Автор Тема: Підтримаю і поясню точку зору Профілактика. Україна Крим зрадила  (Прочитано 9174 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline outsider

• Ветеран форума
Цитувати
Для українських патріотів Крима слабка втіха слухати що їх здали заради цілої України.

Тобто украраїнські патріоти України здали українських патріотів Криму?
 Якось трохи ватою попахує.  А українських патріотів України не здали? Але вони підняли дупки і трохи пободалися за себе і за Україну. Може патріотам Криму теж варто було це робити з самого початку.

Українські патріоти України кинули українських патріотів Криму напризволяще. Бо дуже квапилися врятуватися самі.

Найточніша аналогія - залишили пораненого товариша помирати а самі драпанули через лінію фронта.

А тепер що б не мучила совість пояснюють одне одному що залишений пораненим і з двома набоями товариш насправді був мудак...

Offline Блакитний Апельсин

• Ветеран форума
профі просто також трохи перегибав палку: то русскій єзиг, бачте, в Криму притісняли, то Україна нічого для Криму хорошого не зробила. а люд у нас тут зібрався трохи знеровований - тому зразу в ватніки і записали.

Тебе дивує що після всього Профі трохи сумнівається у відданості українців справі повернення Крима? Мене - ні. Ось знову зазвучала характерна мелодія "а нахєра той Крим треба?"

взагалі-то, у цій гілці я поки що такої мелодії не чую. а коли вона десь звучить - то це не від великого розуму.

а от сумнівається профі зовсім даремно - просто зараз Україна зайнята іншими проблемами і на все одразу її не вистачає. хай краще сам проводить у Криму підготовчу роботу по майбутньому поверненню Крима його справжній Батьківщині.
Пропоную переіменувати Російську православну церкву у Ватнікан

Offline outsider

• Ветеран форума
профі просто також трохи перегибав палку: то русскій єзиг, бачте, в Криму притісняли, то Україна нічого для Криму хорошого не зробила. а люд у нас тут зібрався трохи знеровований - тому зразу в ватніки і записали.

Тебе дивує що після всього Профі трохи сумнівається у відданості українців справі повернення Крима? Мене - ні. Ось знову зазвучала характерна мелодія "а нахєра той Крим треба?"

взагалі-то, у цій гілці я поки що такої мелодії не чую. а коли вона десь звучить - то це не від великого розуму.

а от сумнівається профі зовсім даремно - просто зараз Україна зайнята іншими проблемами і на все одразу її не вистачає. хай краще сам проводить у Криму підготовчу роботу по майбутньому поверненню Крима його справжній Батьківщині.

Звучить, ще й як. Наприклад у виконанні колеги Людаса.

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
Значить вона заслужено втратила право на Крим.

Ти чьо, зовсім йобнувся?
Прокидайся, дядя. Зараз не середньовіччя яке. Право сили. Зараз інші часи. Часи договорів і Права.

зі: можеш вирішити задачку, що я задав?

зіі: то не аутсайдер, то вата якась під його ніком.

Offline Людас

• Hero Member

Українські патріоти України кинули українських патріотів Криму напризволяще. Бо дуже квапилися врятуватися самі.

А можна поцікавитись який відсоток українських патріотів був  в Криму ?

А серед силовиків ?

Як пану бачилася війна за Крим в технічному плані ?

ЗІ. Я вже не кажу, що всі ВСІ небагаточисельні українські патріоти серед ворожого отогчення були б знищені
в перші дні війни.
 Включно з профілактиком.  При найменших ознакох його відношення до України.
Я вже не кажу , що війна за Крим мала б прямий вихід перерости у світову.
То щоб залишилось від того Криму ?  Донбас у квадраті ?

Гарний варіант ?

Offline Скептик

• Sr. Member
  • Стать: Чоловіча
Значить вона заслужено втратила право на Крим.

Ти чьо, зовсім йобнувся?
Прокидайся, дядя. Зараз не середньовіччя яке. Право сили. Зараз інші часи. Часи договорів і Права.

зі: можеш вирішити задачку, що я задав?

зіі: то не аутсайдер, то вата якась під його ніком.

+ 1000500 ... чогось захотілось в ігнор його запхати і забути  :smiley23:

Offline mahnovets

• Ветеран форума
Цитувати
Для українських патріотів Крима слабка втіха слухати що їх здали заради цілої України.

Якось трохи ватою попахує.  А українських патріотів України не здали? Але вони підняли дупки і трохи пободалися за себе і за Україну. Може патріотам Криму теж варто було це робити з самого початку.

