От не можу з вами погодитись.
така партія рано чи пізно буде, ніша правого крила не може пустувати.
Але хотілося б на найближчі парламентські вибори вже мати за кого голосувати.
Не буде більше. Цю нішу займе партія типу Порошенка та й усе. Не забувайте, що навіть агент Москви Тимошенко говорить виключно українською, носить вишиванку та надіває на голову бублик. Центральна Україна завжди підтримує ті партії, що популярні на Західній. Тобто, достатньо отримати підтримку на заході і українці центру, півдня та сходу також будуть підтримувати. Нагадаю, що Тимошенко теж була популярна спочатку на заході, і використала для цього Степана Хмару, зокрема. Пам'ятаєте?
Зважаючи на це, шансів у ВО Свобода немає і більше ніколи не буде. У нас мають бути дві-три проукраїнські партії. І націоналісти мають бути представлені у цих партіях та впливати на політику партії. Цього досить.
[/quote]
Партія Порошенка не може бути правою, він не є націоналістом.
Я говорю про праву силу, це ніяк не зв`язано з вишиванками. Я маю на увазію партію, яка буде захищати українство, не в вузькому понятті, а саме захист всього українського, автентичного.
І такі партії є в кожній державі. Можливо, в більшості держав вони займають маленький сегмент виборців, але вони є в тій же Польщі, Угорщині і т.д.
Буде і в Україні. Можливо, самі теперішні свободівці почнуть процес створення такої сили. Дуже багато з них незадоволені керівництвом.