Автор Тема: ватная правда ілі насільствєнная украінізація  (Прочитано 14406 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline finli

• Ветеран форума
українець=повага + прагнення до української мови та культури
Аксиома.

Шо цей довбойоб нам тут втирає?  :Sho_za:

Матюки роблять з тебе москаля.

Я все ж ризикну обкласти тебе  як слід.

Online profilaktik

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • לחכימא סגי בחכמתא

Есть обязательства страны перед гражданами, и есть обязательства граждан перед страной. Знание государственного языка - это одно из обязательств.

Конечно.

Ресь о том, что есть значительная часть населения, которые формально являются гражданами Украины, но фактически не считают себя таковыми.

При этом они не приезжали в Украину, но оказались в ней со своими квартирами, домами и участками в 1991 году.

Ровно такая же проблема как сейчас у украинцев в Крыму - политики не договорились, а люди проснулись уже в другой стране.

Как я не могу любить РФ в Крыму (хотя де-юре меня записали в граждане РФ), так и жители Донбасса не могут смириться с несправедливостью.

Online profilaktik

• Ветеран форума
  • לחכימא סגי בחכמתא

Я все ж ризикну обкласти тебе  як слід.

Добре, але не порушуйте правила форума.

Offline Читач

• Ветеран форума

ну тоді отримують бомби на садибу і землю і
або гинуть разом з хотєлками,
або приймають індивідуальний варіант - чємадан, вакзал...
або засовують свої хатєлки подалі

Так, бо держава має захищати себе. Але чи не є справою держави й захист своїх громадян?

так держава і захищає своїх громадян тих у кого хотєлки змінити державу
це і є справою держави все вірно
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline finli

• Ветеран форума
Цитувати
жители Донбасса не могут смириться с несправедливостью.

100% Ватне гівно. :fp2

Online profilaktik

• Ветеран форума
  • לחכימא סגי בחכמתא

Держава змінюється постійно, змінюються закони, Конституція, стандарти та податки.

Все це рухається й живе.

Але ж мають бути якійсь базові складові держави Україна, котрі не сприймаються населенням Донбасу та Криму як свої, рідні.

От у чому справа.

Online profilaktik

• Ветеран форума
  • לחכימא סגי בחכמתא
Цитувати

Чи не бажає пан просто залишити мене у спокої та й не намагатися образити?

Offline finli

• Ветеран форума
Ми воюємо не з терорюгами а з житєлямі Донбаса шо не змірилися з хунтою

:fp2 

Offline Старина Z

• Ветеран форума

Опять же упрощаете.
Есть атрибуты, на которых держится государство, как аксиомы в математике или догматы в религии. Если от них отказаться, то это будет уже другое государство.
Или вот аналогия из быта - в квартире есть несущие конструкции и простые перегородки. Человек может хотеть сделать планировку, ибо ему так удобнее, но простые перегородки разрушать можно, а несущие - нет.
Всегда есть определенные рамки и принципы, анархических государств не существует.

так, згоден.

Чи є Конституція аналогом фундаменту держави?

Конституция - это основной закон, в котором изложены в том числе фундаментальные принципы государства.
Упреждая Ваш вопрос о том, могут ли вноситься изменения в Конституцию, закрепляющие изменения фундаментальных принципов и останется ли государство тем же, отвечу:
Изменения вноситься могут, хотя и требуют специальной процедуры. Изменения фундаментальных принципов и понятий подтверждаются путем общенационального референдума.

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
А взагалі, таки питання мови - дуже важливе...
Он як ватників від української мови "ковбасить". Як чортів від ладану... :smilie1:
Навіть "насільствєную украінізацію" придумали.
Значить, таки потрібно укріпляти позиції української мови.

Offline finli

• Ветеран форума
Цитувати

Чи не бажає пан просто залишити мене у спокої та й не намагатися образити?

Нє .

Offline OlegSky

• Ветеран форума
До війни, можна було про щось говорити і слухати цих всіх цапів, хто не хотів вивчити мову. Після перемоги, а ми точно переможемо, потрібно ЖОРСТКО провести українізацію. І похую, що вони там співають. Уже дОслухалися їх, до ракет кацапських на Донбасі. Досить.

PS. Українство має стати маркером "свій"-"чужий".
« Останнє редагування: Липня 22, 2014, 02:15:02 14:15 від OlegSky »

Offline borderlander

• Hero Member

Есть обязательства страны перед гражданами, и есть обязательства граждан перед страной. Знание государственного языка - это одно из обязательств.