Найточніша аналогія - залишили пораненого товариша помирати а самі драпанули через лінію фронта.

А тепер що б не мучила совість пояснюють одне одному що залишений пораненим і з двома набоями товариш насправді був мудак...
Ось в цьому і вся ваша гнила сутність, за це вас і обзивають ватою. Ви народжуєтесь з думкою, що всі вам щось винні, всі повинні для вас щось робити.
Українеськи патріоти, що сиділи горілку пили під кущем, чи Яника виносили дрючками проти куль.
Нагадати як захопили ВР Криму? Зібралося (вперше за час революційних подій біля 8 тисяч татар, помітінгували, налякали кого тільки можна в кримській владі і ввечері пішли по домам. Зашибісь, захід проведено. Зранку в ВР Криму було вже 50 озброєних зелених чоловічків. Якби під стінами зранку булоб хоч 1000 татар а до обіду підтягнулось ще 5-6 тисяч ніяких Аксенових ніде б не виникло. Ніхто б навіть не заікався що ВР кимсь захоплена. Вони б по тихому звідти з...бались.  Ще тогож ранку БТР які вийшли з Севастополя були зупинені і розвернуті назад деякими гаішниками. А під ВР Криму в цей час було два десятки журналістів  і ВСЕ. А тепер давайте всім притензії пред"являти, всі вам принцам винні.
Батя, мы стараемся ...

Offline Людас

• Hero Member

Колега Людас мав і має постійну точку зору на Крим і Донбас. Ще з 2004 року.
І як виявляється мав всі підстави так думати.

Вже давно можно було зняти існуючі проблеми і не втрачати стільки життів
та законно провести загальноукраїнський референдум.

Я дивуюсь чому так не було зроблено. Бо у Крима і Донбасу були б дуже великі шанси
мирно розлучитись з Україною. Та жити добрими чи хоча б нейтральними сусідами.
Тепер розклад змінився. Крим хай смокче рускій мір до схочу.  Як і хотіла
більшість його жителів. По мірі,  просування в повну сраку там буде все більше
профілактиків. Але треба було виходити на майдани кожного дян починаючи з листопаду
2013, а не зараз нити по форумах. 

ЗІ. А Донбас вже не можна віддавати. Це тепер  небезпечно для великої України.

Offline PamTam

• Ветеран форума
З точки зору Профілактика Україна винувата абсолютно у всьому, що відбувається. Тобто анексія Криму і війна на Донбасі є природньою і адекватною реакцією бідних нещасних російськомовних жителів Криму і Донбасу на жорстку насильницьку українізацію, яку проводили, наприклад, Янукович з Димоном Табачником. При цьому він сам не зауважує, що слово в слово повторює мантри кацапської пропаганди. Тобто, наприклад, уся операція з зеленими чоловічками, виявляється, не була спланована багато років тому, а є реакцією на відміну закону К-К. Ну і т.д.

Offline Людас

• Hero Member
Цитувати

Ось в цьому і вся ваша гнила сутність, за це вас і обзивають ватою. Ви народжуєтесь з думкою, що всі вам щось винні, всі повинні для вас щось робити.
Українеськи патріоти, що сиділи горілку пили під кущем, чи Яника виносили дрючками проти куль.
Нагадати як захопили ВР Криму? Зібралося (вперше за час революційних подій біля 8 тисяч татар, помітінгували, налякали кого тільки можна в кримській владі і ввечері пішли по домам. Зашибісь, захід проведено. Зранку в ВР Криму було вже 50 озброєних зелених чоловічків. Якби під стінами зранку булоб хоч 1000 татар а до обіду підтягнулось ще 5-6 тисяч ніяких Аксенових ніде б не виникло. Ніхто б навіть не заікався що ВР кимсь захоплена. Вони б по тихому звідти з...бались.  Ще тогож ранку БТР які вийшли з Севастополя були зупинені і розвернуті назад деякими гаішниками. А під ВР Криму в цей час було два десятки журналістів  і ВСЕ. А тепер давайте всім притензії пред"являти, всі вам принцам винні.

Я теж в шоці від аутсайдерів та профілактиків. Один ниє з америки,  інший з Криму,
а де ви були, починаючи з листопаду 2013 ? Коли все починалося ?

Хто за них мав щось робити тоді в Криму  ? Поодинокі мітінги ото і все на що були здатні профілактики  ? 

