Автор Тема: Я хочу вернуть модератора Дрейк  (Прочитано 36644 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Александр 1-й

• Hero Member
  • Харьков. Украинский город ;)
Re: Я хочу вернуть модератора Дрейк
« Reply #210 : Грудня 01, 2014, 09:26:12 21:26 »
Я против Дрейк. Я конечно понимаю, что для кого то решения модера по любому будут несправедливы, но Дрейк - предвзята в одну из сторон. Модератор должен быть более беспристрастен.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #211 : Грудня 01, 2014, 09:31:44 21:31 »
Єдина кандидатура - Askold.
If you are going through hell, keep going.

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #212 : Грудня 01, 2014, 09:34:14 21:34 »
 :Prapor2:

Почапаю я домашними делами позанимаюсь...С женой пообщаюсь, с сыном погутарю, кошек поглажу и в стрелялку в Стиме пошпилю немножко, если время останется...До завтра, люди добрые.

:)

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #213 : Грудня 01, 2014, 09:34:26 21:34 »
тебя обезьяну никто не спрашивал  :smilie5:

Саме тому і потрібна людина типу Аскольда. Він хамства не допускав.

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
« Reply #214 : Грудня 01, 2014, 09:34:37 21:34 »
:Prapor2:

Почапаю я домашними делами позанимаюсь...С женой пообщаюсь, с сыном погутарю, кошек поглажу и в стрелялку в Стиме пошпилю немножко, если время останется...До завтра, люди добрые.

:)
:smiley24:

Astronaut

• Гість
« Reply #215 : Грудня 01, 2014, 09:35:34 21:35 »
Аби котів ганяв  :smilie7:

Offline Блакитний Апельсин

• Ветеран форума
« Reply #216 : Грудня 01, 2014, 09:35:44 21:35 »
форум губити можуть три речі: модерування, скукота і придурки.
скукота - це те, що останнім часом оселилося в нашій каструлці.
придурки - просто правлять балом.
а ось ця гілка форум підживлює - Чупа хвилю ловить.
Пропоную переіменувати Російську православну церкву у Ватнікан

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #217 : Грудня 01, 2014, 09:37:10 21:37 »
(click to show/hide)
Старина, неужели это всё, на что вы способны?  :smilie7:

А что, я должен достать волшебную палочку и сказать:

?

Тут и так мне гневные письма писали, что я серый кардинал и всех закошмарил.
Теперь как-нибудь сами.

Просто в любом деле нужно быть последовательным: нельзя сделать шаг и пускать всё на самотек. Если нет модераторов по объективным причинам, нужно искать новых.
И это не должно быть торжеством демократии, а взвешенное решение Админа, чтобы модератор не зависел от пользователей.
А вообще показательно, что такой технический вопрос, как потенциальная кандидатура модератора, вызывает такую бурю эмоций. Довольно красноречиво...

Offline Milena

• Hero Member
« Reply #218 : Грудня 01, 2014, 09:37:29 21:37 »
Ну вот взрослый человек, а как ребенок. Не будет уже по старому и Дрейк не будет себя вести как раньше и те кто ее не воспринимают не будут к ней относиться как к серьезному модератору. От этого никуда не уйти, ты забыл сколько эта тема не давало кое кому спокойно жить. Дрейк будут провоцировать и она будет на это вестись (характер у нее такой)  и не только она, а и ее группа поддержки. И попробуй тут разобраться кого банят из мести а кого по делу. И будет тут не Санта Барбара,  а  Дом 2. Ну если тебе это надо то вперед. Сам говоришь, живет СУП без модератора  две недели, и что то я не заметил тут особого наглежа не бригадных, ни юльков - все в пределах погрешности. Не нарушай великий принцип - "работает - не трогай".

+1
+2

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #219 : Грудня 01, 2014, 09:38:37 21:38 »
Лично я не хочу видеть на форуме:

1. Вату
2. Синяков
3. Дебилов с Туровской на зарплате.

Вот и все три пункта. Эти три пункта можно объединить в один - ПЕРВЫЙ.

