Автор Тема: Обсирателям Порошенко...  (Прочитано 12272 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline mahnovets

• Ветеран форума
Re: Обсирателям Порошенко...
« Reply #30 : Травня 20, 2014, 10:43:45 10:43 »
А вот у меня закрадывается теперь мысль, а не приложил ли руку наш самый рейтинговый кандидат ко всем событиям на майдане из за табуретки? Думаю что приложил,

Порошенко появился на Майдане в первые же дни. И появился он на нашей стороне баррикад.
И не было тогда ни малейшей уверенности, что мы победим.
А если он такой мощный стратег и прогнозист, так это ему только плюс.
А тебе не приходило в голову что он пошел ва банк, поскольку крепкая рука овоща уже сомкнулась на яйках Пети и терять ему уже было нечего, а выиграть можно было много (как и получилось, Петро у нас фартовый)
Батя, мы стараемся ...

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #31 : Травня 20, 2014, 10:44:59 10:44 »
ЮАР никак не может преодолеть в себе юлькизм. Вспомните , если раньше макнуть ушастую макаку в её дерьмо, то ЮАР выскакивал и кричал -а вот Ющенко. И понеслась. ЮАР специально настаивает на сравнительном анализе. То есть на пережевывании какашек по очереди с вынесением результатов дегустации.
ЮАР - человек прошлого. Его нужно прописать насильно в Луганске.

Гипа, ты иди промежность чухай своей левой. И начальнику своему, хуйлу, не забудь приятно сделать. :punish:
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Читач

• Ветеран форума
« Reply #32 : Травня 20, 2014, 10:45:27 10:45 »
Звідки взялась впевненість, що виграш Порошенко в першому турі це припинення хаосу в державі?

це перший крок до припинення хаосу. наступний - вибори до ВР. а те, що Порошенко кращий аніж Тимошенко - в мене це не викликає сумнівів. Ще раз повторюсь: Тимошекно вже майже 3 місяці має в.о. президента та прем'ера. Які кроки вона зробила для припинення хаосу? А для припинення розкрадання коштів регіоналами? Почати хоча б с залізниці.

Наявність нового Президента чи нової ВР самі по собі не є чинником, що до припинення хаосу.
Хаос можуть припинити тільки їх дії.
От що до адекватних дій Порошенка у випадку його президентства у мене великі сумніви.
Чомусь у мене прогноз обширних закулісних торгів(ніби переговорів) з Путіним, при яких хаос буде сильним аргументом Пу,
тому він його підтримуватиме, аж до їх завершення, а коли вони завершаться... невідомо нікому.
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline Газда

• Hero Member
« Reply #33 : Травня 20, 2014, 10:46:19 10:46 »
А вот у меня закрадывается теперь мысль, а не приложил ли руку наш самый рейтинговый кандидат ко всем событиям на майдане из за табуретки? Думаю что приложил,

Порошенко появился на Майдане в первые же дни. И появился он на нашей стороне баррикад.

Тада. Але ж, він там з'явився не для того, щоб вести мільйонний натовп на боротьбу з бандою янушеску, а виключно для "боротьби з провокаторами". Починаючи з 1-го грудня, з бульдозера...
"Die Fahne hoch! Die Reihen fest geschlossen!" (Soldatenlieder)

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #34 : Травня 20, 2014, 10:47:21 10:47 »

А тебе не приходило в голову что он пошел ва банк, поскольку крепкая рука овоща уже сомкнулась на яйках Пети и терять ему уже было нечего, а выиграть можно было много (как и получилось, Петро у нас фартовый)

я дивуюся... який вабанк?
петя нічого на карту не поставив, окрім ризику бути посланим народом тоді, коли кинувся захищати ап!
більше ніяких дій з його боку не було...
якщо не рахувати фінансування свого приходу до влади...

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #35 : Травня 20, 2014, 10:48:17 10:48 »
Лещенко теж записався в обсиратєлі солодкого пєтушка...

А вот скажи мне, кого Лещенко не обсирал???
Это его работа, называется журналистика.

И все таки я предлагаю не осирать, а обсуждать альтернативы.
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline mahnovets

• Ветеран форума
« Reply #36 : Травня 20, 2014, 10:49:49 10:49 »

я дивуюся... який вабанк?
петя нічого на карту не поставив, окрім ризику бути посланим народом тоді, коли кинувся захищати ап!
більше ніяких дій з його боку не було...
якщо не рахувати фінансування свого приходу до влади...

Ну засветиться на акции протеста,  для него уже вабанк.
Батя, мы стараемся ...

