Автор Тема: Цікаве опитування  (Прочитано 235 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча

Offline serginio

• Ветеран форума
Re: Цікаве опитування
« Reply #1 : Грудня 04, 2025, 04:47:12 16:47 »
і тут зайобують англійською мовою

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #2 : Грудня 05, 2025, 10:47:16 10:47 »
Гугл перекладач в допомогу  :smilie7:

Багато вартої уваги інфи українською не знайдеш, гордони з мосейчучками такого не публікують

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #3 : Грудня 05, 2025, 12:28:58 12:28 »
поляки щось схожи на наших 73 відсотовивих
треба пасматреть в глаза трампу

p.s. наївни бідолахи рахують що у Польщі як і орбана особливи відносини
та срав бидлан на поляків
він срав на свого діда німця
а то поляки

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #4 : Грудня 05, 2025, 06:42:15 18:42 »
Ще одне цікаве опитування, в Штатах

Там і про Україну є, пункти 31-33

ТУТ

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #5 : Грудня 05, 2025, 06:50:17 18:50 »
В опитуванні також наведено розподіл голосування за кольором шкіри - білі, чорні, латиноси.

Так от, переглянувши це голосування, можна впевнено сказати, що найбільше здорового глузду практично по всіх питаннях проявляють чорні. Латиноси значно гірше, а білі - це часто взагалі якийсь треш. White trash  :fp2

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
« Reply #6 : Грудня 05, 2025, 11:51:55 23:51 »
В опитуванні також наведено розподіл голосування за кольором шкіри - білі, чорні, латиноси.

Так от, переглянувши це голосування, можна впевнено сказати, що найбільше здорового глузду практично по всіх питаннях проявляють чорні. Латиноси значно гірше, а білі - це часто взагалі якийсь треш. White trash  :fp2
я цього не побачив.
Якщо складати перші два рядки: ( збільшення+ такий же рівень допомоги), ( дуже підтримую + дещо підтримую= підтримую), то щодо України різниця між білими, чорними та іспанос є мінімальна. Далі читаєш- ставлення до торгівлі,- у білих навіть більше за підтримку збільшення міжнародної торгівлі

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
« Reply #7 : Грудня 05, 2025, 11:54:48 23:54 »
відчутна різниця є між виборцями Гарис і Трампа, лібералами і консерваторами, демократами і репами, прихильниками демів і репів. А по расі, віку, ґендеру, доходу,- така собі... Є щось, але досить плавна
« Останнє редагування: Грудня 05, 2025, 11:57:52 23:57 від Sebastian Brant »

Offline Sturmer44

• Hero Member
« Reply #8 : Грудня 05, 2025, 11:59:35 23:59 »
вони можуть опитувати про що хочуть і кого хочуть
але
в них немає мегатонних бомб
а ще
вони перетворили свої країни на африканські помийки
і ще
вони й зараз ніхто, і тромб їм демонструє це кожен день
Забрати в бидла інтернет і право голосу це зберегти йому життя і свободу

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
« Reply #9 : Грудня 06, 2025, 12:37:46 00:37 »
вони можуть опитувати про що хочуть і кого хочуть
але
в них немає мегатонних бомб
а ще
вони перетворили свої країни на африканські помийки
і ще
вони й зараз ніхто, і тромб їм демонструє це кожен день
що це було?

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
« Reply #10 : Грудня 06, 2025, 01:22:55 01:22 »
цікаво, що в питанні підтримки допомоги Україні різниця по расі, статі, віку, доходу мінімальна. Але коли постало питанні задоволення Трампом в цьому аспекті... то тут уже різниця дійсно є, й велика. Дивно, що одні й ті ж люди можуть голосувати за збільшення допомоги Україні та повну підтримку дій Трампа щодо війни України й Росії

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #11 : Грудня 06, 2025, 08:29:50 08:29 »
я цього не побачив.
Якщо складати перші два рядки: ( збільшення+ такий же рівень допомоги), ( дуже підтримую + дещо підтримую= підтримую), то щодо України різниця між білими, чорними та іспанос є мінімальна. Далі читаєш- ставлення до торгівлі,- у білих навіть більше за підтримку збільшення міжнародної торгівлі

Зупинка військової допомоги Україні
Білі 18%, Чорні 8%
Збільшення допомоги
Білі 34%, Чорні 39%