Offline medved

• Ветеран форума
 да ватнік он, почітайтє Форум Ульони Прітули с єво говновисєрамі
Толя. Папа, а на том бєpєгу наші? Опанас (зловісно). Там кацапи…

Offline serginio

• Ветеран форума
знову якусь срачну гілку завели...

• Ветеран форума

таки звучить.

але, Людас, тебе почитати, то треба і Донбас здавати. та й Харків туди ж. ну а якщо розвивати цю тему, то взагалі залишити декілька західних областей і здійснити мрію Жирика. от тоді заживемо.

Offline Людас

• Hero Member
да ватнік он, почітайтє Форум Ульони Прітули с єво говновисєрамі

А хто б сумнівався.

Online profilaktik

• Ветеран форума
  • לחכימא סגי בחכמתא
З точки зору Профілактика Україна винувата абсолютно у всьому, що відбувається. Тобто анексія Криму і війна на Донбасі є природньою і адекватною реакцією бідних нещасних російськомовних жителів Криму і Донбасу на жорстку насильницьку українізацію, яку проводили, наприклад, Янукович з Димоном Табачником. При цьому він сам не зауважує, що слово в слово повторює мантри кацапської пропаганди. Тобто, наприклад, уся операція з зеленими чоловічками, виявляється, не була спланована багато років тому, а є реакцією на відміну закону К-К. Ну і т.д.

Когда Вы так говорите, у меня такое впечатление, что Вы сами с собой разговариваете.

Offline акын

• Ветеран форума
ТЗ в корне неправильная. Но она очень удобна для гарантов, европы и тех, кто поддался стокгольмскому синдрому.

Offline Leo_poLD

• Full Member
З його точки зору це особливо очевидно. І на жаль я з ним не можу не погодитися.

Так що по-моєму цілком зрозуміло що він трохи злий на місцевих ура-патріотів.

шо ви бачите на сході України?
там немає "зелених чоловічків", там повно казаків, урків різних мастей і відставних...
нашій армії важко з ними воювати майже через півроку від подій в Криму

не могли ми чинити опір.
і тут потрібно поставити крапку.

Online profilaktik

• Ветеран форума
  • לחכימא סגי בחכמתא

Я теж в шоці від аутсайдерів та профілактиків. Один ниє з америки,  інший з Криму,

Хто за них мав щось робити тоді в Криму  ? Поодинокі мітінги ото і все на що були здатні профілактики  ?

Скажите, а что сделали бы Вы лично, если бы были обычным жителем Крыма?

Offline Людас

• Hero Member

таки звучить.

але, Людас, тебе почитати, то треба і Донбас здавати. та й Харків туди ж. ну а якщо розвивати цю тему, то взагалі залишити декілька західних областей і здійснити мрію Жирика. от тоді заживемо.

Чуєш, ти сам жирік. Тому і оперуєш як ватнік.  Нащо ти розмовляєш за мене ?
Може і пости будеш писати ? От що у вас за мода ...

Я вище вже виклав свою точку зору перечитай уважно.

Дозріє Крим - сам приповзе. А зараз немає ніякого сенсу туди лізти.

Offline Людас

• Hero Member

Скажите, а что сделали бы Вы лично, если бы были обычным жителем Крыма?

Це виключено. Я б там ніколи не жив.

Offline PamTam

• Ветеран форума

Когда Вы так говорите, у меня такое впечатление, что Вы сами с собой разговариваете.
серйозно? Мені ліньки шукати усі ваші пости про маятники і обратки.

Offline Читач

• Ветеран форума

Якщо вже хочеться аналогій, то я б застосував таку,
коли два товариша попадають в бійку і одному з них з першого ж удару ламають ніс,
ну без досвіду, ну не зреагував, коротше, отримав і відразу сів затуливши руками лице
а другий сам не зміг відбитись ну і там, гаманець забрали чи просто наваляли не, суть, важливо.

Тут у другому суть той хто відразу отримав він не зрадник він просто був не готовий, перш за все психологічно,
це потім він навчиться і з розбитим носом битись і навіть зі зламаною рукою, але то буде потім,
а зараз він просто виключився, і через нього і другий в нерівній боротьбі програв,
але він не зраджував, не правильно за це зрадником називати.
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours
Тему нужно сносить в мусорник, как провокационную со стороны Аутсайдера.
I always tell the truth. Even when I lie.

Online profilaktik

• Ветеран форума
  • לחכימא סגי בחכמתא

Це виключено. Я б там ніколи не жив.