Offline Елена

• Hero Member
« Reply #37 : Травня 20, 2014, 10:51:12 10:51 »

як пов"язана легитимність з турами?

Легитимность связана с количеством граждан, принявших участие в выборах.
При участии менее 50% граждан, причем, в нашей ситуации, когда часть регионов может вообще проигнорировать выборы, легимность избранного президента может быть поставлена под вопрос.
В первом же туре явка даже в южных регионах будет более 50%, так что, избранный в первом туре президент закроет рот РФ, ей нечем будет крыть...

Offline гипофиз

• Hero Member
« Reply #38 : Травня 20, 2014, 10:51:25 10:51 »

Гипа, ты иди промежность чухай своей левой. И начальнику своему, хуйлу, не забудь приятно сделать. :punish:

А вот и доказы. Господа, аккуратно с перекрашенными юльками. Они все равно выстрелят в спину.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #39 : Травня 20, 2014, 10:51:35 10:51 »

Тада. Але ж, він там з'явився не для того, щоб вести мільйонний натовп на боротьбу з бандою янушеску, а виключно для "боротьби з провокаторами". Починаючи з 1-го грудня, з бульдозера...

Ну, да, с бульдозерами.

Offline mahnovets

• Ветеран форума
« Reply #40 : Травня 20, 2014, 10:52:49 10:52 »
ЮАР нет альтернатив, что и бесит. И выберут Порошенка и скорее всего и я буду за него голосовать, хоть и с гадким чуством что я беспринципный баран и вижу к чему это ведет, но все равно делаю. Отака х..ня малята.
Батя, мы стараемся ...

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #41 : Травня 20, 2014, 10:55:40 10:55 »

При участии менее 50% граждан, причем, в нашей ситуации, когда часть регионов может вообще проигнорировать выборы, легимность избранного президента может быть поставлена под вопрос.
В первом же туре явка даже в южных регионах будет более 50%, так что, избранный в первом туре президент закроет рот РФ, ей нечем будет крыть...

все ж є талант в петі... так красиво народ на табуретку ще нікого не саджав... двічи...

цікаво, скільки за реального путіна чи реального гітлера проголосувало? а за обамку?
так що, в нас демократичними достовірними та легитимними виборами вважаються лише вибори а-ля-рюс? :)

пс. люблю цей форум... точно знаєш, кого критикувати "неправильно"...  :)

Offline гипофиз

• Hero Member
« Reply #42 : Травня 20, 2014, 10:57:20 10:57 »
ЮАР нет альтернатив, что и бесит. И выберут Порошенка и скорее всего и я буду за него голосовать, хоть и с гадким чуством что я беспринципный баран и вижу к чему это ведет, но все равно делаю. Отака х..ня малята.

Махновец, от тебя не ожидал.  Не за кого голосовать, не голосуй. Зачем насиловать свое естество ?
Ты как человек держащий в руках лотерейный билет , который ничего не выиграл. Ну накуя?
Накал переломного момента заставляет каждого слушать такую абстрактную категорию как совесть

Offline mahnovets

• Ветеран форума
« Reply #43 : Травня 20, 2014, 10:58:54 10:58 »

Махновец, от тебя не ожидал.  Не за кого голосовать, не голосуй. Зачем насиловать свое естество ?
Ты как человек держащий в руках лотерейный билет , который ничего не выиграл. Ну накуя?
Накал переломного момента заставляет каждого слушать такую абстрактную категорию как совесть
Уговорил, испорчу бюлетень, убрали ж суки любимую графу.
Батя, мы стараемся ...

Offline гипофиз

• Hero Member
« Reply #44 : Травня 20, 2014, 10:59:05 10:59 »
ЮАР нет альтернатив, что и бесит.

Самое тяжкое осознание в том что альтернатива это ты!!! В этом суть процесса. Это не высокие слова, это реальность.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #45 : Травня 20, 2014, 11:01:01 11:01 »

Вот для того я и открыл ветку, чтоб меня переубедили. Но я пока вижу только протывсихов.

Offline Скептик

• Sr. Member
« Reply #46 : Травня 20, 2014, 11:02:29 11:02 »
Звідки взялась впевненість, що виграш Порошенко в першому турі це припинення хаосу в державі?

це перший крок до припинення хаосу. наступний - вибори до ВР. а те, що Порошенко кращий аніж Тимошенко - в мене це не викликає сумнівів. Ще раз повторюсь: Тимошекно вже майже 3 місяці має в.о. президента та прем'ера. Які кроки вона зробила для припинення хаосу? А для припинення розкрадання коштів регіоналами? Почати хоча б с залізниці.

