4) Хейт крайм. Антисемітизм. Щод мене - це пряме відношення
І це я навіть не починав, але про всяк випадок https://cst.org.uk/report-incident антисемітизм я зарепортаю як тіко ти ще квакнеш щось про євреїв у мій бік. Іон піде паровозом.
Я пішла і переглянула, що ж я такого написала, що у нього так бомбануло.
Початок дискусії тут:
https://ukrpatriots.com/forum/index.php?msg=29542Далі Сергій каже:
Клаповухий не здається)
пс. Румунською я можу рахувати ) Та був час коли я міг трохи поговорити про себе, про погоду, про природу і ще з десяток тем) Вже все забув.
Рахувати лишень залишилось.
пс. Я чомусь думав що ці жарти про "евреів"——просто жарти. А виходить що ні?
ппс. Хоча скорш за все там все і закінчується на рівні десятка фраз розхожих)
пппс. В мене з тиждень часу була подружка—еврейка——так я за той тиждень теж декілька десятків фраз вивчив включаючи молитву якусь)
Далі я відповідаю:
Ну і далі йдуть слова ярої антисемітки, яку дійсно треба заріпортити у всі інстанції та випалити розпеченим залізом:
Питання: де в наведених цитатах антисемітизм? Де взагалі якийсь негативний контекст обговорення "його"? Він абсолютно нейтральний.
І я, повторюю, після того, як він пішов з Єрмачки, перестала його обговорювати. Частково тому, що в мене правила, що якщо людина забанена чи пішла, утримуватись від їх обговорень, а особливо в негативному плані. А частково бо не було приводу.
Поки він не випірнув і не накинув у мій бік з приводу Вікторії Спарц. То я йому щось там відповіла досить конструктивно і написала ряд пісеньок про Вікторію.
І забула про нього, поки не побачила, що він вже випірнув у Сергія на Ютубі.
Цікаво, що місце роботи і навіть його повне ім"я і прізвище виклав медвед на цьому ресурсі два роки назад. Але ця особа не має претензій до медведа, а має тільки і виключно до мене.
Також, він не соромився поширювати вкрадену із лінкедін інфу про мене і моє на той час місце роботи і розпатякав іншим додаткові приватні деталі, ще і обговорював їх на Єрмачці. Але я нічого не викладала, а використала публічно доступну інформацію, про яку він давно знав, але з цього приводу чомусь не протестує.
Він каже, що я обговорювала його батьків, але це було суто концептуально, бо єврейство визначається по матері і як можна обговорювати цей факт, не сказавши слово "матір"?. А ось він злив на одну із помийок інфу про моїх батьків. Чому я думаю, що це він? Тому що деякий час перед тим він похвалявся, як "нарив" на мене коє-що. І він навіть не приховує, що має на мене досьє
.
Тобто бачимо, що привід накинути на мене, бо я його "обговорювала" - надуманий and по суті huge overreaction.
Я повторюю, якби він ввічливо звернувся і сказав - будь ласка, не підіймай ці питання, то б не було цієї розмови.
Але ж справа не в цьому!