Підтримка дій Бидлана по Україні
Білі 39%, Чорні 9%

По більшості питаннь, зокрема про ту ж торгівлю, в категорії чорних просто великий % тих, хто не визначився. Це, до речі, теж певний показник здорового глузду  :smilie8:

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
« Reply #12 : Грудня 06, 2025, 12:48:57 12:48 »
Зупинка військової допомоги Україні
Білі 18%, Чорні 8%
Збільшення допомоги
Білі 34%, Чорні 39%

Підтримка дій Бидлана по Україні
Білі 39%, Чорні 9%

По більшості питаннь, зокрема про ту ж торгівлю, в категорії чорних просто великий % тих, хто не визначився. Це, до речі, теж певний показник здорового глузду  :smilie8:

Мені здається, що більшим показником здорового глузду є поміркованість у відповідях, а не нерішучість, необізнанність, відсутність власної думки. Тому й пропонував об'єднувати два верхніх рядки "за" ( 'дуже за' і 'не дуже, але таки ''за'' ') і потім аналогічні два 'контра'.
Щодо схвалення дій Трампа сам дивуюся. Хоча по тому, що відбувається в Україні, де Зе схвалюють ті ж самі старі ( щоправда, переважно старі феміни), яких він невтомно масакрить ( щоправда, переважно старих чоловіків),- дивуватися немає особливої причини. У нас абсолютно такі ж ідіоти, які хочуть вірити в барана, який знає, куди він всіх веде. А чорні просто мали іншого барана ( чи то "вівцю"), в якості лідера. Але робити з цього висновки, що вони мають більше здорового глузду через це,- я б не став

П.С. Массакра- це масове вбивство. Оскільки в Україні масово гинуть не всі, а лише старі чоловіки ( середній вік уже 57 років), то це не можна називати ґеноцидом ( бо за ґеноциду вбиваються всі, включно  з молодими, щоб не було шансів на подальше розмноження). Тобто це більш загальний термін, ніж ґеноцид, який є частковим випадком масакри. Особливість масакри в Україні, що в ній приймають участь не лише ворожа держава, але й власна бюрократія, жінки, що голосували за Зе ( щоб він не забирав їхніх синочків), загалом жінки, яких багато в наших органах влади й молодь ( не вся, але вистачає). Щось на кшталт зграї плямистих гієн, де на першому місці в єрархії самиці, на другому- молодняк, а самці є послідовоно упослідженою катеґорією. Особливо мені подобається хамство за рулем і в громадському транспорті, де молодняк сидить, прикриваючись смартфонами, щоб стояли старі. Які колись стояли, будучи молодими, щоб поступатися місцем тим старим, що були під час їхнього дитинства та юності

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
« Reply #13 : Грудня 06, 2025, 12:52:00 12:52 »
І оця херня, що відбувається в Україні, є хорошим показником того, що відбудеться з країною, коли в ній перемагає лише один тип менталітету- тупорилих, самозакоханих, хамуватих воуків. Ось чому я розійшовся з демами. Бо при всіх недоліках репів, яких багато й які я, напевно, знаю краще, ніж інші, бо цікавився політичною типолоґією,- вони хоч трохи врівноважують цю хамобидлячу наволоч

Offline Sturmer44

• Hero Member
« Reply #14 : Грудня 06, 2025, 03:38:33 15:38 »
Забрати в бидла інтернет і право голосу це зберегти йому життя і свободу

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #15 : Грудня 06, 2025, 04:26:30 16:26 »
І оця херня, що відбувається в Україні, є хорошим показником того, що відбудеться з країною, коли в ній перемагає лише один тип менталітету- тупорилих, самозакоханих, хамуватих воуків. Ось чому я розійшовся з демами. Бо при всіх недоліках репів, яких багато й які я, напевно, знаю краще, ніж інші, бо цікавився політичною типолоґією,- вони хоч трохи врівноважують цю хамобидлячу наволоч

в україні немає воуків
тим більше тупорилих самозакоханих і хамуватих

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #16 : Грудня 06, 2025, 04:27:15 16:27 »
в смислі ?