Наявність нового Президента чи нової ВР самі по собі не є чинником, що до припинення хаосу.
От що до адекватних дій Порошенка у випадку його президентства у мене великі сумніви.
Чомусь у мене прогноз обширних закулісних торгів(ніби переговорів) з Путіним, при яких хаос буде сильним аргументом Пу,
тому він його підтримуватиме, аж до їх завершення, а коли вони завершаться... невідомо нікому.

так, але відсутність нового президента (підкреслюю нового. Тимошенко вже має свого В.О.) гарантує відсутність кроків у цьому напрямку. Нажаль ми не маємо наразі свого де Голля. Тому я буду голосувати за Порошенка ...

Offline Скептик

• Sr. Member
« Reply #47 : Травня 20, 2014, 11:03:05 11:03 »

Вот для того я и открыл ветку, чтоб меня переубедили. Но я пока вижу только протывсихов.

так отож ...

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #48 : Травня 20, 2014, 11:03:10 11:03 »

все ж є талант в петі... так красиво народ на табуретку ще нікого не саджав... двічи...

цікаво, скільки за реального путіна чи реального гітлера проголосувало? а за обамку?
так що, в нас демократичними достовірними та легитимними виборами вважаються лише вибори а-ля-рюс? :)

пс. люблю цей форум... точно знаєш, кого критикувати "неправильно"...  :)

Критикувати не мішки тягати (с)  :smiley15:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #49 : Травня 20, 2014, 11:03:14 11:03 »
О! Пока писал, они и сознаваться начали в протывсихуизме! :Ganba:

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #50 : Травня 20, 2014, 11:04:54 11:04 »

нащо переконувати?
свій вибір ви вже давно зробили...
є речі, які не купиш...
якщо хтось може серйозно розглядати кандидатуру злодія, олігарха чи просто непорядної людини, то мотивація в стилі "інші - не краще" це і є самий натуральний пофігізм з мазохізмом змішаний...

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
  • Ворогів я закидаю квітами — у труні. С. ДАЛІ
« Reply #51 : Травня 20, 2014, 11:07:03 11:07 »
Драма України, яка плавно переходить (і перейде!) в трагедію в тому, що немає жодного політика, який би відповідав рівню свідомості більшості. Ми бачимо геть совків, які відповідають свідомості двох половинок двох східних областей, але весь інший народ, ну більшість іншого народу вже десь в Європі, в НАТО, вже відгородився він від Росії, а хто ж очолить цей народ? А нікому. І що з того буде? А нічого гарного не буде...
Давайте вже хайте Ляшка. Чий він проект?

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #52 : Травня 20, 2014, 11:09:22 11:09 »
Драма України, яка плавно переходить (і перейде!) в трагедію в тому, що немає жодного політика, який би відповідав рівню свідомості більшості. Ми бачимо геть совків, які відповідають свідомості двох половинок двох східних областей, але весь інший народ, ну більшість іншого народу вже десь в Європі, в НАТО, вже відгородився він від Росії, а хто ж очолить цей народ? А нікому. І що з того буде? А нічого гарного не буде...
Давайте вже хайте Ляшка. Чий він проект?

він свій проект...
типовий політичний простітут...
але він чесно змагається за популярність, ризикує то дупою, то головою...

Offline Читач

• Ветеран форума
« Reply #53 : Травня 20, 2014, 11:10:56 11:10 »

так, але відсутність нового президента (підкреслюю нового. Тимошенко вже має свого В.О.) гарантує відсутність кроків у цьому напрямку. Нажаль ми не маємо наразі свого де Голля. Тому я буду голосувати за Порошенка ...

новий Президент буде це вже не обговорюється, тільки б з розумом вибрати, за переконаннями,
але це масове божевілля і стрибок рейтингу Порошенка
з розміру статистичної похибки до розміру, що дозволяє виграти уже у першому турі мене лякає,
скільки можна вестись на це, дивний народ

Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline Елена

• Hero Member
« Reply #54 : Травня 20, 2014, 11:13:51 11:13 »

Это не талант Петин, это карта так лягла удачно в его пользу. думаю, что даже для него это было неожиданностью. Изначально ставку делали на Кличко, как будущего президента, а Петя планировался на мэры Киева. Но тут вмешался его величество рейтинг...
Причем ту  выборы "аля рюс"???

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #55 : Травня 20, 2014, 11:14:09 11:14 »
... я десь з місяць тому сказав, що наступним (після петі) презом стане саме Ляшко...
... що такий типаж цілком відповідає "менталітету та очікуванням" виборців...
... ніхто не вірив...
... проте у країні, де серйозно обирають то овоча, то петю, то Ляшка жити все гірше та страшніше...

