Ти дуже спрощуєш, намагаючись малювати картину де "гестапо" нищить "борців за справедливість". У цієї проблеми багато складових і зводити все до "гестапо" - це якраз і є сентиментальний емоційний пафос, який заважає виваженому обговоренню ситуації.
Так, в айс набрали не найкращих, і кинули їх з купою зброї але без належних інструкцій та підготовки на мирняк. З іншого боку той чувак з пістолетом також не подарунок. Там було відео як він за десять днів до того носаками лупив машину айс. Але найбільше що мене злить - де взагалі там місцева влада та поліція. Це їх задача тримати порядок та не допускати переростання мирних протестів у бунт. В інших містах поліція справляється з цією задачею без проблем, чому ці проблеми в мінеаполісі?
Не, вы там все поведенные что ли?
Где, в каком месте я писал что он борец за справедливость или ангел во плоти? ПОКАЖИ
Где в моих поста про справедливость, эмпатию и прочее?
Я пишу что мужика повалили, забрали оружие (которое кстати он не вынимал) и ХЛАДНОКРОВНО ПРИСТРЕЛИЛИ
Если это не так, то плиз разбор видоса с конкретными указаниями на то в каком именно месте я ошибаюсь.
И заметь я тебя за язык не тянул, ты сам гестапо вспомнил. Я могу еще стран накидать кроме Германии 30х - Иран, Кампучия Полпота, Китай, Сев Корея, Сталинский СССР, Афганистан. В общем все кого ваш нынешний президент любит и уважает. Ага.Прям открытым текстом так и говорит СИ классный пацан, Путин уважаемый человек, а Зеленский, Стармер, Мерц и Макрон конченные идиоты и лохи, ведь у них полиция людей на улицах не убивает.
про ідеологію таких як ти уже створено течію - Black Live Matters. Те сама та течія коли важливі якісь життя що приналежать до певної групи.
Інші життя не згадуються, а якщо почати казати що White Live Matters або All Live Matters то люди цього угрупування будуть звинувачувати тебе в расизмі.
Те саме тут і зараз робиш ти і інші разом з тобою - створюєте образ жертви з певної людини ігноруючи інші жертви, бо вони не грають на руку вашим політичним уподобанням.
Какой блядь в сраку "группы"? Он был белым мужиком любителем пистолетов. Он к ТВОЕЙ группе относился. Ты такой же как он, только фамилия другая