Так ти ватників не любиш ?
А ватниць ? ;)))
Дрейк - це хто? Це справжня ватниця. Просто зараз обстановка в країні так, що вона змушена підтримувати всі націоналістичні сили. Бо не хоче щоб до неї на дачу вселились десяток чеченців. Бо добре пристроїна в Одесі, виїжджать вже не хоче. І прекрасно розуміє, що анексія Одеси Хуйлостаном призведе до того, що Дрей швидко втратить все своє наявно майно.
Хоча для самої Дрейк все українське - глибоко чуже. ( а часом і вороже)
З оскаженінням захищала пам"ятник Катерині 2-й в Одесі ( ставлячи Богдана Хмельницього на одну ступінь з Катериною).
То це як? Чи тоді треба уточнювати що таке термін "вата".
не тебе сволочь судить о Дрейк,, это ты в 2004 на Майдане мерз и носки теплые из собачьей шерсти вязал? Или может в Одессе у Дюка 5 месяцев стоял? Или  в 3 часа ночи мчался блокировать своей машиной ворота части одесских ВВ, чтобы не выпустить их в Киев в январе? я могла бы продолжать и дальше, но не считаю нужным перед тобой юлькошоблой распинаться. кстати Вася Эм стиль меняй, а то только ник сменить недостаточно - узнаваем слишком

Послухай ти, патрійотка велика і демократка супервелика. Що ти мені тут впарюєш ???

В 2004 році я був спостерігачем на виборах, в усіх трьох турах, в миколаївській обл. Братський район. територія - полуватна. А потім по приїзду 22.11.2004 р. зразу прийшлось ринуться в Ммайдан. Ми на квартиру взяли 3 пацанів з Вінницької обл., 2 тижні вони жили в нас, доки не заїбались, бачачи , яке нікчемне чмо ющенко і що він це не доведе нідочого. І стояв би Помаранчевий Майдан три місяці, так само як і Євромайдан, якби ним не керувала ненависна тобі ЮВТ. І вже 08.12.2004 р. БУло проголосовано в ВР "третій тур".
І Помаранчевий Майдан я пам"ятаю прекрасно, як же-ж, майже щовечора туди ходили, бачили як хоружівський іуда щовечора спізнювався, але йому тоді все пробачали, бо чекали прийде Юля - й розкаже що будемо робити далі. Хоча що таке Помаранчевий Майдан ? Я знаю й пам"ятаю все як все починалось, ще з горбачовської перебудови, ще з 1-го з"їзду народних депутатів СРСР з травня 1989 р.

Я носків з собачої шерсті не в"язав, скажу почесному. І своїм авто ворота частин ВВ не блокував, теж , скажу по чесному.. Але в ніч з 28.11 2004 на 29.11 2004 стояв в оцепленні біля тетру Франка, коли був ризик, що прийдуть розганять Майдан ( через тиждень після його початку). Страшного там всю ніч нічого не було, пили чай, курили до ранку. В той вечір Юля звернулась до всіх залишитись хто може. Я теж тоді залишився, жінку відправив додому. Юля в той вечір вела переговори з вояками й ВВешниками, щоб мирно, відмовитися  їх рухатися на Київ для розгону Майдану. І тоді все обійшлось мирно.
...А Ющенко знаїш в той вечір де був? Коли Юля переговарювалась з ввешниками і коли народ остався блокувати Майдан? Він в той вечір поїхав до Кучми, де вечеряв, точив ляси й спокійнесенько поїхав потім відсипатися. Цей мудак "шилом бритий" як і його "любі друзі",не очікували скільки зійдеться потім народу, щоб не допустити Янука до влади. Якби не Юля тоді - то не факт, що Ющ став би Президентом в 2005 році. Народ потупцював би трохий через 2-3 тижні і по домах розійшовся б
......
Але я не про це.
Якщо ти й справді маєш скільки заслуг як ти тут описала - то всі вони зводяться нанівець твоєю ідіотською політичною симпатією до всіх політичних негідників Ющенко, Порошенко і т.д.
Твоя звіряча ненависть до ЮВТ - така само як і в ватників і як в усієї олігархічної шобли. Ви всі ЮВТ ненавидите, за те що вона не давала вам розтаскувати по кишеніх все що можна, починаючи ще із взаємозаліків по електроенергетиці.
.
То чим ти краща за ватників, за ригів, за олігархічних казнокрадів ? Чим ?
А нічим ((((

ЗІ: Я не Вася Ем. В мене був такий само нік Бумеранг  і в 2005 році, потім в 2010 році. І обидва рази цей нік блокували на ФУПі за жорстку критику Ющенка ( 2005 рік, з вересня) і за критику Януковича ( лютий-березень 2010).