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #56 : Травня 20, 2014, 11:14:49 11:14 »

Щодо альтернатив, то так нормальних кандидатів там немає. Але візьміть список кандидатів і викиньте з нього Порошенка, Тимошенко, Тігіпка, Добкіна, Симоненка, Кузьміна, Бойка, Коновалюка, Цушка. Я б віддав перевагу будь-кому з тих, що лишилися перед Порохом.

Весь список зарегистрированых кандидатов на пост президента Украины:

Александр Клименко - руководитель Украинской народной партии

Анатолий Гриценко - лидер партии Гражданская позиция

Андрей Гриненко - самовыдвиженец, предприниматель

Вадим Рабинович - бизнесмен, президент Всеукраинского еврейского конгресса

Валерий Коновалюк - генеральный директор ООО Центр антикризисных программ

Василий Куйбида - лидера Народного Руха Украины

Василий Цушко - самовыдвиженец, экс-глава Антимонопольного комитета Украины

Владимир Саранов - генеральный директор ООО Интерагроэкспорт

Дмитрий Ярош - лидер Правого сектора

Зорян Шкиряк - самовыдвиженец, экс-депутат Киевского совета

Михаил Добкин - бывший губернатор Харьковской области

Наталья Королевская - самовыдвиженец, экс-министр социальной политики

Николай Маломуж - самовыдвиженец, экс-глава Службы внешней разведки Украины

Олег Ляшко - лидер Радикальной партии, внефракционный народный депутат

Олег Тягнибок - лидер ВО Свобода

Олег Царев - самовыдвиженец, народный депутат от Партии регионов

Ольга Богомолец - врач и активистка Майдана

Петр Порошенко - самовыдвиженец, внефракционный народный депутат

Петр Симоненко - лидер Коммунистической партии Украины

Ренат Кузьмин - бывший первый заместитель генерального прокурора Украины

Сергей Тигипко - народный депутат от Партии регионов

Юлия Тимошенко - лидер ВО Батькивщина

Юрий Бойко - экс-вице-премьер

Вот я вычеркнул по твоему списку, и самоотводы.
Смотрим кто остался

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #57 : Травня 20, 2014, 11:16:46 11:16 »
Анатолий Гриценко - лидер партии Гражданская позиция

Андрей Гриненко - самовыдвиженец, предприниматель

Вадим Рабинович - бизнесмен, президент Всеукраинского еврейского конгресса

Николай Маломуж - самовыдвиженец, экс-глава Службы внешней разведки Украины

Олег Ляшко - лидер Радикальной партии, внефракционный народный депутат

Олег Тягнибок - лидер ВО Свобода

Ольга Богомолец - врач и активистка Майдана

Красным выделил профнепригодных
Выбираем дальше
« Останнє редагування: Травня 20, 2014, 11:19:31 11:19 від ЮАР »

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #58 : Травня 20, 2014, 11:17:24 11:17 »
Я один з обсиратєлєй Пороха. Моя позиція пов'язана лише з аналізом його попередньої політичної карєри.
Мене мало цікавить якість його шоколаду чи історії з бульдозерами. Якщо особа обирається на найвищу державну посаду її
потрібно оцінювати виключно за попередньою діяльністю на державних посадах. Тим більше що за 16 річну політичну кар'єру
у Порошенка їх було достатньо при любій владі. І я особисто жодного позитиву в його діяльності не знаходжу.
Він є одним з уособлень всього негативного, що було в політиці незалежної України. І підстав вірити, що після обрання президентом він раптом зміниться я не маю.

Щодо альтернатив, то так нормальних кандидатів там немає. Але візьміть список кандидатів і викиньте з нього Порошенка, Тимошенко, Тігіпка, Добкіна, Симоненка, Кузьміна, Бойка, Коновалюка, Цушка. Я б віддав перевагу будь-кому з тих, що лишилися перед Порохом.

:smiley24:
+ у карму

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #59 : Травня 20, 2014, 11:17:50 11:17 »

Это не талант Петин, это карта так лягла удачно в его пользу. думаю, что даже для него это было неожиданностью. Изначально ставку делали на Кличко, как будущего президента, а Петя планировался на мэры Киева. Но тут вмешался его величество рейтинг...
Причем ту  выборы "аля рюс"???

петя фінансував та організовував обидва майдани та на обох суперово пропіарився...
ще вчора засновник пр - сьогодні демократ!
ще вчора дуполиз пр та "злочинна влада" - сьогодні єдина надія!

вибори а-ля-рюс тут до того, що все більше народу так і залишилися совками, які поважають вибори з 97% результатами, навіть не замислюючись про сутність демократії...