опитування американське

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
« Reply #17 : Грудня 06, 2025, 04:36:10 16:36 »
в україні немає воуків
тим більше тупорилих самозакоханих і хамуватих

Що- не було позитивної дискримінації та її продуктів- радянських жінок та їхніх бидлячих чад, що їздять по житлових зонах, прилеглих до будинків, як істоти з вищим пріоритетом, ніж люди? ( пішоходи )

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
« Reply #18 : Грудня 06, 2025, 04:40:10 16:40 »
І колективного розуму жіночих колективів також немає. Що булять чоловіків лише за те, що вони хочуть навчатися, а не лизати дупу викладачці чи обслуговувати інші дупи
І керівниць, що дозволяють собі хамство набагато в більшій ступені, ніж чоловіки- бо воно ж дівчинко, їй можна.... Це не те, що чоловік, якому б давно за таке пику набили...
І

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #19 : Грудня 06, 2025, 04:40:51 16:40 »
Що- не було позитивної дискримінації та її продуктів- радянських жінок та їхніх бидлячих чад, що їздять по житлових зонах, прилеглих до будинків, як істоти з вищим пріоритетом, ніж люди? ( пішоходи )

чесно я не можу осягнути глибини думки
хіба хамовитий водій воук???

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
« Reply #20 : Грудня 06, 2025, 04:57:31 16:57 »
чесно я не можу осягнути глибини думки
хіба хамовитий водій воук???
А що - ні? Іппанутий Санчо Панса, якому Дон Кіхот сам дав свободу... І який відплатив колишньому господарю тим, що намагався обернути його на свого раба, бо таке його тваринне уявлення про природу людських стосунків.
Позитивна дискримінація- це коли щось недорозвинуте законодавчо або інституційно має переваги над іншим, в даному разі- бидло над небидлом. Бо те бидло мало не закінчити школу, поки його чомусь не навчать (хоча б звичайній чемності та повазі до Людини). А в даному разі- поки він не вивчить ПДР в повному обсязі , а не лише в тій частині, що стосується уникнення ДТП. А лайка на дорогах- це нормально, це трапляється постійно, це не ДТП- можна не вчити. А пішоходи мають самі дбати про свою безпеку та шарахатись біля своїх будинків від машин, що використовують забудовані території як автобани, якщо там покриття хороше

П.С. Загалом "воукізм"- це не дуже вдалий синонім позитивної дискримінації ( колишні нижчі піднімаються до вищих ). Відповідно, воуками можна називати як ідеологів позитивної дискримінції, так і її продукт. Більше, звісно, ідеологів та прихильників. І, власне, коли я назвав Україну 'країною перемігшого воукизму', я ще не називав таких водіїв воуками, я називав їх бидлом, які стали хамами. А далі вже продукт колективної творчості в дискусії з Вами 
« Останнє редагування: Грудня 06, 2025, 05:01:39 17:01 від Sebastian Brant »

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #21 : Грудня 06, 2025, 07:34:59 19:34 »
Мені здається, що більшим показником здорового глузду є поміркованість у відповідях, а не нерішучість, необізнанність, відсутність власної думки. Тому й пропонував об'єднувати два верхніх рядки "за" ( 'дуже за' і 'не дуже, але таки ''за'' ') і потім аналогічні два 'контра'.
...

'Не дуже, але підтримую', 'частково підтримую' - це не поміркованість, а якраз саме прояв нерішучості, слабкості та конформізму. Або ти визначився зі своїми поглядами,  або ні (не цікаво, недостатньо інформований, затупий і т.п.), причини насправді не мають значення.

Негри тут молодці. Пора віддати їм Штати і не страждати хернею  :smilie5:
« Останнє редагування: Грудня 06, 2025, 07:40:53 19:40 від RG »

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #22 : Грудня 06, 2025, 08:19:52 20:19 »
А що - ні? Іппанутий Санчо Панса, якому Дон Кіхот сам дав свободу... І який відплатив колишньому господарю тим, що намагався обернути його на свого раба, бо таке його тваринне уявлення про природу людських стосунків.
Позитивна дискримінація- це коли щось недорозвинуте законодавчо або інституційно має переваги над іншим, в даному разі- бидло над небидлом. Бо те бидло мало не закінчити школу, поки його чомусь не навчать (хоча б звичайній чемності та повазі до Людини). А в даному разі- поки він не вивчить ПДР в повному обсязі , а не лише в тій частині, що стосується уникнення ДТП. А лайка на дорогах- це нормально, це трапляється постійно, це не ДТП- можна не вчити. А пішоходи мають самі дбати про свою безпеку та шарахатись біля своїх будинків від машин, що використовують забудовані території як автобани, якщо там покриття хороше

