зе ( щоб він не забирав їхніх синочків), загалом жінки, яких багато в наших органах влади й молодь ( не вся, але вистачає). Щось на кшталт зграї плямистих гієн, де на першому місці в єрархії самиці, на другому- молодняк, а самці є послідовоно упослідженою катеґорією. Особливо мені подобається хамство за рулем і в громадському транспорті, де молодняк сидить, прикриваючись смартфонами, щоб стояли старі. Які колись стояли, будучи молодими, щоб поступатися місцем тим старим, що були під час їхнього дитинства та юності