Автор Тема: американець якого вбив трамп  (Прочитано 1918 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
Re: американець якого вбив трамп
« Reply #150 : Лютого 07, 2026, 04:40:30 04:40 »
Трамп така ж тупа скотина як і Зеленський.
Для боротьби з нелегалами є легальні методи і Закон.
Але це складна робота.
Тому Рудий Бидлан винайняв бандюків, дав їм зброю, і дозволив усе, що поза Законом..

Суспільство це не влаштовує, і саме тому протести.
Не придурюйся Алі! :Ganba:
жодного слова по суті виступів на захист нелегальних імігрантів. бо то не проти нелегалів а проти трампа.

навіть якби там сатана жер дітей твої побратими б скакали - бо ти навіть не розумієш проти чого вони.

трамп це іще один шар у шизофренії лівачча. бо їм потрібен ковід - не працюавти і отримувати шарка.

ось за це вони там пригають...

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #151 : Лютого 07, 2026, 04:42:13 04:42 »
А що йому казати ... несе вірнопіддану херню...

Мабуть дійсно десь боїться, що дадуть копняка з тої Америки, ну і холуйствує перед начальством за совковою звичкою

по суті жодного слова самі викаблучування.

я розумію що трамп підарас і вам болить. але ліваччо такі самі підараси.

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #152 : Лютого 07, 2026, 07:23:46 07:23 »
по суті жодного слова самі викаблучування.

я розумію що трамп підарас і вам болить. але ліваччо такі самі підараси.

По суті - несеш херню від Залупи Венса.

То що там про активіста, будуть якісь підтвердження ? Чи просто транслюємо магівську пропаганду ?  :smilie7:

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #153 : Лютого 07, 2026, 09:05:33 09:05 »
поплач. емпатія мертва (с) ілон маск. доведено Україною.
можеш кричати вбивця хоч усрися, коли кацапи вбивають Українців щодня і світ мовчить.

Та каким боком сюда эмпатия? Тут элементарная логика. Не существует отдельных прав Васи Пупкина, существуют права человека. Пристрелив этого чувака они нарушили ТВОИ права, право безбоязненно ходить по улицам и не прятаться от полиции. Не, так и не доходит?
Не доходит что завтра могут пристрелить тебя потому как ты косо глянул когда они случайно проезжали мимо?
Чем ты от него отличаешься? Или ты думаешь что твои убеждения на лбу написаны?
Сука. Под всеобщее одобрение взращивают американский аналого опричнины и не чешутся. Я просто фигею

Online Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #154 : Лютого 07, 2026, 01:55:16 13:55 »
Та каким боком сюда эмпатия? Тут элементарная логика. Не существует отдельных прав Васи Пупкина, существуют права человека. Пристрелив этого чувака они нарушили ТВОИ права, право безбоязненно ходить по улицам и не прятаться от полиции. Не, так и не доходит?
Не доходит что завтра могут пристрелить тебя потому как ты косо глянул когда они случайно проезжали мимо?
Сука. Под всеобщее одобрение взращивают американский аналого опричнины и не чешутся. Я просто фигею

Це ніякий не прецедент. В штатах регулярно когось убивають помилково.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #155 : Лютого 07, 2026, 03:27:02 15:27 »
Це ніякий не прецедент. В штатах регулярно когось убивають помилково.

Пиздіж, я вже писав. Ексцеси бувають в ситуаціях, коли 'беруть' явних кримінальників і очікують опору. Можуть навіть помилитись з ідентифікацією і застоелити не ту особу.

Тут такого й близько не було, тупо розстріляли лежачого хлопа, який не чинив опору

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #156 : Лютого 07, 2026, 04:27:41 16:27 »
неправда. самих кращих та розумних гонять в окіп.

куди?

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #157 : Лютого 07, 2026, 04:29:28 16:29 »
Та хер там. Нема такої політики у уряду США. Просто певний баланс сил зробив цю територію комфортною та привабливою для тих хто хоче витрачати свою енергію та потенціал на розвиток суспільства, технологій, науки, а ми з тобою просто притулились, бо нам цікаво брати участь у цих процесах на відміну від згаданих тобою дописувачів.

ні
на скирдування бабла

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #158 : Лютого 07, 2026, 06:18:43 18:18 »

1) до чого тут емпатія. мені дорікнув маджі що я не емпатичний. на що я йому відповів від нього самого емпатією і не пахло.
2) порушили мої права. неправда. навпаки захистили.
це з якої сторони подивитися.
чи моїм інтересам відповідають права активістів творити все що вони захочуть а-ля 2020 рік - погроми Джорджа Флойда? захоплення адмін будівель? ні. не відповідають.
тому те що когось пристрелили - у місці громадянської непокори - це не площа Тянь ань мень, як ви не викручуйте. І на справді ті активісти борються не за нелегалів а за перетворення США на соціалізм, я проти цього кардинально. Бо це буде пісець і тоді дійсно при соціалізмі почнуть викручувати законослухняних громадян.

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #159 : Лютого 07, 2026, 06:19:35 18:19 »
По суті - несеш херню від Залупи Венса.

То що там про активіста, будуть якісь підтвердження ? Чи просто транслюємо магівську пропаганду ?  :smilie7:

так проти чого виступають активісти? чи за що? чому ви старанно оминаєте цю тему.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #160 : Лютого 07, 2026, 06:36:20 18:36 »
1) до чого тут емпатія. мені дорікнув маджі що я не емпатичний. на що я йому відповів від нього самого емпатією і не пахло.
2) порушили мої права. неправда. навпаки захистили.
це з якої сторони подивитися.
чи моїм інтересам відповідають права активістів творити все що вони захочуть а-ля 2020 рік - погроми Джорджа Флойда? захоплення адмін будівель? ні. не відповідають.
тому те що когось пристрелили - у місці громадянської непокори - це не площа Тянь ань мень, як ви не викручуйте. І на справді ті активісти борються не за нелегалів а за перетворення США на соціалізм, я проти цього кардинально. Бо це буде пісець і тоді дійсно при соціалізмі почнуть викручувати законослухняних громадян.

