Лично я не хочу видеть на форуме:
1. Вату
2. Синяков
3. Дебилов с Туровской на зарплате.
Вот и все три пункта. Эти три пункта можно объединить в один - ПЕРВЫЙ.
Так ти ватників не любиш ?
А ватниць ? ;)))
Дрейк - це хто? Це справжня ватниця. Просто зараз обстановка в країні так, що вона змушена підтримувати всі націоналістичні сили. Бо не хоче щоб до неї на дачу вселились десяток чеченців. Бо добре пристроїна в Одесі, виїжджать вже не хоче. І прекрасно розуміє, що анексія Одеси Хуйлостаном призведе до того, що Дрей швидко втратить все своє наявно майно.
Хоча для самої Дрейк все українське - глибоко чуже. ( а часом і вороже)
З оскаженінням захищала пам"ятник Катерині 2-й в Одесі ( ставлячи Богдана Хмельницього на одну ступінь з Катериною).
То це як? Чи тоді треба уточнювати що таке термін "вата".
не тебе сволочь судить о Дрейк,, это ты в 2004 на Майдане мерз и носки теплые из собачьей шерсти вязал? Или может в Одессе у Дюка 5 месяцев стоял? Или в 3 часа ночи мчался блокировать своей машиной ворота части одесских ВВ, чтобы не выпустить их в Киев в январе? я могла бы продолжать и дальше, но не считаю нужным перед тобой юлькошоблой распинаться. кстати Вася Эм стиль меняй, а то только ник сменить недостаточно - узнаваем слишком
Послухай ти, патрійотка велика і демократка супервелика. Що ти мені тут впарюєш

В 2004 році я був спостерігачем на виборах, в усіх трьох турах, в миколаївській обл. Братський район. територія - полуватна. А потім по приїзду 22.11.2004 р. зразу прийшлось ринуться в Ммайдан. Ми на квартиру взяли 3 пацанів з Вінницької обл., 2 тижні вони жили в нас, доки не заїбались, бачачи , яке нікчемне чмо ющенко і що він це не доведе нідочого. І стояв би Помаранчевий Майдан три місяці, так само як і Євромайдан, якби ним не керувала ненависна тобі ЮВТ. І вже 08.12.2004 р. БУло проголосовано в ВР "третій тур".
І Помаранчевий Майдан я пам"ятаю прекрасно, як же-ж, майже щовечора туди ходили, бачили як хоружівський іуда щовечора спізнювався, але йому тоді все пробачали, бо чекали прийде Юля - й розкаже що будемо робити далі. Хоча що таке Помаранчевий Майдан ? Я знаю й пам"ятаю все як все починалось, ще з горбачовської перебудови, ще з 1-го з"їзду народних депутатів СРСР з травня 1989 р.
Я носків з собачої шерсті не в"язав, скажу почесному. І своїм авто ворота частин ВВ не блокував, теж , скажу по чесному.. Але в ніч з 28.11 2004 на 29.11 2004 стояв в оцепленні біля тетру Франка, коли був ризик, що прийдуть розганять Майдан ( через тиждень після його початку). Страшного там всю ніч нічого не було, пили чай, курили до ранку. В той вечір Юля звернулась до всіх залишитись хто може. Я теж тоді залишився, жінку відправив додому. Юля в той вечір вела переговори з вояками й ВВешниками, щоб мирно, відмовитися їх рухатися на Київ для розгону Майдану. І тоді все обійшлось мирно.
...А Ющенко знаїш в той вечір де був? Коли Юля переговарювалась з ввешниками і коли народ остався блокувати Майдан? Він в той вечір поїхав до Кучми, де вечеряв, точив ляси й спокійнесенько поїхав потім відсипатися. Цей мудак "шилом бритий" як і його "любі друзі",не очікували скільки зійдеться потім народу, щоб не допустити Янука до влади. Якби не Юля тоді - то не факт, що Ющ став би Президентом в 2005 році. Народ потупцював би трохий через 2-3 тижні і по домах розійшовся б
......
Але я не про це.
Якщо ти й справді маєш скільки заслуг як ти тут описала - то всі вони зводяться нанівець твоєю ідіотською політичною симпатією до всіх політичних негідників Ющенко, Порошенко і т.д.
Твоя звіряча ненависть до ЮВТ - така само як і в ватників і як в усієї олігархічної шобли. Ви всі ЮВТ ненавидите, за те що вона не давала вам розтаскувати по кишеніх все що можна, починаючи ще із взаємозаліків по електроенергетиці.
.
То чим ти краща за ватників, за ригів, за олігархічних казнокрадів ? Чим ?
А нічим ((((
ЗІ: Я не Вася Ем. В мене був такий само нік Бумеранг і в 2005 році, потім в 2010 році. І обидва рази цей нік блокували на ФУПі за жорстку критику Ющенка ( 2005 рік, з вересня) і за критику Януковича ( лютий-березень 2010).