П.С. Загалом "воукізм"- це не дуже вдалий синонім позитивної дискримінації ( колишні нижчі піднімаються до вищих ). Відповідно, воуками можна називати як ідеологів позитивної дискримінції, так і її продукт. Більше, звісно, ідеологів та прихильників. І, власне, коли я назвав Україну 'країною перемігшого воукизму', я ще не називав таких водіїв воуками, я називав їх бидлом, які стали хамами. А далі вже продукт колективної творчості в дискусії з Вами

воукізм взагалі не синонім позитивної дискримінації

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #23 : Грудня 06, 2025, 08:39:25 20:39 »
було б добре запостит скріни по Україні
там з телефону дуже незручно

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
« Reply #24 : Грудня 06, 2025, 08:57:47 20:57 »
воукізм взагалі не синонім позитивної дискримінації

Спитав щойно у ЧатГПТ, одне це й те ж, чи ні
Відповів простирадлом, суть якого в наступному- позитивна дискримінація є державною політикою, а воукизм ( ШІ назвав це волкізм )- рух політичних активістів
Але давайте тепер уявімо, що в США прийшли до влади деми, які захопили владу надовго саме під лозунгами волкізму. Хіба це не стане державною політикою?

А так- так, ЧатГПТ з Вами погоджується- не одне й те ж. Поки що. Але нам від цього не легше

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
« Reply #25 : Грудня 06, 2025, 09:00:54 21:00 »
Коротка відповідь: ні, позитивна дискримінація й вулкізм — це зовсім не одне й те саме.

Ось чим вони відрізняються:

✅ 1. Позитивна дискримінація (affirmative action)

Це офіційні заходи, які спрямовані на підтримку груп, що історично зазнавали дискримінації.
Приклади:

квоти для жінок або меншин в університетах чи на держслужбі,

спеціальні програми працевлаштування для людей з інвалідністю,

додаткові бали для абітурієнтів із соціально вразливих груп.

Мета: вирівняти стартові можливості, компенсувати історичну нерівність.

Позитивна дискримінація = “дати слабшому шанс, щоб усі починали з більш рівних позицій”.

❗ 2. Вульгарний вулкізм / Волкізм (Woke-ism)

Термін походить від англ. “woke” — «пробуджений до соціальної несправедливості».
У сучасному політичному дискурсі його часто використовують критики для позначення:

надмірної політкоректності,

радикальних форм соціальної справедливості,

ідеологізованого активізму,

тиску «культури скасування» (cancel culture).

Тобто це не офіційна політика, а радше соціально-культурний рух, навколо якого точаться суперечки.

🧩 Як вони пов’язані?

Позитивна дискримінація — це конкретні державні або інституційні політики.
Волкізм — широка ідеологія або культурний рух, який може підтримувати позитивну дискримінацію, але не дорівнює їй.

Порівняння:

Поняття   Тип   Мета   Приклади
Позитивна дискримінація   Політика / закон   Формальна рівність можливостей   квоти, програми підтримки
Волкізм   Культурний рух / ідеологія   Соціальна чутливість, боротьба з нерівністю (інколи радикальна)   активізм, мовні норми, cancel culture
✔ Висновок

Позитивна дискримінація ≠ волкізм.
Перше — конкретна державна практика.
Друге — широка ідеологічна течія, яка інколи підтримує перше, але виходить далеко за його межі.

Якщо хочеш, можу пояснити на простих побутових прикладах або порівняти з українськими реаліями

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
« Reply #26 : Грудня 06, 2025, 09:15:21 21:15 »
Ну добре, можна сказати інакше, просто буде довше. Україна- країна перемігшого матріархату в бюрократії, навчальних закладах, медицині, в громадських місцях, як транспорт і різноманітні безкоштовні ( субсидовані спонсорами) навчальні центри типу "Гончаренко Центр", загалом- у всьому, що в приміщеннях і соціальних мережах,- а також перемігшого хамобидла на вулицях. І те, й інше є ознакою дикості, варварства, нецивілізованості

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #27 : Грудня 06, 2025, 11:05:01 23:05 »
я не можу погодитись що матріархат і хамобидло це пов'язані речі