Конечно.

Ресь о том, что есть значительная часть населения, которые формально являются гражданами Украины, но фактически не считают себя таковыми.

При этом они не приезжали в Украину, но оказались в ней со своими квартирами, домами и участками в 1991 году.

Ровно такая же проблема как сейчас у украинцев в Крыму - политики не договорились, а люди проснулись уже в другой стране.

Как я не могу любить РФ в Крыму (хотя де-юре меня записали в граждане РФ), так и жители Донбасса не могут смириться с несправедливостью.
Все, про що Ви написали, ніяк в моєму розумінні не може вважатись насильницькою українізацією.
Виглядає на те, що Ви називаєте насильницькою українізацією сам факт створення незалежної української держави. Але в такому контексті розмова стає беспредметною, бо вона загнана в тупик з самого початку. В принципі хід дискусії це підтверджує.

Offline Kolbasa

• Sr. Member

Не мог бы ты мне, русскоязычному человеку из почти шо юговосточной Украины, все таки указать своими словами несколько пунктов в чем же украинизация выражается?

Чуть выше написал своим словами.

Ничего вы не написали, и на вопросы не ответили. А ответы это пиз-больство и отговорки.

Online profilaktik

• Ветеран форума
  • לחכימא סגי בחכמתא
А взагалі, таки питання мови - дуже важливе...
Он як ватників від української мови "ковбасить". Як чортів від ладану... :smilie1:
Навіть "насільствєную украінізацію" придумали.
Значить, таки потрібно укріпляти позиції української мови.

Конче потрібно.

Offline monach

• Ветеран форума
Вже за років 10, коли відімруть останні динозавтри, які вважають, що знання державної мови - це насильственна українізація, питання знання державної мови (без "ущєрба" тій мові, на якій повсякчас розмовляє мешканець країни) буде сприйматись з подивом та усмішкою.

Так було в Києві, так буде і на Донбасі, де більшість якраз україномовна за виключенням промислових міст, так буде і в Криму (моя дружина тому підтвердження - вільно спілкується українською (хоча коли ми познайомились боялась слово вимовити - соромилась вимови), з батьками при цьому спілкується російською - і без ніякої насильної українізації. Чим більше мов знаєш - тим більше ти людина ©)
« Останнє редагування: Липня 22, 2014, 02:03:01 14:03 від monach »
Розмовляючи російською ти даєш Хуйлу привід називати тебе і московітів одним бурятскім народом.

Offline Читач

• Ветеран форума

Держава змінюється постійно, змінюються закони, Конституція, стандарти та податки.
Все це рухається й живе.
Але ж мають бути якійсь базові складові держави Україна, котрі не сприймаються населенням Донбасу та Криму як свої, рідні.
От у чому справа.

Так і я ж вам і намагаюся донести саме про базові складові держави Україна
і те що вони не сприймаються якоюсь частиною населення то проблеми частини населення,
а не держави, бо хвіст не крутить собакою
у особливо обдарованих маса варіантів задоволення своїх потреб
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Online profilaktik

• Ветеран форума
  • לחכימא סגי בחכמתא

Все, про що Ви написали, ніяк в моєму розумінні не може вважатись насильницькою українізацією.

Виглядає на те, що Ви називаєте насильницькою українізацією сам факт створення незалежної української держави. Але в такому контексті розмова стає беспредметною, бо вона загнана в тупик з самого початку. В принципі хід дискусії це підтверджує.

Це скоріш розповсюдження української держави на території, де населення ії масово не пітримує (чи не підтримувало).

Online profilaktik

• Ветеран форума
  • לחכימא סגי בחכמתא
Чим більше мов знаєш - тим більше ти людина ©)

Так, це дійсно так.

Offline Дрейк

• Ветеран форума
  • Всем недовольным можно идти жаловаться на ФУП
Цитувати
жители Донбасса не могут смириться с несправедливостью
.

Это ж какими дебилами нужно быть что бы подвергать себя риску быть убитыми или остаться без крова. А не проще было собрать манатки и у3,14здить туда где нравиться. А теперь уже придется смириться, но уже после тысяч загубленных жизней и разрушенных жилищ.

Я ведьма а Feral Catмой фамильяр )))

Online profilaktik

• Ветеран форума
  • לחכימא סגי בחכמתא

і те що вони не сприймаються якоюсь частиною населення то проблеми частини населення,

Це має лише одне значення - підкоритися.