Тоесть ты на полном серьезе считаешь что есть некая прослойка людей которая должна быть уничтожена без суда и следствия?
Пардон приехали

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #161 : Лютого 07, 2026, 07:26:26 19:26 »
Тоесть ты на полном серьезе считаешь что есть некая прослойка людей которая должна быть уничтожена без суда и следствия?
Пардон приехали

я такого не писав. нащо перекручувати мої слова?

ліберали це досить ліцемірні істоти що завжди викручуються і вибріхуються ніколи не скажуть справжню суть.

а суть така - що вся ця верхівка лібералів що так підзужує активістів - насправді тупо хочуть до влади. і емігрантів не будуть терпіти на своїх подвір'ях.

Докази:
1) Історія з завезенням емігів на Марта Вінярд - острів мільонерів, де має помешкання Обама. З якого ті еміги вилетіли як пробка з пляшки.
2) Історія нещодавна з Греммі і Біллі Елліш, яка заявила що "Немає нелегалів на вкраденій землі". Але сама має помешкання за 5 мільонів обнесене височенним забором що розташоване на землі Індіанського племені...

Тобто говорити можна все що завгодно, але лягати і роздвигати ляжки під отаких активістів які сплять та бачать Маркса і Енгелься, я не збираюся.

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #162 : Лютого 07, 2026, 07:50:19 19:50 »
Сама суча й лицемірна зграя на планеті Земля - це Голівудська Богема. Ніякой різниці з 95 кварталом.

Щиро вважаю що артистів не можна підпускати до політичних питань взагалі. На рівні закону і якихось кримінальних проваджень.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #163 : Лютого 07, 2026, 08:22:05 20:22 »
Лібералізм і соціалізм, наскільки я в курсі, дуже різні світогляди. Можна сказати, навіть цілком протилежні  :smilie8:

Щось в наших заробітчан все в головах перемішалось   :be

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #164 : Лютого 07, 2026, 10:02:21 22:02 »
я такого не писав. нащо перекручувати мої слова?

ліберали це досить ліцемірні істоти що завжди викручуються і вибріхуються ніколи не скажуть справжню суть.

Так ты прямо не пишешь естественно, ты не долбоеб
Ты даже не пишешь - пристрелили и правильно сделали. Ты размазуешь манную кашу по белому столу и рассказываешь нам тут о том про "хреновых активистов".
Хотя совершенно непонятно имел ли какоето отношение тот чувак к активистам, и совершенно непонятно как чейто "активизм" является основанием для расстрела на улице.
Нахуя ты это делаешь?
А я объясню. Ты пытаешься создать негативный образ пострадавшего для создания эмоционально обоснованного отрицательного отношения к нему и как следствие положительного отношения к тем кто его убил.
Только ты забываешь что мы тут не на митинге где можно людям такими словесными эквилибрами мозги пудрить. Форумный формат подразумевает неторопливое оценивание прочитанного и продуманные формулировки в ответах, это бляха не сраный чатик что "не успел значит опоздал навек"

Поэтому я и пишу что сколькоб ты не юлил, а в итоге твоих рассуждений одно - люди убивающие других людей только потому что им чтото в поведении тех не понравилось молодцы. Все правильно делают
Те перечислить страны реализовавшие такую идеологию или сам вспомнишь?

Online Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #165 : Лютого 07, 2026, 11:20:43 23:20 »
Так ты прямо не пишешь естественно, ты не долбоеб
Ты даже не пишешь - пристрелили и правильно сделали. Ты размазуешь манную кашу по белому столу и рассказываешь нам тут о том про "хреновых активистов".
Хотя совершенно непонятно имел ли какоето отношение тот чувак к активистам, и совершенно непонятно как чейто "активизм" является основанием для расстрела на улице.
Нахуя ты это делаешь?
А я объясню. Ты пытаешься создать негативный образ пострадавшего для создания эмоционально обоснованного отрицательного отношения к нему и как следствие положительного отношения к тем кто его убил.
Только ты забываешь что мы тут не на митинге где можно людям такими словесными эквилибрами мозги пудрить. Форумный формат подразумевает неторопливое оценивание прочитанного и продуманные формулировки в ответах, это бляха не сраный чатик что "не успел значит опоздал навек"

Поэтому я и пишу что сколькоб ты не юлил, а в итоге твоих рассуждений одно - люди убивающие других людей только потому что им чтото в поведении тех не понравилось молодцы. Все правильно делают
Те перечислить страны реализовавшие такую идеологию или сам вспомнишь?

Ти дуже спрощуєш, намагаючись малювати картину де "гестапо" нищить "борців за справедливість". У цієї проблеми багато складових і зводити все до "гестапо" - це якраз і є сентиментальний емоційний пафос, який заважає виваженому обговоренню ситуації.
Так, в айс набрали не найкращих, і кинули їх з купою зброї але без належних інструкцій та підготовки на мирняк. З іншого боку той чувак з пістолетом також не подарунок. Там було відео як він за десять днів до того носаками лупив машину айс. Але найбільше що мене злить - де взагалі там місцева влада та поліція. Це їх задача тримати порядок та не допускати переростання мирних протестів у бунт. В інших містах поліція справляється з цією задачею без проблем, чому ці проблеми в мінеаполісі?