Online medved

• Ветеран форума
« Reply #220 : Грудня 01, 2014, 09:38:44 21:38 »
а вот ответь мне,Geo, ну, если, конечно, снизойдешь, какие такие глубокие, философские или интеллектуальные дискуссии происходили на СУПе, мож я чо-то упустил или запамятовал?
Толя. Папа, а на том бєpєгу наші? Опанас (зловісно). Там кацапи…

Astronaut

• Гість
« Reply #221 : Грудня 01, 2014, 09:41:11 21:41 »
(click to show/hide)
Именно так, только без уменьшительного суффикса  :smilie7:

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
« Reply #222 : Грудня 01, 2014, 09:42:01 21:42 »
//этот "форум" когда-нибудь накроется песдой. И причина будет только одна и достаточно прозаична - ебанутость его владельца.//

:smiley24:

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #223 : Грудня 01, 2014, 09:45:13 21:45 »
Знову та ж сама катавасія. Коли до Чупса допре, що модератор - це не княжіння, а технічна функція? І чим менш помітний модератор, чим менше про нього говорять - тим він кращий?

чем серее - тем лучшее, ага.

ВУКЕР. Дружище...Да не будет уже боев, как раньше. Все. Мы выросли. Мы выросли из возраста битв с клиническими идиотами и штабными ботами. Именно эти две категории поднимают бурление говн на форумах.

Форумы нормальных людей превращаются в резкие споры ПО СУЩЕСТВУ, спокойные философские беседы теперь. Время другое. Времени жалко на идиотов и ботов. И это ПРЕКРАСНО. Я уже устал писать по 200 страниц, разоблачая очередного "Штабса" и его камарилью. Теперь я им спокойно желаю, что бы их накрыло "Градом". Я жестокий? Нет, я устал от наших, украинских кретинов и фашистских Великороссов. Они мне глубоко остопи*дели. ГЛУБОКО.

:smiley24: :smiley24: :smiley24:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #224 : Грудня 01, 2014, 09:47:37 21:47 »

а чего ты скулить стал? как народ быдлом назвать, так ты типа кайзер, а как насовали, так к народу аппелируешь?  ну ты точно  пробитый

Те, що ти примітивне совкове бидло, сосущєє банан - це цілком зрозуміло. Шкода лише, що із-за такого лайна страждають ті, хто цей форум створив.

Offline Ronin

• Ветеран форума
« Reply #225 : Грудня 01, 2014, 09:48:39 21:48 »
В ближайшее время ей модераторством заниматься здоровье не позволит. Если честно, думаю, что разбирательство наших склок - одна из причин проблем со здоровьем.
С точки зрения этики просто нельзя добивать. Мы взяли у нее больше, чем можно было взять.
В любом случае, для одного модератора слишком большая психологическая нагрузка.

Не знаю, як на мене, то двотижнева (якщо не більша!) відсутність модераторів на форумі практично ніяк на нього не вплинула - принаймі радикальнисм чином. Хіба що декотрі стали більше собі дозволяти (у плані матюків) - але таке бувало і раніше, за часів тої ж Дрейк. Але легіонів "набігаючих" юльків та вати не спостерігається - хоча це можливо, що ми як той "невловимий Джо" вже нікому не потрібні... ;) Якщо повернеться Аскольд, то думаю що для нашого "снулого болотця" його вистачить "з головою"
« Останнє редагування: Грудня 01, 2014, 09:51:56 21:51 від Ronin »

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #226 : Грудня 01, 2014, 09:49:07 21:49 »
(click to show/hide)
Именно так, только без уменьшительного суффикса  :smilie7:

Да ну, насильно мил не будешь. Тут палка должна быть только у одного человека. СУП - конституционная монархия  :smilie3:

Offline Ronin

• Ветеран форума
« Reply #227 : Грудня 01, 2014, 09:51:29 21:51 »
Ну вот взрослый человек, а как ребенок. Не будет уже по старому и Дрейк не будет себя вести как раньше и те кто ее не воспринимают не будут к ней относиться как к серьезному модератору. От этого никуда не уйти, ты забыл сколько эта тема не давало кое кому спокойно жить. Дрейк будут провоцировать и она будет на это вестись (характер у нее такой)  и не только она, а и ее группа поддержки. И попробуй тут разобраться кого банят из мести а кого по делу. И будет тут не Санта Барбара,  а  Дом 2. Ну если тебе это надо то вперед. Сам говоришь, живет СУП без модератора  две недели, и что то я не заметил тут особого наглежа не бригадных, ни юльков - все в пределах погрешности. Не нарушай великий принцип - "работает - не трогай".

+1
+2

+3 !

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #228 : Грудня 01, 2014, 09:52:39 21:52 »
(click to show/hide)

Не знаю, як на мене, то двотижнева (якщо не більша!) відсутність модераторів на форумі практично ніяк на нього не вплинула - принамі радикальнисм чином. Хіба що декотрі стали більше собі дозволяти (у плані матюків) - але таке бувало і раніше, за часів тої ж Дрейк. Але легіонів "набігаючих" юльків та вати не спостерігається - хоча це можливо, що ми як той "невловимий Джо" вже нікому не потрібні... ;) Якщо повернеться Аскольд, то думаю що для нашого "снулого болотця" його вистачить "з головою"

Когда на фирме увольняется сисадмин, первые две недели как-то всё работает, потом ломается что-то одно, потом другое.
Да, Аскольд - ОК, только где он и когда вернется?
Про "неуловимого Джо" - верное замечание, это пока спасает, но до момента пока не прилетели настоящие взрослые дятлы.

Offline Agh

• Ветеран форума
« Reply #229 : Грудня 01, 2014, 09:54:09 21:54 »
+1
+2
+3 !
+4
Закрывайте уже эту Санта-Барбару! :smilie9:

Offline Противная одесситка

• Hero Member
  • Люстрирую, дорого
« Reply #230 : Грудня 01, 2014, 09:56:48 21:56 »
бумеранг ты читать умеешь?
 что ты лепишь :
Якщо ти й справді маєш скільки заслуг як ти тут описала - то всі вони зводяться нанівець твоєю ідіотською політичною симпатією до всіх політичних негідників Ющенко, Порошенко і т.д.
Твоя звіряча ненависть до ЮВТ - така само як і в ватників і як в усієї олігархічної шобли. Ви всі ЮВТ ненавидите, за те що вона не давала вам розтаскувати по кишеніх все що можна, починаючи ще із взаємозаліків по електроенергетиці.меешь?

я хоть слово о СЕБЕ  написала?
 тебе похоже злоба и ненависть ко всем кроме твоей юлечки совсем глаза залила.
что я могла по кишенях растаскивать работая сначала инженером, а потом оператором пк?
козел ты а не бумеранг :smilie9:
 пшел вон
Я не злопамятная, я просто злая и у меня хорошая память

Offline Противная одесситка

• Hero Member
  • Люстрирую, дорого
« Reply #231 : Грудня 01, 2014, 09:59:53 21:59 »
значит так:
1. научитесь не только клаву топтать, но и читать - ДРЕЙК НЕ ВЕРНЕТСЯ
2. СДЕЛАЙТЕ МОДЕРАТОРОМ СТАРИНУ Z  он аж подпрыгивает уже месяц - так хочет здесь командовать, а вы все никак не допрете
при нем очень комфортно будет котячей бригаде, бумерангам, ватникам и златам

все :smilie9:
Я не злопамятная, я просто злая и у меня хорошая память

Offline Ronin

• Ветеран форума
« Reply #232 : Грудня 01, 2014, 10:00:18 22:00 »

А мене ось якось власне заціквило, чого це Аскольд пішов (чи його пішли?) саме в час "чупового експеримента"? Може були надії, що "бурним потоком" на форум хлинуть юлькі та вата - і ми самі заблагаємо повернути хоч якогось модератора? А тут якраз "як рояль у кущах" - Дрейк з колотушкою...

