патомак ахвіцера ослобонітєля
молочний брат радістки том кет
Під ніком Бандерівець пише добра серцем, але абсолютно слабка та безхребетна особа, яку я навіть не можу назвати чоловіком.
Напивається регулярно. Я встаю зранку, читну форум і бачу - Бандерівець вже готовенький станом на 8 годину по калгарійському часу. Коли під шафе, страшно обзиває інших, а коли оговтується, робить вигляд, що нічого не сталося і ніколи не вибачається.
Але найогидніше, як він злився під Папіну Радость. Раз Бандерівець щось там в його сторону квакнув (напевно, не усвідомлюючи, що робить) і притомні юзери сказали -вау! у Бандерівця, виявляється, є гонади! Але це тривало недовго, бо під натиском Турча і його підгавкувачів Бандерівець встав на коліна, розстібнув тому ширінку і відсмоктав. І знову встав і відсмоктав. І знову - встав і відсмоктав. І продовжує відсмоктувати і відлизувати, as we speak.
А вчора чи то змучений сексуальними домаганнями медведки, чи то вирішивши, що його цінні дописи вартують тепер декількох форумів, вирішив зайти сюди і на цужик (де відмітився конкретно в цій епічній темці
.
He-he!).
Enjoy, if you can