Допустим так случилось.

У Вас все-все-все роодственники живут в Крыму, а сами Вы родились и всю жизнь прожили в Симферополе.

И тут узнаете из интернета, что ночью 27 февраля какие-то вооруженные люди заняли ВР и СовМин Крыма.

Центр города оцеплен милицией, а Могилев ушел на переговоры, а потом исчез.

Ваши действия?

Offline Leo_poLD

• Full Member

Я відчуваю в твоїх постах досаду з приводу того наскільки легко вас здали. І сумніви що не здадуть знову так же легко при перших складностях у майбутньому.

Это не досада, а обычное недопонимание реальной жизни было.

Я был уверен, что Украина чуточку сильнее, а РФ чуточку добрее.

А жизнь просто показала как оно на самом деле.

от бажано шоб ми всі накінець, і кримчани і донбасівці зрозуміли...
так, можливо Бандера був не ангел... але багато злочинів які йому приписують робило НКВД/КГБ...

дивитися зараз і мотати на вус... шо робить російська/радянська пропаганда, як вона ставиться до життя людей, якими методами вона діє...

якшо би Хуйло був військовим в нас би був прямий конфлікт... але він спадковий нквд-ист... його методи диверсії, провокації, різна підлота... з абсолютним нехтуванням цінності людського життя.

Це потрібно розуміти для викорення совка... ковбаса, газвода чи проїзд в трамваї це фасад совєтів... а нутро - це брехня і підлість...

Online profilaktik

• Ветеран форума
  • לחכימא סגי בחכמתא

серйозно? Мені ліньки шукати усі ваші пости про маятники і обратки.

Абсолютно серьезно.

Вы делаете ложные выводы из моих слов, а потом приписываете собственные выводы мне.

Online profilaktik

• Ветеран форума
  • לחכימא סגי בחכמתא

Я відчуваю в твоїх постах досаду з приводу того наскільки легко вас здали. І сумніви що не здадуть знову так же легко при перших складностях у майбутньому.

Это не досада, а обычное недопонимание реальной жизни было.

Я был уверен, что Украина чуточку сильнее, а РФ чуточку добрее.

А жизнь просто показала как оно на самом деле.

от бажано шоб ми всі накінець, і кримчани і донбасівці зрозуміли...
так, можливо Бандера був не ангел... але багато злочинів які йому приписують робило НКВД/КГБ...

дивитися зараз і мотати на вус... шо робить російська/радянська пропаганда, як вона ставиться до життя людей, якими методами вона діє...

якшо би Хуйло був військовим в нас би був прямий конфлікт... але він спадковий нквд-ист... його методи диверсії, провокації, різна підлота... з абсолютним нехтуванням цінності людського життя.

Це потрібно розуміти для викорення совка... ковбаса, газвода чи проїзд в трамваї це фасад совєтів... а нутро - це брехня і підлість...

Понимаете, очень сложно пояснить, что крымчане - точно такие же граждане Украины как и львовяне, к примеру.

Почему-то некоторые сразу начинают сепарировать украинцев по языковому принципу, по месту жительства.

Для начала было бы неплохо понять, что все мы - украинцы. Может быть с разными взглядами, но украинцы.

• Ветеран форума

Чуєш, ти сам жирік. Тому і оперуєш як ватнік.  Нащо ти розмовляєш за мене ?
Може і пости будеш писати ? От що у вас за мода ...

Я вище вже виклав свою точку зору перечитай уважно.

Дозріє Крим - сам приповзе. А зараз немає ніякого сенсу туди лізти.

ну перечитав ще раз.

чорним по білому написано: треба було мирно віддавати не тільки Крим, а й Донбас, бо там є люди, які не люблять українське.

за тебе не розмовляю - лише логічно продовжую цю думку, бо люди, які не люблять Україну, є ще у Харкові, Запоріжжі, Одесі, Миколаєві і в досить немалій кількості.

Offline PamTam

• Ветеран форума
Чечня і Грузія з такою думкою не погоджуються.

Offline акын

• Ветеран форума
Понимаете, очень сложно пояснить, что крымчане - точно такие же граждане Украины как и львовяне, к примеру.

Почему-то некоторые сразу начинают сепарировать украинцев по языковому принципу, по месту жительства.

Для начала было бы неплохо понять, что все мы - украинцы. Может быть с разными взглядами, но украинцы.

отличные слова!
только кому это нужно начинать понимать? Львовянам или гражданам, которые вечно требовали особых статусов и услышимастей?