Я не те що на шось натякаю, усяке в житті буває, скоріше всього в Аскольда так просто щось співпало. Зрештою - ну міг же я трохи за той час набратись "конспірологічних бацил" від того ж Чупса, для якого здається весь сівт - то суцільна змова?  :laugh:

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #233 : Грудня 01, 2014, 10:02:02 22:02 »
значит так:
2. СДЕЛАЙТЕ МОДЕРАТОРОМ СТАРИНУ Z  он аж подпрыгивает уже месяц - так хочет здесь командовать, а вы все никак не допрете

А можно я опять откажусь от этого заманчивого предложения.
Спасибо.

Offline PamTam

• Ветеран форума
« Reply #234 : Грудня 01, 2014, 10:02:37 22:02 »
(click to show/hide)
Аскольд писав, що його певний час не буде ще у гілці про повернення карми в адмінфорумі. Це десь три тижні тому було, якщо я не помиляюся.

Offline Ronin

• Ветеран форума
« Reply #235 : Грудня 01, 2014, 10:03:47 22:03 »
значит так:

:fp

Ну, як би то пом'якше сказати - ви мало того що неправі, так ще і вигадуєте те, чого не було. Декілька разів (це тільки на моїй пам'яті) 'Старині Z' ми "хором" пропонували модераторство - і він кожен раз усіма руками та ногами від нього відхрещувався. Так що дарма ви його образили.

Offline Irris

• Ветеран форума
« Reply #236 : Грудня 01, 2014, 10:04:02 22:04 »
(click to show/hide)
Аскольд писав, що його певний час не буде ще у гілці про повернення карми в адмінфорумі. Це десь три тижні тому було, якщо я не помиляюся.

было, то ж помню

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #237 : Грудня 01, 2014, 10:04:49 22:04 »

а чего ты скулить стал? как народ быдлом назвать, так ты типа кайзер, а как насовали, так к народу аппелируешь?  ну ты точно  пробитый

Те, що ти примітивне совкове бидло, сосущєє банан - це цілком зрозуміло. Шкода лише, що із-за такого лайна страждають ті, хто цей форум створив.

а ну повідай народу який це  ти такий  націоналіст з 90-х? Я ж питав , до ГС  яким боком? Так ти язика в дупу засунув. Й зара тут треш щось "він тіпа бидло совкове"  Ти ще раз їбало своє тут роззявиш - так їз роззявленим звідси вийдешь, уєбень

Звичайно ж ти бидло пропите совкове. І смердить від тебе совком аж через комп. І не ГС а УГС, чи у вас у методичках - ГС?

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #238 : Грудня 01, 2014, 10:06:50 22:06 »

А мене ось якось власне заціквило, чого це Аскольд пішов (чи його пішли?) саме в час "чупового експеримента"? Може були надії, що "бурним потоком" на форум хлинуть юлькі та вата - і ми самі заблагаємо повернути хоч якогось модератора? А тут якраз "як рояль у кущах" - Дрейк з колотушкою...

Я не те що на шось натякаю, усяке в житті буває, скоріше всього в Аскольда так просто щось співпало. Зрештою - ну міг же я трохи за той час набратись "конспірологічних бацил" від того ж Чупса, для якого здається весь сівт - то суцільна змова?  :laugh:

Да ну, действительно, зачем строить конспирологию. Он заранее Чупса предупредил, что некоторое время его не будет. Тем более, что уже не первый раз такое случается.
Кстати, по поводу того, заметно отсутствие модератора или нет, эта ветка тоже показательна. Народ не стесняется гнобить друг друга в стиле "сам дурак". Со стороны выглядит не очень.

Offline Ronin

• Ветеран форума
« Reply #239 : Грудня 01, 2014, 10:06:58 22:06 »
(click to show/hide)

было, то ж помню

Це мені до болю нагадує історію з іншим модератором -  qwest-ом. Так само раптом "на деякий час" пішов - і з кінцями. Зараз він пише на ФУП-і....

Дуже сподіваюсь, що Аскольд повернеться.