Online profilaktik

• Ветеран форума
  • לחכימא סגי בחכמתא
Цитувати
жители Донбасса не могут смириться с несправедливостью
.

Это ж какими дебилами нужно быть что бы подвергать себя риску быть убитыми или остаться без крова. А не проще было собрать манатки и у3,14здить туда где нравиться. А теперь уже придется смириться, но уже после тысяч загубленных жизней и разрушенных жилищ.

Не всегда людям есть куда ехать и за что ехать.

Offline finli

• Ветеран форума

Це скоріш розповсюдження української держави на території, де населення ії масово не пітримує (чи не підтримувало).

Новоросія
А Ми - хунта. :fp2

Offline Читач

• Ветеран форума

Це має лише одне значення - підкоритися.

угу, так само, як ви підкоряєтеся правилам дорожнього руху аби не попасти в аварію

Offline авжеж

• Hero Member

На підставі Ваших висловлювань. Ви ж в минулому громадянин України?Так?
Діточок своїх мабуть вчили української? вчили?
і тут такий пасаж

Вы заблуждаетесь.

Я и есть гражданин Украины, им и останусь.

Громадянин - якої України?

І як громадянин України може бути неукраїнізованим? То чи громадянини він тоді, чи просто зайда?
Кожен українець повинен вбити москаля - у собі.

Offline Старина Z

• Ветеран форума

Конечно.

В 1991 году был референдум о провозглашении независимости. Настоящий, а не крымский спектакль московского ТЮЗа этой весной.
Насколько я помню, в Крыму тоже большинство проголосовало за провозглашение независимости или я ошибаюсь?

Если человек, живя в Донецкой области, не хочет быть гражданином Украины, его ж никто цепями не приковывает.
Пожалуйста, подавай заявление о выходе из украинского гражданства и не будешь гражданином.
Если ему противна украинская культура и ему хочется русской жизни - пожалуйста, есть специальная федеральная программа в России по приему русскоязычных. Продавай имущество, перебирайся в Россию. Там даже какие-то подъемные дают.
В чем несправедливость Еще раз - никто не заставляет людей говорить на украинском языке, никто не заставляет их читать украинские книги, ходить в вышиванке. В магазине не отказывают продавать товар, если ты на русском обращаешься.

Online profilaktik

• Ветеран форума
  • לחכימא סגי בחכמתא

Громадянин - якої України?

І як громадянин України може бути неукраїнізованим? То чи громадянини він тоді, чи просто зайда?

Що Ви маєте на увазі? Десь є друга Україна?

Offline Блакитний Апельсин

• Ветеран форума
До війни, можна було про щось говорити і слухати цих всіх цапів, хто не хотів вивчити мову.

+1

до війни я навіть був прихильником думки, що на Донбасі також можна, як і у Криму, надати російській мові якийсь офіційний статус, якщо вже так просять. але коли це гівно почало нищити Україну і топтатися по українському прапору, всі мої ліберальні думки зникли "як роса на сонці".

тепер тільки загнати під лавку. тому дискусію з профілактиком надалі вважаю беззмістовною.

йде війна. хто переможе, той і буде правий для нащадків. 
Пропоную переіменувати Російську православну церкву у Ватнікан

Online profilaktik

• Ветеран форума
  • לחכימא סגי בחכמתא

Если человек, живя в Донецкой области, не хочет быть гражданином Украины, его ж никто цепями не приковывает.
Пожалуйста, подавай заявление о выходе из украинского гражданства и не будешь гражданином.
Если ему противна украинская культура и ему хочется русской жизни - пожалуйста, есть специальная федеральная программа в России по приему русскоязычных. Продавай имущество, перебирайся в Россию. Там даже какие-то подъемные дают.
В чем несправедливость

Еще раз - аналогия Крым.

Я не хочу быть гражданином России. Но почему я должен все бросать и куда-то уезжать, если в Крыму родился и прожил всю жизнь?

Это разве справедливо, что пришли какие-то люди и объявили, что теперь я - россиянин?

Нет, это несправедливо. Я буду жить дома и хотя бы внутренне бороться с оккупантами.

Вот аналогично рассуждают и жители Донбасса.

Online profilaktik

• Ветеран форума
  • לחכימא סגי בחכמתא

тепер тільки загнати під лавку. тому дискусію з профілактиком надалі вважаю беззмістовною.

Чому? Але я спілкуюсь українською, поважаю Украину та є громадянином України.